Ağda sivilce yapar dediler ondan ağda yaptırmadım ama rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım?

Alma. Yas ilerledikce azalir alirsan sertlesir ve cogalir. En guzeli papatya suyuyla sarartmak simdilik.
Sarartsam cogalmaz mı peki?
Hayir. Sararticilar kimyasaldir ama papatya suyu zarar vermez. Onu sur sonra gunese cik. Sakin alma. Bir kez alirsan hep alman gerekir. Yasli teyzeleri gormuyor musun? Artik alamadiklari icin killari uzamis ve cok. Yuzunde leke var biraz zaten, belli ki hassas bir cildin var. Alirsan basa cikamazsin.
Sen en kisa zamanda bir troid hormonu olcumu yaptirt. Ic hastaliklari ya da kadin dogum bolumune git, onlar yapar. Senin problem muhtemelen hormonal. Endokrinolojiye yollar ve sorun cozulur.
Evet çok haklısın bende o yüzden aldırmadım bu yaşıma kadar papatya suyunu denicem ama lazeri denesem mi peki?
Evvela asilorunu hallet. Bazen de genetiktir. Ailede cok tuylu kadin var mi? Mesela benim annemde var. Bende de vardi ama almadim. Simdi azaldi. TSH hormonuna bakip soylerler. Yagli yiyeceklerden uzak dur. Cildine kimyasal madde surme. Yogurt sur bekle sonra yika...
Evet çok var annem annemin akrabaları filan hepsi böyleler. Cildim o kadar hassas ki fondöten kabul etmiyor bile
Ben de makyaj yapmadim uzunca sure. Emiyor ve cildi bozuyor. Fondoten zaten basli basina zararli. Gozenekleri kapatip cildi bozuyor. Sen dedigim gibi bir dahiliyeye git ve kan tahlili iste.
Teşekkür ederim ilgilendigin ve tatmin edici cevaplar verdiğin için hak ettin bunu :)
Ben tesekkur ederim. Ihmal etme belki bu yaza tuysuz girersin. :) Haber verir misin sonucu?
Tabiki de veririm :)
Sakın sarartıcı kullanma koyulaştırır aldırırsan da çoğalır en iyisi iğneli epilasyon
Alip kremini sur. Lazerle aldirsan da iyi olur. Ama alip krem surmezsen kalinlasma garanti.
sl sadece tuyse ıple aldır agda lazer vs kullanma cok cıkar kuafor olarak dusuncemm
Cevap
8Cevap
Öncelikle; boş boş konuşan şu dangooozları takma. Lazere git, uzaktan atış yapan merkezler var, onlara aldır birkaç seans sonra göreceksin farkı. Geçmiş olsun.
ölmüşsün ağlayanın yok seni uzay teknolojisi ile bile temizleyemezler :D
sakın ağdayla alma arkadaşım öyle aldırdı suratında sivilce yokken mayına döndü güzelim kız. aldırcaksan lazerle al
Yüz bölgesinde iğneli epilasyon daha iyi diyorlar. Araştır istersen
bende de var ben lazer yaptırcam
lazer en mantıklısı bacm
lazer epilasyon derim ben
oha kızın benden çok sakalı var saygılar abim
ay bu kadar salak olmayın. kadınlar tv de gördüğünz gibi bişey degl. onlar da zaten tvdeki gibi degller :D
pembe de sıçmazlar mesala. bu da bir bilgi olsun :D
çok kandırmışlar sizi ya :d
her türlü dinlemeni tavsiye ederim. senen büyüğüm sonuçta dimi :D
ne tesadüf ben de yeni 24 oldum :d ama kötü haber artık çabuk yaşlanıcan :D bu yaşları geçtin mi çorap söküğü gibi..
tak tak :p
böyle kötü kötü konuşuyon ama seni bir de bu kız lazere gidip temizlenip, üstüne güzel güzel süslendiğinde göriimbi de :D
tüymü sakal bu panpa :D
Harbi kötü duruyor bence bekleme aldır
berbere git bir sinek kaydı yapsınlar sana
Yok artmaz
cogalır
ilk insan
İple aldir kuaforde
Tahrik ediyor beni
Orman gibi olmuş :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar