Kuaföre gittiğimde ne demeliyim kadına ( altlardan hafif al ama fazla girme gibi... ) siz olsanız naprdınız yani Nasıl yaparsam daha güzel olur cevap verenlerin hepsine teşekkürler :)
Kızlar, Kaşlarımın altını aldırsammı sizce bu kaşa nası bir şekil verdirirsem daha güzel görünür?
Zaten alınması gereken kendini belli ediyo canım benim şeklini bozma. Sadece o kenarda tek tük duranları alıp incelt çok az.. Ama abartma. bir de gozlerin ve yuz şeklin önemli. O yüzden çok ince kaşın çaresi yok. Abartma kavis falan verme..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kavis sevmiyorum zaten dediğiniz gibi o Zaman kuaföre hafif toparla ama kavis yapma diyim bu arada çok teşekkürler görüşün için :)
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
15
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hic elletme derim ben.. Sonra surekli kuafore gitmen gerekecek, gereksiz aci. Cok daginik degil ayrica gayet guzel. Maalesef kadinlarda sac kesenler gibi. Sadece kiriklari alin dersin koltuktan Rihanna gibi kalkarsin. Kadinlarda gereksiz sekil verme cabasina girebiliyor, sonra tum kasindan olursun aman diyeyim...
Altta alınabilecek yerler belli ama bence gerek yok zaten artık dağınık kalın kaş moda, ben aldırıyordum mesela ufak tefek ama artık bıraktım aldırmayı doğal haliyle duruyor gayet düzgün. Bana göre seninki de iyi duruyor şu an :)
En İyi Cevaplar