Kızlar saçımın uçlarını kırmızıya boyamak istiyorum. Kendim boya alıp kızıla boyayacağım ama saçım koyu kahverengi siyah gibi. Sizce saçıma açıcı sürmeden kızıl boya tutar mı uçlarda?Siyah saça kızıl boya açıcı olmadan tutar mı?
Siyah saç kullandım ama uzun zamandır kızıl tonlarını tercih ediyorum. Kesinlikle benim rengim kızılmış :) Elbette siyah saç da popülerliğini hiç kaybetmeyen saç renkleri arasında ve yakışanda çok çekici bir izlenim yaratıyor. Hakkını yemeyelim, her saç rengi ayrı güzel ♥
Evde siyah saça kızıl boya tutar mı?
Evde siyah saça kızıl boya tutar mı?
Açıcı olmadan siyah saçları farklı bir renge çevirmek çok zor. Boyalı bir siyah saçsa daha da zor öyle söyleyeyim :) Ancak siyah saçlarınızı kızıla çevirmek için saçlarınızı beyaza kadar açmanız gerekmiyor. Açıcıyı 10-15 dakika hafif kızıllık elde edene kadar bekletmeniz yeterli. Sonrasında istediğiniz kızıl saç boyasını saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Siyah saçın üstüne kızıl tutar mı?
Siyah saçın üstüne kızıl boya uygularsanız, istediğiniz rengi tam olarak elde edemeyebilirsiniz.
Siyah saçın üstüne kızıl
Ancak size Palette Deluxe Yoğun Renkler serisini önerebilirim. Koyu saçlarda bile etkili oluyor. Normal saç boyalarından daha fazla açıcı etkiye sahip, bu sayede koyu tonlarda yoğunluk sağlayabiliyor. Fakat saçlarınızı hafif açarsanız işinizi garantilemiş olursunuz.
Siyah boyalı saça kızıl tutar mı?
Boyalı siyah saçları kuaförler bile açmaya çekiniyor, çünkü saçların yanma riski oluyor ve siyah saçlarda tam açılma elde edilemiyor. Ancak açık tonlar değil, kızıl tonlarını istiyorsunuz işiniz daha kolay diyebilirim.
Siyah boyalı saça kızıl
Palette Deluxe Kalıcı Renk Açıcı saçları 7 tona kadar açabiliyor. İçeriğindeki değerli marula yağı saçları besliyor, yıpranmanın önüne geçiyor. Siyah saçlarınız için en iyi saç açıcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İçeriğinde eldiven, oksidan, krem açıcı ve bakım kremi bulunuyor. Malzemeleri karıştırıp uyguladıktan sonra siyah saçları kızıl yapmak için 15 dakika bekletmeniz yeterli. Sonrasında istediğiniz kızıl tonunu saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Palette Deluxe 40 zengin renk seçeneğinden oluşuyor ve istediğiniz rengi kolayca bulmanızı sağlıyor benden söylemesi :)
Siyah geri dönülmesi zor bir renk olduğu için boyamadan önce baya bir düşünmek gerekiyor :) Sadece bir kez denemiştim ama onda da pişmanlık yaşadım çünkü kendime yakıştıramamıştım. Bu yüzden kısa süre içerisinde siyahtan döndüm.
Siyah saça kızıl boya açıcı olmadan tutar mı?
Kızıl çok açık bir renk olmadığı için siyah üzerinde de etkili olabilir. Fakat normal saç boyalarını değil, koyu renk saçlarda bile etkili olanını tercih etmen gerekiyor.
Palette Deluxe Yoğun Renkler 7-887 Ateş Kızılı
Palette Deluxe Yoğun Renkler 7-887 Ateş Kızılı koyu renk saçlarda bile etkili olan bir saç boyası. Üstelik oldukça kalıcı ve yoğun. Saçlarına bu saç boyasını kullanıp, istediğin kızıllığı elde edebilirsin. Yağ bakımlı bir saç boyası olduğu için bir yandan saça bakım da yapıyor :)
Boyamak için başka bir şeye ihtiyaç yok!
Palette Deluxe
Ben de 12-2 Titan Sarı kullanıyorum, kutu içerisinden saç boyamak için gerekli olan her şey zaten çıkıyor. Tüpteki boyayı kutu içerisindeki oksidanın içine boşaltıp iyice karıştırıyoruz. Sonrasında uygulama için hazır hale geliyor, eldivenlerimiz de kutu içerisinde mevcut. Boyama sonrasında kullanılan zengin bakım maskesi sayesinde saçlara derinlemesine bakım yapılıyor :)
Değerli marula yağı sayesinde yumuşacık saçlara merhaba!
Değerli marula yağı
Boya içeriğindeki değerli marula yağı farkını daha uygulama sırasında fark ediyorsun :) Saçları yumuşacık yapıyor ve besliyor. Ben boyama sonrası sertleşen saçlardan hiç haz etmem, bu yüzden en sevdiğim özelliği diyebilirim :) Benim kullandığım 12-2 Titan Sarı da 4 tona kadar açma etkisi gösteriyor, turunculuk karşıtı olduğu için çok berrak bir ton ortaya çıkıyor :)
En İyi Cevaplar