Herkese merhaba buraya yeni üye oldum ve sormak istedim bir kaç soru var lütfen kirici ve dalga geçer gibi cevaplar yazmayın :) Sorularim şunlar Erkekler kilolu bayanlardan hoslanirmi hoslanirsada nasıl bayanlardan hoşlanıyorsunuz? Ve nasıl görünümlü kizlar sizin dikkatinizi çekiyor? Benim boyum 160 kilom ise 60 Sac rengim koyu kumral Gözlerimin rengi koyu kahve Ten rengim beyaz Goğüş ölçüm 85c Vucudumun en iri olan yeri omuzlarim belim ince kalçam ve goguslerim büyük sizce nasilim? Sizce nasilim? :) vücut tipim buna benziyor:) banada çok benziyor kiz ama ben degilim
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarinizi bekliyorum
Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır? Bir erkegin hayalindeki kiz nasıl olmalı?
boyuna göre kilon biraz fazla. ama eğer erkekler etkilenir bakarmı dersen bakar. kim dolgun göğüse ve kalçaya bakmaz ki. dikkat çekersin. ama eğlenilecek kız olarak görülürsün yani. 1-2 erkek için basitleşmeyin lütfen.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece bir şey sordum yorumun için sağol gelelim yorumuna bak kızım sadece benimle çok dalga geçtiler vucudum hakkında bende artık dayanamadim ve böyle bir şey paylaştım merak ettim şeyler vardı bir iki erkek için değil bin tane erkek için basitlescek kiz degiliz evel allah herkes ilk önce kendine baksın anladinmi sosyete gülü bir şey paylastik diye adimizi cikaramassn
sosyete gülü derken? adını falan çıkarmadım zaten. ama ''erkekler nasıl kızlardan etkilenir '' dediğin an olay değişiyor. sana kötü bir yorum yapmadım. kuyruk acın fazla gelmiş bence. ben kimsenin boyuyla ya da kilosuyla dalga geçmem. bunlar geçici şeylerdir bu kadar takma yani.
Yok tatlım kuyruk acim falan yok ama goruyomki senin kuyrun sallaniyo dikkat et koparmiyem onu ;) zamanında çok kopardim yilan dillileri kuyruklari hepsini de yem olarak senin gibi sokak kopeklerine attim adımı merak ediyosan hazal azrailin kızı bu arada sen benle aynı rekabette bile olamazsın canim takmiyorum seni:) hadi gule gule
Erkeklerin geneli kilolu kızlardan hoşlanmaz balık etli kısmı değil aşırı kilolu olanlar sende boyuna göre kilolusun biraz zayıflasan eminim daha güzel olursun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet balik etliyim ama ne kadar verirsem vereyim kilom aynı gözüküyor malesef :( küçükken kick boks la falan uğraştım için Yorumun için sagol
Benden önce kendine saygılı olmalı bu sayede bakımlı olup kendine nasıl bakacağını bilir Ve beni bu şekilde kazanabilir. Fiziksel olarak hafif balık etli olması benim için yeterli. Güveni bana verdikten sonra leyla ile mecnun sanatı başkalarının olsun ben mutluyumdur.
Degil sadece 5 kilo vermem lazım :) yalan soyleseydim eğer kendimi manken gibi tarif ederdim 60 kilo değil 50 kilo yazardım o yüzden zaten yalan soylenilcek bir şey yok :))
Arkadaşım yorumun için teşekkür ederim ve soylediklerin için ama bu kadar da ısrarcı olma ben sadece birseyler merak ettim ve sizin cevaplarinizi dinliyorum iyi geceler :)
bikere boyu uzun olmalı kemikleri iri olmalı cok zayıf değil balık etli yüzü teni açık olmalı kalçaları dolgun gögüsleri dik ve iri olmalı dudaklarıda öyle.
En İyi Cevaplar