evet gençler lise mezuniyeti için elbise giymeyi düşünmüyorum sözlüyüm ve sözlüm çok kıskanıyo. KENDİSİ Şu an ASKERDE İZİNE GELDİĞİNDE AYNI RENK PANTALON VE GÖMLEK GİYMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ. BOYUM=158 KİLOM=47 *Fizigim güzel* *bacaklarım biraz ince ama düz* *3 ay içinde bikaç kilo alabilirim diye düşünüyorum* *topuklu giyince boyum uzayacak*
EVET ÖRNEKLER BUNLAR SİZCE BU TARZ NASILDIR? Ve dahada başka neler olabilir?
mezuniyetime dar bir pantolon rock n roll bir deri ceketle giden bir tip olarak söylüyorum bence hoş ama abartmadığın sürece millet gereksiz makyajlar ya da renkler kullanınca iğrençleşiyor
Mezuniyete uygun değil. Sevgilin elbiseyi niye kıskanıyor onu da anlamadım. O kıskanıyor diye niye giymiyorsun onu da anlamadım. Yani ömür boyu elbise giymeyecek misin?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
elbiseyi kıskanmıyo mini elbiseyi kıskanıyo belki uzun elbise de giyebilirim
hayir universite okumayi dusunuyoruym bayan cok bilmis sorumu sordum cevabini verdin uzatmaya gerek yok. herkesin kendi hayati kendi kararlari ben sectiysemm boyle bir hayati sana laf dusmez olmaz der gecersin
Mezuniyet töreninde cübbe altına güzel olmaz ayrıca ne bu boyun eğiş kaç kez mezuniyete gideceksin hayatında daha kaç yaşındasın kendini kısıtlatıyosun yazık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bunlar gayet sık ben tarzıma uygun bulduğum için bu tarz kıyafetleri tercih ediyorum mezuniyet, düğün, özel gecelerde bütün kadınlar sihirli balkabağı gibi süslenip gelirken meskulen bir çizgi tercih etmek doğru bir fikir.
En İyi Cevaplar