Saçlarım belime kadar geliyor, uzun yani. Ama saç diplerim çok kötü durumda önceden sadece hafif kepek gibi olurdu. bunun için eczaneden şampuan da alıp kullandım ama şampuan bitti diyelim bir kerelik başka bir tane kullandım, hemen eski haline dönüyor. hem de daha beter halde. yara oluyor falan. Daha sonra o şampuan da iyi gelmemeye başladı. bioblas iyi dediler onu kullandım berrrbaattt bir duruma döndü saç diplerimin tamamını kapladı egzama. sonra doğal sabun iyidir kullanayım dedim. defne sabunu kullandım o daha da beter yaptı.. şu an çok kötü durumda hem kaşıntı var hem de hep yara olmuş başım... Saçlarımı ne kadar tarasam da saç diplerimdeki pullanma yüzünden hep kepeklerle dolu. Bu yüzden saçlarımı kesmeye karar verdim. Aşağıdaki fotoğraf kadar ya da daha kısa. Peki moralmen çöküntü yaşar mıyım? kendimi bildim bileli uzun saçlıyım... Ne önerirsiniz? Ne yapayım?
Saçımdaki egzama için en yapmalıyım? Saçımı kesmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz, ne yapmalıyım?
iyi de hocam, doktor şampuan veriyor. bir seferlik başka kullansam eski halinden daha beter oluyor. sürekli o şampuanı almam gerek. verdiği de en fazla 3-4 kullanımlık
O zaman bir güzellik salonuna git danış onlar daha iyi bilir.. Aslında sana öneriö İsveç şurubu aktarlarda var.. Şişesi 80 tl. ondan al ve muntazam sür bak düzelecek.
BU yağ değil.. ben kendim yapıyorum tüm yaralar egzamalar, yanıklar ve siğillere birebir. Elimde siğil vardı 10 günde kuruttu.. Ufak şişesi var satılan 20 tl ye onu al bir dene bak.
Güzelik bir yıl geçmiş ama bende 5 senedir egzama var saçımı kestim kına yaktım ilaç kullandım kimyasal şampuanları bıraktım saçımın heryeri kan ve yara koltukaltımda bile var hiç bir sekilde geçmiyo ama maalesef ara makas attırabilirsin kafa diblerin rahatlar