Benim hep bir sivilce sorunum vardı ama yağlı değildi cildim son 4-5gündür acayip yağlandı ve her yerimden sivilce fışkırdı böyle başları beyaz falan ergen gibi oldum :( bu aralar çok stresliyim ondan heralde ama yüzüm çok kötü :/ ve kabukları koparıyorum elimde olmadan izlerime yeni yeni izler eklendi baya :( napayım ya nasıl geçecek bunlar yüzümden nefret eder oldum
Cevabın nedir?
Öncelikle şu stresten kurtul. Eğlen kafa dağıt. Aburcuburdan uzak dur en azından şu sivilce durumu geçene kadar ve sivilcelerle sakın oynama. Bide koparmışsın. Bu kötü olmuş. Sakın oynama veya koparma. Makyaj hiç hir şey de yapma. Kapatıcı özellikle. Bir 2-3 hafta bekle. Geçmezse bir cildiyeye görün derim ben.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kac yasindasin? Adet doneminde misin?
111 Yorumla- Soran+1 yıl
Normalde o dönemlerde bir iki tane çıkrdı ama Şu an dediğim gibi durup dururken çıktılar. 22 yaşındayım :(
- +1 yıl
Ezcanede beyaz kasikli krem var evde sen hazirliyorsun ondan al
- +1 yıl
Kullandim. Hic birsey kalmiyor.
- Soran+1 yıl
Adı ne acaba hatırlıyor musun? *.*
- +1 yıl
Biri acnemix jel. Bu 25 lira. Birde ayni bu tarz kremin adi baska olani var hazirlanislari falan ayni. O da 45 lira. İkisi de guzel. Sihirli bir krem. Buzdolabinda sakliycaksin. Uc ay icinde bitirmen gerek. İlk gunler cildin kasiniyor. Kizariyor ama ucuncu gunde etkisini gosteriyor. Kullan memnun kalirsin. Gece yatarken sur. Eczaci zaten anlatir sana
- Soran+1 yıl
Birini alıcam dimi? *.*
- Soran+1 yıl
Ya hadi inşallah benimkilerde geçer :(
- +1 yıl
İkisinden birini al. İsmini yazdigim da iyi. Digerinin adi gelmedi aklima
- Soran+1 yıl
Benzamycin Topikal jel buymuş :D çok teşekkür ettim ya pazartesi hemen şeedicem :*
- +1 yıl
Benzamycin ve acnemix.
Bu ikisi piyasadaki en iyi kremler. Tavsiyem gece yatarken surdugunde yastigina bir havlu ser. - +1 yıl
İnce bir tabaka halinde sur. Yuzunun kasinmasi etkisini gosterdigine isaret.
- +1 yıl
tatlım bunun için kürler var mesela zeytinyağı badem yağı karışımı ve yumurta sarısı uygulayabilirsin bu saçlara uygulanıyor gerçi ama hem organik hem doğal hemde cildi besliyo bunu yapamıyosan dove sabun var veya yeşil renkli zeytin yağlı sabunlar
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok bozuk moralim yüzümün geçeciğini dülünmüyorum :(:
- +1 yıl
gel özele bakim bir
- +1 yıl
Uygun fiyata sivilce patlatılır :D Ya bol bol yıka sıkma sivilceleri geçiyor illaki bak her yağlandığında yıkarsan yüzün alışıyor yağlandığında dahi öncekinden daha az çıkıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
maya maskesi uygula haftada iki kere tavsiye ederim faydasi olur.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
O ne nerden bulucam ya da nasıl yapıcam
- +1 yıl
yas maya ve suyu karistiriyorsun sonra yüzüne sür beklet 20 dak. yika bukadar. ama cok su koyma az koy zaten yumusiyo cok sulu olursa sürmekte zorlanirsin.
- +1 yıl
yas maya her markkete bulursun
- Soran+1 yıl
Tamam deniyim sağol
elleme önce sonrada visibly clearın yağsız sivilce jelini kullan çok ağrılıysa doktora git
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ders çalışırken elim yüzüme gidiyor ya istemsiz :(
cildiyeye git tedaviye başlansın o beyazlar hep iltihap onların çıkması gerekli ama sen elini sürme kükürt sabunuyla cildini yıka ve daima hava alsın fondotön vs. kullanma
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Doktora git kesinlikle. Ben Şu an clindoxyl kullaniyorum idare eder
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Pazartesi soracağım bir :(
- +1 yıl
Kantoran yağı iyi diyorlar onu kullanabilirsin
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Keşke denediğin şeyi tvsiye etseydin :/
- +1 yıl
Henüz almadım ama almayı düşüyorum bayağı araştırdım da söylüyorum
- Soran+1 yıl
Nasıl kullanacağım peki?
- +1 yıl
Aktardan alabilirsin üstüne sür biraz beklet yıka
Dove sabunu sür bakma aynaya
11 Yorumla- Soran+1 yıl
:( :(
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hiiiç dokunma clindoxyle jel alıp sürebilirsşn
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet onu bir ara önermişti doktoruö da güneş lekesi vs yapıyor diye sürmemiştim :(
- Cevap sahibi+1 yıl
Güneş koruyucu kullanıcaksın tabiki
- Soran+1 yıl
Of hiç geçmicekler gibi geliyor "(ize iyi geliyor mu peki?
- Cevap sahibi+1 yıl
İz için çok etkili değil
- Soran+1 yıl
Of :( onun için bir şey var mı peki :( kabukları kopardım çünkü iz kalacak
- Cevap sahibi+1 yıl
Hmm ben acnelyse kullanıyorum o bayağ iyi yeniliyo deriyi ama çok az sürmek laZım
- Soran+1 yıl
Soyuyor dimi o?
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen
- Soran+1 yıl
İzlerin ne durumda işe yarıyor mu? :(
- Cevap sahibi+1 yıl
BelirsiZ artık yok gibi çok şükür
- Soran+1 yıl
Benimde geçer inş :(
- Cevap sahibi+1 yıl
İnş canım