Arkadaslar sevgilime 3-5 tane gomlek alicam nerden alsam link atar misiniz ucuz ve guzel bir site?
(25 en fazla 30 tl olsun tane)
(25 en fazla 30 tl olsun tane)
boooggg ben senin sevgilin olsam bana 1 tane bile oyle ucuz gomlek alsan direk biter o iliski... masa ortusu desenli burusuk gomlekler var onlar o fiyat... 100 tl nin altinda gomlek yok yani... oparaya 5 gomlek alacagina 150 tl ver 1 tane al adam gibi gezsin eleman
Niye o kadar gömlek alıyosun ki hiçbir eerkeğin hoşuna gitmez öyle. Yetim sevindirir gibi :) Siyah giymeyi seviyosa mesela iyi bir marka al bir tane al daha iyi durucaktır.
O kadr uygun gomlegi bulman zor bence ancaj lcwaiki vr defactoda vardir onu disinda hic badka yere bakma ya da pazarlara git.
Cevap
24Cevap
3-5 tane alma bence 1 tane al daha özel olsun daha kaliteli olsun bu sevgilimin aldığı gömlek diye giymek var bunlar diye giymek var
Ucuz gömlek olmaz git düzgün iki gömlek al rahatça giysin. US polo biraz daha ekonomik olur
25 30 TL ye bulursan bize de haber ver o paralara gömlek kaldı mı ya :D
benim böyle bir sevgilim olmadı, ulen 3/5 gömlek diyor şuna bak,
git marka satan yerlere 3 gömlek 99 liraya veriyorlar,
Yazık gömlekleri hiç yok senmi tamamlayacan 1 tane al kaliteli al Ya sararsan Ya da abbateden al))
Ya gömlek mağazaları var uygun fiyatlı kemeraltına iniver oralarda uygun
bir yanlar al Polodan ya da maviden al daha mantıklı
en dandik gömlek 50 tl..25 e gömlek mi :D
Tudors'tan alabilirsin. Lakin dikkatli seçmelisin.
Bir tane al doğru düzgün olsun..
Vay be, bu nasil sevgili boyle. :)
Bit pazarından al canisi.
30 tl cvarı arıyorsan süvariye falan bak
mavi den al bebek yaka orjınal olsun kalite olsun
kemer altında var atla vapura geç karşıya
Hacı bulunca bana da atsana linki ben de arıyorum.
lcw 5 yıldır giyiyorum
lcwaikiki
Tudors
Massimo dutti
Cobalttan al
Zara dan 1 tane al
Pazardan al
kiğılı
Pazardan tabiki
lacosteden al
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar