ben ne yapıcam göğüslerim büyük ve bikinilerle çok göze batıyor nasıl bikini giymeliyim ki göze batmasın?
Cevabın nedir?
+1 yıllink
link
Balconette tarzı şık desenleriyle bu bikiniler senin için idealdir, göğüs ölçülerine uygun kuplarda daha çok 90-95 A/B civarı uygun olan ölçüyü ve genital bölgeler için 42 - 46 beden bikini altı bulabilirsin. Balconette (straples) tarzı bu aralar moda ancak korkma askıları yok diye millet dik dik bakmaz ( ki bakan aslılı olanına da bakar). Bu ikisi senin için idealdir.
Markalar:
1. link : Clintz Floral
2. link: Moontide Spot015 Yorumla
Soran+1 yılama ben zayıfım yan sütyen ölçümde 75 d altım zaten 38
- +1 yıl
haa zayıfsan o zaman ona göre ölçüler var ama alt ölçün baya azmış zaten alt sınır 36 ama daha iyi ya :))) zaten balconette bikiniler küçük beden ister büyük hoş durmaz pek :)
Soran+1 yılsınır 36 mı?30 beden alt giyen kızlar var benim altımla üstüm aynı ölçüde.
- +1 yıl
olabilir ama onlar da iyice temelli zayıflar için ama ben 36 duymuştum bak 30 da varmış ama sen 75 D bedenlik bir parça bikini üstü al ve sonra altına da 38 alt al derim 75 D cup kullanacağına niçin 85 C kullanmıyorsun? C en tercih edilen cup ölçüsü hatta 90B bile olur, meme üstü çevren 100-105 cm arası olmalı o zaman.
- +1 yıl
haa askıları bol geliyorsa ona bişey dyemem ama balconette tarzlarda o da sorun değil.
Soran+1 yıl85 bedenlik sütyen benim sırtımda aşırı bolluk yapar çünkü ince sırtım.
- +1 yıl
çok entresan alt ölçülerin bu durumu detaylı araştırmam gerekiyor henüz yapmadım. Ama göğüsler için oldukça sayıfsın çünkü asılar bol geliyor sana yani çünkü 75D ile 85C meme büyüklüğü olarak birbirinin aynısıdır:
75D = 100 - 20 ya da 25 = 80 ve 75 yani ort. 75
85C = 100 - 15 ya da 20 = 85 ve 80 yani ort. 80
Soran+1 yılsırtı büyük geliyor bana
- +1 yıl
anlıyorum ya zaten senin göğüsler büyük sırt biraz ince :)
Soran+1 yılevet sırtım baya bir ince göğüslere göre
- +1 yıl
çok çekici durur aslında ama ortalık maalesef abazan kaynıyor senin de endişeni anlıyorum ama bu kadar çekinmemelisin bakan baksın ama seni rahatsız etmesin. Çünkü herkesin içinde doğal olarak abazanlık var yani senin de benim de kısacası herkesin...
Soran+1 yılya ama taşma etme olması hoş değil.
- +1 yıl
aynen taşması dediğin gibi hoş değil yaa .s
- +1 yıl
neyse ben şimdilik çıkıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, eğer danışmak istediklerin varsa ekleyebilirsin samimiyetle yardımcı olurum :) selametle iyi geceler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbüyük göğüslü olamayanlarında göze batıyor o kadar takma :)
215 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama küçük göğüslü kızların göğüsleri görünmüyor ki
- +1 yıl
bikini hep dikkat çeker tamam sende biraz daha fazla çeker ama mayo mayokini tarzı giysen olmuyormu ya da şu boyundan bağlamalı 3 gen olmayanlar varya onlarda olur sana olmaz mı yani ?
Soran+1 yılne fark eder göğüslerim gene aynı görünücek
- +1 yıl
ne alaka 3 gen bikinide göründüğü gibi görünmez straplez bikinide saçmalama
Soran+1 yılmayokiniler yukarıdan taşırıyor asıl
- +1 yıl
strablez olmazmı peki ?
- +1 yıl
Soran+1 yıl3 e koptum işte bunun gibi görünmek istemiyorum ve senin söyledikerin tamam iyi güzelde bulamıyorum
- +1 yıl
dur bakayım linkini atayım sana bak senin için gece gece bikini arıyorum hee bu kadar sıkıntı yapma kendine
- +1 yıl
- +1 yıl
rica ederim erkeklerin abazığından korkup sıkıntıya girme neyle rahat ediyosan onu giy kendin mutlu olda bırak onlar hayalleriyle kalsın
Soran+1 yılyok zaten olduğum yerde kimse abazanlık yapamazda ben istemiyorum işte çok göze batsın o yüzden
- +1 yıl
anlıyorum neyse fazla uzadı bu bikini muhabbeti sen bulursun kafana göre ilk yazın değil ya sonuçta başka sorulara geçiyorum hayat güzel keyfine bak ;)
Soran+1 yılteşekkür ederim.
koyu renkler tercih et bence ve azcıkta spor yap kilo ver gider plates yapsan hem aslında vantaj bu herkes silikon yaptıyor benimkide 80 ama gene baktılar bakan bakıyor erkek miletti yeterki acıl sacıl gögus ister buyuk olsun ister kucuk bkıyolar işte
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben zayıfım zaten kilo vermek istemiyorum sadece ortaya çıkması
Soran+1 yılyapı işte ama bikiniden fırlıyor işte o çok kötü oluyor rahat hareket etmek istiyorum
+1 yılPaylaşımında link kullanabilmek için Xper Seviye 4+ olman gerekmektedir. malesef link yapamiyomusum :D
googleye gir resimlere strapless bikini yaz cikar,onlardan giy bence goze batmaz :D07 Yorumla
Soran+1 yılstraplez hiç tutmaz ki büyük göğüsü
- +1 yıl
tutar buyukleride var? Hem bunlar normal bikini kadar goze batmiyo oyuzden bence bunlari giyin goze batmasini istemiyosan
Soran+1 yılhayır kesinlikle dışarı fırlıyor
- +1 yıl
disari firliyo olabilir, ama bikini giyinince yanlardan daha cok gozukuyo. Sen bilirsin :D
Soran+1 yılyok baya çıkıyor o zaman ya
- +1 yıl
Demek istedigini aldimda, oyle cikmasi yanlardan herseyin megdanda olmasindan iyidir bence :D buyugunu alirsan cikcaginida pek sanmiyorum aslinda denedinmi ?
Soran+1 yıldenedim mesela denize gireyim direk açılıyor kullanışlı değil o yüzden
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
Mayokini bir nebze sarıp sarmalar ama en iyisi soba borusunun içinde dahil ol kumsallara saygılar çocuğum
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Boyundan bağlı olan ve mutlaka içten sütyen destekli, üst tarafı tek renk ya da desenli(geometrik şekillerden uzak dur desende) ve üçgen kesimlilerden uzak durman gerekli canım
00 Yorumlatahta gıbı gezmekten ıyıdır be balım daha ne ıstıyon :) mayokını dedıklerı olayı kullansan
03 Yorumla
Soran+1 yılaynı şey oda ortaya çıkarıyor.
uzuvlarının gözde batık yapmasını istemeyenler için "haşema" en ideal çözüm.
36 Yorumla
Soran+1 yılben sadece göğüslerim diğer kızlar gibi dursun istiyorum ayrıca haşema daha fena bence üzerine yapışıyor ediyor ne o öyle ve hiç sağlıklı değil mayo bile
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılzaten kilom iyi kaç defa söylemeliyim
Ya keşke benimkilerde kocaman olsa Ne olcak sanki büyüklüğün neyi varmış?
115 Yorumla
Soran+1 yılben bikini alırken kaç kere ağladım bilsen bunu demezdin :/
- +1 yıl
niye ağladın ?
Soran+1 yıluygun bulamadığım için
Soran+1 yılstraplez bikinilerin bana göre modelini yapmıyorlar ki canım
- +1 yıl
Allah Allah bulursun ağlama ya üzme kendini bu kadar
Soran+1 yılama ben inceyim sadece göğüslerim büyük birde altlardan verirsem taşıyamam o zaman
Soran+1 yıld cup işte benim zaten.
Soran+1 yılbende bakayım o halde
valensiz giykoyu renkleri tercih et aslında bir vantaj gögus buyulugu gene sen bilirsin
00 Yorumlabikini giymezsen göze batmaz... bu yaz neredesin...
12 Yorumla
Soran+1 yılne giyeceğim peki ey allahım ya
+1 yılbir kerede bişeyle mutlu olun neden böylesiniz ya büyüktür küçüktür sarkıktır dillidir dudaklıdır kalıdnrı incedir dardır kısadır uzundur dır dır dırrr vır vır vırrr
00 Yorumla
+1 yılsütünü sağ ondan sonra giy hacimde azalma olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılkeşke benim göğüslerimden alınıp sizin penisinize ilave edilebilsede siz de şu komplekslerinizi yenebilseniz.
- +1 yıl
keşke benım kıçımdan alınıp sizin beyninize ilave edilebilse kompleks bizde bıllaşmaz yani yok.ne alaka anlamadım ama benim penisime ekletecek bişey ekletmeye ihtiyacım yok tehlike sınırındayım sonra senin gibi buraya gelip içimide dökemem ama senin organlar vucuduna orantısız dağılmış galiba şanssızlık yani ne yapılabilir bilemiyoum.
Soran+1 yılşanssız olduğum konu ne biliyor musun?bu kadar küçük göğüslü koca kıçlı şişman kızın arasında farklı ölçülere sahip olmak ve bu kadar abazanın içinde büyük göğüslü olmak evet türkiye de böyle bir kız olmak gerçekten zor.
- +1 yıl
irite oldum
Soran+1 yılne hoş
sütyen formlu alttan destekli modeller hem toplar, hem ufak görünür.yalnız dolgulu olmamalı.
11 Yorumla
Soran+1 yıldışarı çıksın istemiyorum göğüslerim ama bulamıyorum öyle bikini ya bana göre tasarlanmıyor türkiyede cidden her mağazayı geziyorum bana tam gelen en fazla 2 tane oluyor onca mağaza içinden.
+1 yılbüyük derken büyükten kastın ne kaç kaç kalçalarla orantılıyosa sorun yok derim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılgöğüs 93 kalçafa 93 ama aynı olmuyor bikiniyle ölçüsü
Göze batsın yürek hoplat hangi sahildeysen görmek isterim
00 Yorumlaçok kapalı bikini de büyük göğüslü kızlarda çirkin duruyor. bence göğüslerinin bir kısmını gösteren bikini seçmelisin
00 Yorumlaneydi onlar renkli torba gibi onlardan al giy :D
27 Yorumla
Soran+1 yılonlar ne ya
Soran+1 yılbenim kilom ideal zaten ne zayıflaması ya
Soran+1 yılben inceyim ama göğüslerim büyük herkes söyler bunu bu modellerde çok kötü ya
Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Kilo verceksin, büyük model bikini alcaksın.
212 Yorumla
Soran+1 yılama ben zayıfım ki
Soran+1 yılbelim 63 cm ordan paha biç
Soran+1 yılevet biliyorum ama benim kadar ince belli çok az kız var.kalça ölçüm 93 göğüslerimde öyle ne yani şişman olmadığım halde şişmanım mı demeliyim?
Soran+1 yılama kilomdan memnunum ve spor zaten yapıyorum ama sadece dik tutmaya yarıyor bu.işte bende uygun model sormuştum o yüzden.
Soran+1 yılbunlardan bulabilirsem iyi olur yoksa çok göze çarpıyor göğüslerim.
Soran+1 yılçarşıya çıkınca benim bedenimde en fazla 2 bikini buluyorum ki bakmadığım mağaza kalmıyor.
Giyme sen de,teşhir etme kendini..
01 Yorumla
Soran+1 yılben burda giyeyim mi giymeyim mi diye bir soru sormadım siz zaten karışamazsınız buna benim hayatım bu size ne?
üçgen bikini al toparlıyor o
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMayo giyersen belki kamufle edersin.
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok ortaya koyar aksine
mayo belki kapatabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok ortaya koyar aksine hem belimden üşütmek istemiyorum
+1 yılKapşonlu bişey giy :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhı oldu
- +1 yıl
Kolluk tak, göze batmazlar?
bir boy buyuk al o zaman..
26 Yorumla
Soran+1 yılbana göre boyunu bile yapmıyorlarken bir boy büyüğünü nasıl bulayım
Soran+1 yılbeden beden ama en büyük bedeni bile küçük geliyor bana türkiyede büyük beden bikini yapmıyorlar üst için altlar ise çok geniş.
Soran+1 yılmayo diyorsun ama ne öyle koca kadınlar gibi?ayrıca belim ıslak kalıcak flan hiç giymem onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiymesen olmuyor mu ?
24 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor denize neyle gireceğim
Cevap sahibi+1 yılAllah yakacak seni - vermiş bide
Soran+1 yılben vermedim ama kim verdiyse hak ettiğinden vermiş burada gelip bana namus bekçiliği yapma.kimseyi ilgilendirmez benim günahlarım sevaplarım allahla benim aramda.
Cevap sahibi+1 yılbişey dedik sanki iyi be
+1 yılsen istediğini giy biz gözümüzü kapatırız :)
00 Yorumla
+1 yılmeme vakfına bağışla memişlerini
00 Yorumla
+1 yılemeliyat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılben küçültmek istemiyorum bana uygun bikini istiyorum sadece
- +1 yıl
diktir ozaman. :) ciddiyim yapılamaz mı ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöze batmasın diyorsan şortla gir
11 Yorumla
Soran+1 yılşortla göğüsler çok alakalı cidden
- 00 Yorumla
+1 yılDaha iyi işte..
10 Yorumla
+1 yılfransız plajına git
00 Yorumlamayo giy
11 Yorumla
Soran+1 yılo hiç sağlıklı değil ve çok kadın işi ben bikini istiyorum
özgür bırak
00 Yorumla