Saç Bakım Saçlarımı bakıra boyatmak istiyorum? karengln Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçlarım koyu kumral , ama ben bakıra boyatmak istiyorum. Size iki sorum olacak.1. Saçlarımın hepsini mi bakıra boyatmalıyım yokaa diplerden biraz koyuluk olmalı mı?2. Kaşlarım da koyu kumral saçımı bakıra boyatınca kaşlarımla saçım arasındaki renk farkı göze batar mı?Orijinal rengim (Koyu Kumral);Boyatmak istediğim renk (Bakır); Saçlarımı bakıra boyatmak istiyorum? Cevapla Orijinal Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaşın rengini kırdır , saçlarıda diplerden boyat tamamen bakır yani tabi tenin bembeyazsa yap lütfen yıldız tilbeye dönüyosunuz sonra 0 4 Yorumla karengln +1 yıl Hayır önceden boyatmışlığım var da kaşımın rengini nasıl kırdıracağım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuaföre kaşlarıda biraz kırın desen o anlar , boyayı sürüp beş dk bekleticek yani hem biraz açılmış olucak hemde ne olursa olsun bakırla sırıtmıycak Yorumla karengln +1 yıl Peki ben saçımı evde boyatıp kaşlarımı da aynı anda boyatsam olur mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani kendin mi bıyamak istiyosun? öyle yapıcaksan saçı boyadıktan sonra boyadan ayır , kaşına sür 5dk beklet sonra yıka sonuca göre bir 3 dk falan daha tekrar sürebilirsin istediği gibi Yorumla
Purposeleeess Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kaşlarını da boyatirsin sorun olmaz ama bakir zor bir renk hem cok akıyor hemde beyaz tenliysen yakisir herkese de yakismaz 0 2 Yorumla karengln +1 yıl Ya önceden boyatmıştım yakışıyor ama sence kaşlarımı boyatırsam renk akar mı? Yorumla Purposeleeess +1 yıl Yok kaşlar akmaz Yorumla
leaderizm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bendede saç ve kaş uyumsuzluğu oldu boyadan sonra ancak sen kaşlarını incelttirip bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. 1 0 Yorumla
Maigül89 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kumralda kal bence kumral saçı mesela atiyede kullanıyor ve çok doğal hemde tarz , genç duruyor. Çok güzelde makyaj yakışıyo kumral saça 1 1 Yorumla Maigül89 +1 yıl Eğer yaparsan bunun yakışmaması, sonra pişman olmasıda var Yorumla
RuyaGumuss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bencede biraz bakır tonunda koyuluk olmalı. Kaşlarınında rengini hafif kırdırırsan mukemmel olur 1 0 Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Gri yı bir düşün 0 2 Yorumla karengln +1 yıl Soruma yönelik cevaplar verir misin? Saçlarımı gri'ye boyatacağımı söylemedim. Yorumla KötülüğüNYükselişi +1 yıl Söyle bakınca gri daha karizma olur Ben yine , yeniden gri derim Yorumla
En İyi Cevaplar