Victoria's Secret vücut spreyi kullanan var mı? Kalıcılar mı? Hangi vücut spreyini kullandınız? Victoria’s Secret indirim kampanyasında neler alınır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Victoria's Secret vücut spreyi kullanan var mı? Kalıcılar mı? Hangi vücut spreyini kullandınız? Victoria’s Secret indirim kampanyasında neler alınır?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ayyyy ❣️Victoria’s Secret vücut spreyleri ve body losyonlarda kampanya yapmış. Victoria’s Secret indirim kampanyasında sprey ve losyonlar 490 TL'ye satılıyor. Bu kampanya 5 Mayıs akşamına kadar devam edecekmiş.
Bende sizlere en sevdiğim Victoria’s Secret kokularından bahsetmek istiyorum. Victoria Secret Vücut Spreyi öneri listeme bakarak denemeden seçim yapabilirsin. Kör atış yaparak denemeden koku almak için böyle içerik ve koku bilgileri çok işe yarıyor. Ben bazen içeriğine bakarak sadece koku alıyorum. Victoria Secret Vücut Spreyi hangisi güzel önerilerim gelsin.
Victoria Secret Vücut Spreyi kokuları arasından tarzına göre seçimler yapabilirsin.
Victoria’s Secret markasının en ikonik kokusu Bombshell. Çiçek bahçesi gibi kokmak isteyenler için harika bir tercih olacak. İçeriğinde morağan çiçeği, şakayık ve orkide gibi çiçek notaları var. Fenimen kokmak isteyenler için günlük kullanıma uygun.
Victoria’s Secret Love Spell, meyve kokuları sevenler için ideal bir seçim olabilir. Bu kokunun içinde şeftali, kiraz çiçeği ve beyaz yasemin notaları bulunuyor. Günlük kullanıma uygun, enerjik hissettiren bir koku.
Tropik kokular kalp ben diyorsan Victoria’s Secret Coconut Passion tam senlik! Tropik adalardaymış gibi hissettiren bu kokunun sıcak bir hissi var. Hindistan cevizi gibi egzotik kokulardan oluşuyor.
Victoria’s Secret Pure Seduction, dikkat çekici ve baştan çıkarıcı bir tarza sahip. Kırmızı erik ve frezya notalarının baskın olduğu bu koku özel günlerde de kullanıma uygun.

Sizin en sevdiğiniz Victoria’s Secret kokusu hangisi? Benim favorim Bombshell 🌺
Merhaba 💖
Ben de dahil olmak üzere bir çok kadının bayılarak kullandığı, hatta erkeklerin de kadınlar üzerinde bayıldığı Victoria's secret kokuları tam bir dişilik temsil ediyor.
Neredeyse hepsi iyi diyebilirim ama şunlar cidden harika ötesi 👇🏻
Notaları; "Vanilya Orkid, ay çiçeği yaprakları".
Koku içeriği; "Çiçeksi, meyvemsi".

beyaz yasemin ve kiraz çiçeğinin harmanlanmasıyla oluşan bir spreydir, bir miktar şeftalinin de eklenmesiyle oluşan çok güzel ve rahatlatıcı bir kokudur. Aynı zamanda da çekicidir.

Koku türü; Nemli, seksi ve şehvetli.
Koku içeriği; Aloe vera, yulaf ve üzüm çekirdeği özlerinden oluşmakatadır.

Koku türü: Gurme, sıcak.
Koku notaları: Vanilya, elma çiçeği, odunsu misk.

Koku türü ve içeriği; Kremalı Odunsu notaları ile sıcak bir kokudur. İçeriği; Ay çiçeği ve yıldızlar.

İlk başta da bahsettiğim gibi Victoria's Secret vücut spreyleri oldukça çekici, feminen ve dişil enerjisi yüksek kokulardır.
Victoria's Secret kokularının sadece cezbedici olması değil, aynı zamanda kalıcılığı yüksek olmasıyla da ön plandadır. Vücut spreyleri de parfümleri kadar yoğun ve kalıcıdır.

Evet kesinlikle yukarıda da dediğim gibi, koku yapılarının yoğun ve kalıcı olmasından dolayı sadece vücut spreyleri bile parfüm olarak kullanılabilir. Ama illa kıyafete de sıkmam lazım diyorsanız; victoria's secret vücut spreylerini aynı kokunun parfümü ile beraber kullanabilirsiniz.
Çok güzel kokulu olanları var. Ben kullanıyorum yalnız öyle aman aman bir kalıcılığı yok söylemem lazım.
En sevdiğim kokusu , secret charm.
pure seduction'da kullandım o da güzel ama fazla tatlı bir kokusu var, sever misin bilmiyorum.
Evet kullandım hala kullanıyorum. Gayet kalıcılar özellikle saçlarıma sıkmayı çok seviyorum saçımı alıp alıp kokluyorum. Endless love, love spell, dream , rush, charmed 😻
kullanan çoğu kişi kalıcı değil demiş ya. kokular süper ama kalıcı değilse işim olmaz :/
ama kokulara lafım yok ♥
Kokular kıyafette uçucu tende kalıcı. Adı üstünde vücut speyi. Özellikle yenilenen şişelerde 4 saat daha kalıcılarmış. Ben öneririm asla vazgeçmem 🤗
Coconut Passion kullandın mı canım? Çok merak ediyorum sanırım onu alıcam ♥
Yok onu kullanmadım sadece üstte yazdıklarımı kullandım , ama seçerken senin dediğinin de kokusuna bakmıştım hoş bir kokusu var
Gerçekten tüm kokuları güzel ama herkes de var. Bir otobüse biniyorum bütün kızlarda aynı koku yalan olmasın bende o kızlardan biriyim. Ama güzel al bence
kalıcı mı? kokular süper ama kalıcı değilse işim olmaz :/
Bı arkadasin tavsiyesiyle almayı düşündüğüm spreydir. Fakat fiyatlar uçuk, suanlik erteledim.
Kokusunun kalıcı olduğunu söyledi. Koku olarak ben en cok Midnight Bloom'u beğendim. Krem olani da sprey olanı da iyidir ama ben kremi tercih ederim.
ben hepsi aynı ya ve hepsi güzel
Kalıcı mı? kalıcı değilse almayacağım :/
Berbat vucut spreyleri. Cok ucucu
Hadi ya. :/ Kalıcı olsaydı alırdım ama kalıcı değilse işim olmaz :/
Aynn canım . parani cope atma
önerdiğin marka var mı canım vücut spreyi kalıcı?
Orjinal parfumlerin vucut spreyleri cok kalici tatlm.. aslinda seri olarak kullanirsa cok daha iyi.. parfumunu kremini ve spreyini.. dehset kalici oluyo. Ben oyle kullaniyorm.
endless love yi kullandım. gayet iyi bence
kokular mükemmel ama kalıcı mı acaba?
gün boyu devam ediyo şahsen bende
Keşke benimde bundanımdan olsa
kalıcı bayagi ben noir tease i seviyorum
Evet canım ama kalici degil ucuo hemen kokusu
sende hangi kokusu vardı? kalıcı değilse işim olmaz :/
sen kıyafetine mi sıkıyordun vücuduna mı sıkıyordun?
Amber kullandim yillarca en iyisi o bence
Resmen 1 yıllık soru
Hepsi çok güzel para kokuyor hepsi 🥹
Çok pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?