Takma tırnak takmam lazım ama yapıştırıcım bitmiş acaba neyle yapıştırabilirim başka? Veya japon yapıştırıcısı olur mu?Takma Tırnak Yapıştırıcım Yok, Japon Yapıştırıcı Kullanabilir miyim?
Kızlar takma tırnak yapıştırıcım kurumuş, japon yapıştırıcısıyla yapıştırsam olur mu?
Ben hep kullanıyorum, iki haftada bir kullanıyorum çünkü normal tırnak yapıştırıcısı güçsüz oluyor ve suyla temasta ayrılıyor. marka olarak (502) cyanoacrylate adhesive) kullanıyorum, bildiğin nalburdan aldım. Tehlikesi şu, kıyafetine dökülürse geçmiş olsun. derine yapışınca çıkması zor azıcık yakıyo gibi hissedersin ama alışınca dayanılmicak eyvah parmağım koptu bi acı değil, Isınıyor gibi bi hissi var. Ama yapıştıracağın tırnak malzemeside önemli, naylon ise biraz ısı hissi fazla oluyor ama kalın plastikten bir malzeme ise hiç bir şey hissetmiyorsun. Yapıştırıcı tırnağa zarar vermiyor ama takma tırnağı çıkardıktan sonra kalın bir yapıştırıcı tırnak üstünde kalıyor onu koparman gerekiyor o zor biraz.
Ama takma tırnağı zorlayarak çıkarınca tırnağının belli kısımlarından bi katman koparıyor. Derine ulaşıcak seviyede değil. Hani bir yere değdinde sürtülmüş gibi olur ya öyle, oda 1 haftada geçiyor. Neyse ben memnunum. Çıkarmak istediğimde ise kenarlardan tırnağımı geçirip kaldırıyorum tırnağı.
Takma tırnak kutularının içinden çıkan yapıştırıcılar genellikle az miktarda oluyor. İdareli kullanmak için elimden geleni yapıyorum ama yine de yetmiyor :) Bunun için ayrıyeten takma tırnak yapıştırıcısı almak gerekiyor. Peki yapıştırıcımız yoksa ne yapacağız?
Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yerine Japon Yapıştırıcı Kullanılabilir mi?
Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yerine Japon Yapıştırıcı Kullanılabilir mi?
Japon yapıştırıcısı tutuculuğu çok kuvvetli olan bir yapıştırıcıdır ve tırnaklara uygulanması tavsiye edilmez. Takma tırnaklarınızı çok güçlü bir şekilde yapıştırır ve çıkarmak hiç de kolay olmaz. Çıkarırken tırnaklarınıza zarar vermeniz olasıdır. Bu sebeple tırnak yapıştırıcısı yerine japon yapıştırıcısı kullanmayınız.
Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yerine Ne Kullanabilirim?
Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yerine Ne Kullanabilirim?
Takma tırnak yapıştırıcıları tırnaklar için uygun olacak şekilde, özel olarak üretilmektedir. Yerine ne kullanırsanız kullanın, takma tırnak yapıştırıcısı kadar etkili olmayacaktır. Ancak anlık olarak kurtarıcı olan bazı çözümler bulunuyor.
Çift taraflı bantları tırnak boyutunuzda keserek takma tırnaklarınızı kolaylıkla sabitleyebilirsiniz. Tırnaklarınıza zarar vermemesi için öncelikle tırnağınıza şeffaf oje uygulayabilirsiniz.
Tırnaklarınızı öncelikle aseton ile temizleyin ve ardından şeffaf oje uygulayın. Şeffaf ojenin kurumasına fırsat vermeden takma tırnağınızı yapıştırın ve kurumasını bekleyin. Bu şekilde de tırnaklarınız sizi birkaç saat boyunca idare edecektir.
Takma tırnaklar nasıl çıkarılır?
Takma tırnaklar nasıl çıkarılır?
Takma tırnakları çıkarmak hiç de zor bir işlem değildir. Öncelikle bir kapa sıcak su hazırlayın, içerisine birkaç damla aseton ekleyin. Bu karışıma ellerinizi sokun ve yaklaşık 10 dakika içerisinde bekletin. Sonrasında takma tırnaklarınız kolay bir şekilde çıkacaktır.
Japon yapıştıcı zarar verir kullanma bence allah korusun tırnağını kökünden bile kopartabilir öyle bir kuvvetli yapışkan ki o bence tırnak için olanlardan tercih et onlar daha iyi bilip bilmediğin şeylerle yapıştırma
Japon yapıştıcı zarar verir kullanma bence allah korusun tırnağını kökünden bile kopartabilir öyle bir kuvvetli yapışkan ki o bence tırnak için olanlardan tercih et onlar daha iyi bilip bilmediğin şeylerle yapıştırma
Arkadaşlar ben denedim takma tirnakla taktigimda hafif acitiyo gibi oluyor . Yapmanız gereken kaynar suya parmaklarınızı sokmaniz hafif üstüne ılık su koyabilirsiniz. ben denedim ve sonra disimle çıkartmaya çalıştım kolayca çıktı ve şimdi yine yapicam
Denedinmi soyle olayda var takma tirnak yapistiricisida japon yapıştırıcısı o yapistirici nasil cikiyosa japon yapıştırıcısı da cikar bence ama biraz ugrastirir