Arkadaşlar saçlarım çok ince telli. Günlük yıkıyorum ve kurutup düzleştiriyorum. Çok azaldı saçlar nasıl gürleşir? Lütfen düzleştirici yapma demeyin.saçlar nasıl gürleşir?
Ben de ince telli saçlara sahibim. Saçlarımın ince telli olması yıpranmasına sebep sebep oluyordu. Saç boyaları, saç işlemleri, ısı kullanmak, yanlış ürün kullanmak ve bakım yapmamak saçlarımı yıpratmmaya sebep olur. Bunun yanında saçların ince telli olması saçları oldukça yıpratır. Yıpranan saçların taranması zorlaşır, zor şekil alır ve ağırlaşır.
Saçlar nasıl gürleşir?
saçlar nasıl gürleşir
Saçlarımızı gürleştirmenin birçok yolu var. Yıpranan saçların sağlığına kavuşması biraz zaman alsa da, doğru yöntemler ile hemen canlandırmak mümkün. "İnce telli saçlar nasıl gürleşir?" sorusunun cevabı da aynı şekildedir. Önemli olan doğru ürünü ve doğru yöntemleri uygulamaktır. Saç gürleştirme yöntemleri; - Saçlarını bir süre kendi haline bırakmalısın. - Saç boyalarından, ısıdan ve saç işlemlerinden kaçınmalısın. Günlük olarak düzleştirmen saç yıpranmasına sebep olur. Bu yüzden ısı öncesi yıpranmayı azaltacak ürünler kullabilirsin. - Saçların için doğal yağlardan faydalanabilirsin. Zeytinyağı, badem yağı ve hint yağını karıştırıp uygulayabilirsin. - Saçlarının kendi yağına ihtiyacı var. Bu yüzden her gün yıkamamalısın. Her gün saç yıkamak saçların yıpranmasına sebep olabilir. Saçlarını 2 gün aralıklarla yıkamalısın. - Saç gürleşmesinde keratin oldukça etkili oluyor. Keratin içeren ürünler kullanmalısın. - Kullandığın sampuan kadar saç kreminin de önemi var. Bu yüzden saç serum bakım kremleri kullanmalısın. Serum bakım kremleri saçlarını düzleştirmenin yıpratıcı etkisinden korur.
Saç gürleştirmek için ürün önerim
İnce telli saçlara sahip biri olarak saç kremlerinin saçlarımı ağırlaştıracağını düşünüyordum. Yeni Elidor Serum Bakım kremleri sayesinde bunun gerçekte öyle olmadığını deneyimledim. İnce telli ve yıpranmış saçlar için sana da yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım kremini öneriyorum. İçerisinde bulunan keratin ve tatlı badem ile saçlarını anında onarıyor, besliyor, parlatıyor ve yumuşacık yapıyor. Ayrıca saçları ağırlaştırmıyor ve yağlandırmıyor. Bu özelliği sayesinde ince telli saçlara sahip olanlar olarak, sağlıklı saçlara kavuşmuş oluyoruz.
Duştan sonra ıslak saçıma masaj yaparak uyguluyorum. Etkisini kullandığım anda gösteriyor. Sen de saç yıkama sonrası saçlarına uygula. Ayrıca saçlardan hemen durulanıyor. Saçlarının gürleştiğini göreceksin. İnce telli saçların kahramanı yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi.❤❤
Lütfen düzleştirme. Düz saç seviyorsan git ve Brezilya fönü yaptır çok daha az zararlı. Saçların genetik ince telli ise fazladan saç sahibi olabilmen mümkün değil. Ama keratin bakım yaptırmanı tavsiye ederim. Isı kaynaklı saçında bulunan keratin proteini azalmıştır ve biraz takviyeye ihtiyacı vardır. Onun dışında saçlarını her gün yıkamak doğru bir şey değildir haftada 3 defa yıkamalısın saçını, yağ problemin varsa pudra kullan geçiçi olarak sonra zaten saçın rutine alışır ve yağlanmaz. Tahta tarak kullan ve saçını kuru iken taramamaya çalış birde duştan sonra tararken saçların nemli kıvamda iken taramaya özen göster. Bir dermatoloğa görün sana destek bir folikasit verebilir ve Plecenta şampuan ve devam ürünlerini kullan :) Böylece var olan saçlarını koruyabilir ve yeni gelen saçların sağlıklı uzamasını sağlayabilirsin.
Benim saçlarımda çok ince telli ve yağlı. Dermatoloğa gittim bir şampuan vermişti ama artık üretilmiyo saçına sürüp 5 dk bekleyip yıkayıp sonra kendi şampuanınla yıkıyosun. bir süre bunu kullandım, mutlaka senede 2 kez saçımı kestirdim ve boyama işlemi de dahil fön, düzleştirici gibi işlemler hiç yaptırmadım. Ayrıca saçını her gün yıkama yağlanma sürecini hızlandırıyosun. Dermatolog bile demişti haftada 3 kez yıka diye ben ona rağmen verdiği şampuanı haftada 2 kez kullanmıştim ve yağlanma sorunum az da olsa ortadan kalkmıştı. Ama maalesef ürün artık piyasada değil
Tatlım eczaneye git saç durumunu anlat kadın doğum hapi iste ya da kontrol hapi tam hatirlamiyorum onlar anlayip verixek zaten sana bunlari ufalayip kullandığın sampuan sisesine koyacaksın saçlar cok güzel olur
En İyi Cevaplar