Merhaba. Göğüsümün alt kısmına ekteki gibi bir dövme yaptırmak istiyorum. O kısım hassas mıdır, ince bir tabaka gibi. Ne düşünüyorsunuz?

Selamlar,
Öncelikle her insan'ın sinir noktalarının ayrı yerde olduğunu belirtip. X bir insan'ın gögüs kısmı daha hassas'ken bir diğer insan'ın gögüs kısmı daha dayanıklı oluyor. Ve bence gayet minimal bir dövme dediğin gibi. Çok hoş olabilir, ömrün boyunca vücudunda taşıyacak olan sensin, eğer fikrimi dikkate alıyorsan çok hoş. Ve yine ek olarak, anestezi spreyleri - kremleri var çok acımaması için. Özelden mesaj atabilirsin-iz*. Dövme konusunda bilgiliyim, yardımcı olabilirim.
yumuşakya orası bide o iğrenin hissini bilirmisin böyle çok garip bir şey tıtıtıtıtı huylanırım ben :D
Ben de o hissiyattan çekiniyor. Derinin içine enjekte ediliyor sonuçta.
bir şey kullanıyorsan kullan gir :D
herkes öyle yapıyor
Ben hassas bölgelerdeki dövmelere karşıyım. Ne bilim hiç kanser olmaktan falan korkmuyor musunuz? Böyle bir şey için geçici dövmeler var onlardan yaptır o zaman hint kınası ile olan hem belli bir süre sonra onlar çıkıyor başka bir model de yaptıra bilirsin. İstemediğin zamanda yaptırmazsın. Yani kol, bacak olabilir ama onun haricindeki yerler bana çok mantıklı gelmiyor.
Evet cok hassas oralar, ilk dovmen o olacaksa yaptırma bence. 2.-3. dovmen olabilir ama, sıkarsın kendini biraz. Hic dovme yaptırmadan direkt o bolgenin acısı herhalde dayanılmaz olurdu.
Bunu yakın zamanda yaptıracağım.4. dövmem olacak. Sıkıntı olmaz sanırım.
can yakar ya göğsün kol altı kısmına arkadasım yaptırdı ıkıncıyı gecırtemedım acıdan demıstı
Öyle mi?
büyük risk estetik görüntü ve sağlık açısından.
Orayada yaptırılmaz bee
Ama çok hoş değil mi?
çok hassaa çok canın yanabilir :)
Gereksiz.
Tenimde leke gibi durur
Memeler güzelmiş
Memelere özgürlük.
Böyle güzelse özgürlük tabi
Hassas değil. Gayet hoş
Berbat
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Çok severim vede güzel duruyor :)
Ordaki deri incedir ama orda fazla sinir hücresi yok. Hafif bir ısırmanın haricinde bir acı olmayacaktır.
Ve emin ol bikini ile harika oluyor :)
Teşekkür ederim görüşün için.
Ya bedeninizin en güzel yerlerine böyle şeyler yapmayın ne olursunuz.. hadi kola bacağa ne ise de..
Bilmem, gayet hoş bence.
Lakin, hoş gelirken boş geleceği akla gelir mi?
Ya, ayrı yazılır.
oraya o dövme yapılırken 3 katını vereyin yapma diyeceğine bahse girerim..
Sıkılırsın hictavsiye etmiyorum. Ama acimaz fazla karin bolgesi genelde yagli bolgecir
iyi cesaret doğrusu, şahsen dövmeye karşı biri olarak, yaptırma derim, sonra ileride beğenmezsin falan bir de sildirmesi var onu
hem itici hem abdest geçirmez hem de can yakar.
Peki. Görüşün için teşekkür ederim.
hassas bolge aynen derisi daha incedir
Korkuyorum, haklısın ince bir bölüm.
Kim görcek orda. Göğüs üzerine desen anlarım da :D
Bikini vs...
Sıkıntılı
gereksiz bir durum
ayrıca yaşlanınca düşünsene nasıl bir görüntü olur
Yaptirma ben hatunda dovmeden nefret ederim pis kirli geliyor bana
Böyle diyip, önünden dövmeli bir kadın geçtiğinde elleri ayakları birbirine dolaşan tiplerden olduğun o kadar bariz ki.
Yoo zerre dolasmaz pis gelir dovmeyi gorunce kafami veririm hic hosuma gitmez
bu tip bir göğüste ben dövmeyi görmem direk göğüslere odaklanırım
Evet çok acır
Belki de.
kaşar oldunu bubkadar belli etme
Sen de keşke pislik olduğunu belli etmesen.
Bu benim memelerime yapmak istediğim bir vurgu değil? Sadece dövmeyi ve yerini çok sevdim. Kendimi cinsel obje olarak gördüğümü nereden çıkardın?
Kendimi ifade etmek için dövme yaptırıyorum. Senin böyle yapman, bunları söylemen senin affedersin, azgınlığına delalet. İnsanın aklı neredeyse, zikri de oradadır.
itici bence
Bilmem, minimal ve hoş geldi gözüme.
İtici
Peki.
Cok hassas yapma derim
Denemek lazım ayrıca çok güzel duruyor
göğüsü göremeden yorum yapamıyoruz önemli uyum
K*şarca bence
bence güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar