Merhaba arkadaşlar, bugün kendimi kötü hissettiğim içim makyaj yapmadım ve ofise geldiğim de 'Hasta mısın?' sorusuna maruz kaldım her gün makyaj yapmak zorunda mıyım?
Sabah sabah iyice sinir oldum
Makyaj yapmadığımız zaman çevremizden neden hasta mısın sorularına maruz kalıyorum?
O banada oluyor bazen çünkü ben hayatım boyunca al yanaklı biri olmadım. Biraz soluk benizliyim. Kişiler devamlı makyajlı görünce bir anda makyajsız olunca da ten renginin solukluğundan dolayı seni hasta zannedebiliyorlar. O yüzden çok takılmamak lazım. Herkesin her dediğine takılırsak bu hayat emin olun ki geçmez.
Net benim bu ya. Sanırım çok beyaz tenli olmamdan kaynaklı bilmiyorum. 2 gündür işe geç kalıyorum ve makyaj yapamıyorum herkes hasta mısın rengin gitmiş falan diyor. Çok sinir bozucu bir durum.
Eger hergün Makyaj ile disari cikiyorsan tabi böyle sorularin gelmesi normal.. cünki artik o haline alismislar gibi.. ya da asiri Makyaj ondanda olabilir... :( ama bence sen bu sorulardan biktiysan.. bence hergün adim adim makyaji azalt yani az makyaj ürünleri kullan hafif dogal rimel vs azalt.. sonra bir kac gün gectikten sonra makyajsiz git bakalim ne diyecekler ozaman :) gercek ise yariyacak cünki denenmistir ;) :D
Hergun yapmaya alistirip simartmissin milleti canm. Arada degil cogunlukla makyaj yapiyo olsan, bu sefer makyja yaptigin zaman ooo harika olmjssun derler.. oyuzden insanlara yaranilmaz. takma fazla
Makyaj insanı daha canlı gösterdiği için makyaj yapmayınca değişiyor. Özelikle sarışın kadınlarda bu çok belli o yüzden hiç bir zaman ağır makyaj yapmam gündüzleri hiç yapmam.
En İyi Cevaplar