kısadan kastım 155-160
Boy, kadında bir güzellik kriteri midir?
kısadan kastım 155-160
kriter degildir sonucta erkeklerde insan ama goze hos gelenini secmeyi herkes ister ve 1.65 1.70 kizlarin fizikleri genellikle ortalama oluyor birazda spor yaptilarmi at gibi oluyorlar yuzede biraz makyaj oldumu tamam iste tam ideal kiz oluyorlar herdaim. Ama kucukler oylemi garibim "bende dahil" kilo alir cok gozukur verir cocuk gibi olur pantalonlari elbiseleri surekli kisaltmak zorundadir diger kadinlardan daha duygusaldir cunku bazilarinin egosu cidden dusuk oluyor bu boy yuzunden... sonra her giydigi yakismaz yuzu kucuk oldugu icin simetrik bir goruntu elde edemez makyaj yapsa bile kisacasi kisa kizlar acinacak durumda evet yine kendimde olmak uzere kisa kizlari ezdim ama malesef cogu erkek boyle sanirim bu yuzden yanliz olcegim... ama su da bir gercek bir insan istedigi kadar guzel ya da hos olsun bunlar goreceldir yani birine coook guzel gelir digerine coook itici ve cirkin gele bilir... ama yinede cogunlugun uzun sevmesi beni yine ayni dusunceye itiyor... erkekleri sevmiyorum ve yine yanliz olecegim. iyi geceler
BENCE DE. tamamen düşüncelerime ortak olmuşsun. boyum 158 ve ben de yanlız öleceğimmmmm!
tesekkur ederim ;) yine uzunmusun ben 1.55 de cakili kaldim :D
hiç bir erkek tarafından reddedildiğin oldu mu boyun yüzünden?
eheh :D arkadasim benim 3 sevgilim oldu simdiye kadar belirli nedenlerden ayrildik hic bir erkege teklifde bulunmadim :P bulunsam kabul etmeyeceklerini sanmiyorum ama bu yinede bazi erkeklerden nefret etmeyecegim ve yine yanliz olecegim gercegini degistirmiyor :P
e az önce geneli uzun seviyor demedin mi?
Boyum 1.60 ve 1.67lik arkadasim bazen boyundan şikayet ediyor dusun halimizi :D
Bence boy tabiki güzellik icin bir artı, ama ben çok takmiyorum açıkcasi :D
Eski erkek arkadasim 1.87ydi deve cuce gibiydk biraz o zoruma gidiyodu o kdr :D
boyum 158 hiçbir erkek bana bakmıyor.
Bak boyum belki de 1.60 bile degil emin degilim en son oyle cikti :D
Ama gercekten hic takmadim simdiye kdr ve cokca hoslanan oldu, şu an bazı konularda katılastigim ve aykiri buldugum icin istemiyorum hayatimda kimseyi baksinlar diye bir arzum yok ama açık oldugum dönemlerde coktu.
Yuksek bel pantolonlar ve etekler tercih et, gömlek giy ve boyuna gore ideal kiloya ulas. Bunu bir kusur olarak gorme, goz rengi gibi bir özellik say.
Akışına bırak ve kendine güven muhakkak seni de beğenenler olacaktır 👍
çevremdeki herkes bir kusur olarak görmem gerektğini söylüyor ama?
İşe çevrendekileri değiştirmekle başla o zaman.
Arkadaşlarım hep boyumla ilgili şakalar yapardı ama bunu bir kusur görerek degil sempati duyarak ya gülme amaçlı. Samimiyetlerinden de hic şuphe etmedim,
Bu bir kusur degil. Uzun olmak isterdim ama ayni zamanda yesil gozlu de olmak isterdim.
Yani bu da bir fiziksel özellik, kusur olarak gormekten vazgec.
sorun erkekler. yani öncelikle bana hiç yaklaşmıyorlar yani ne asılıyorlar ne kibarlık yapıyorlar. onlar için kadından bile sayılmıyorum. ben flört etmeye çalıştığımda ise reddediyorlar ya da kaçıyorlar. bu da özgüvenimi sarsıyor.
Belki de tek sebep boy degildir bilemiyorum ben boy yuzunden kasılmadım hic.
Acaba birkac durumdan sonra özgüvenini mi yitirdin?
Cunku kendine hic guvenmeyen kızlar da itici olabiliyor ya da belki de bazı şeyleri cok taktığın icin iyi yönlerini ön plana çıkaramiyorsun?
Bilemeyeceğim ama boyla bağdaştırma hemen, tek sebep o olamaz. Ki ben bir sebep aramana da gerek duymuyorum, olabilir belki de henuz seni begenecek biri cıkmamistir karsina.
Takılma buna bosver, begenilme arzusu insanı daha da yalnızlığa iter ve kıyafetlerine dikkat et. Ölculerine uygun giyin ve kendine guvenmeye calis cunku bu saatten sonra boyumuz uzamaz ne yazik ki.
ben ameliyat düşünüyorum. herkes beni seni seven böyle sevsin diyor ama beni bu boyla sevecek erkeğin var olduğuna inanmıyorum. erkeklerin bu kadar şekilci olması benim kendime olan saygımı zedeliyor. yanlız öleceğimi düşünüyorum. nefes alsın yeterciler bile kısa kız istemiyor ya :D
Neden ben yalnız ölecegimi düşünmuyorum acaba bende mi problem var ;D
Ya bosver ameliyatı falan yemin ederm boy yüzünden hicbir sey kaybetmedim ve kaybedecegimi de sanmiyorum :D ya şu an ztn istemiyorum kimseyi onun rahatligi olabilir ama daha ılımlı oldugum donemlerde de cokca hoslanan oluyordu hic gerek yok takmaya :D
Ama sanki ne desem de bos gibi neyse allah yardimcin olsun umarim bir an önce seni sevip bagrina basacam biri cikar da takintinin ne kdr yersiz oldugunu anlarsn :))
çokça hoşlanan oluyordu"
yani hiç boyun yüzünden sorun yaşamadın mı? :)
Ya bak açıkçası ben takıntılı biri değilim :D insanların beğenisi umrumda değil :D ama beğenen oluyordu gelip konuşmak isteyen falan biraz da karakterle alakalı bence :D bir de belki yanlış çevreye dusmussundur takma :D
yani beğenilmek isterim aslında. kısa boylu olup da insanlar tarafından beğenilmeyi takmayanlar mutlu oluyor. bence bunu kabul edip erkekleri hayatımdan çıkarmalıyım, daha mutlu olabilirim?
Ya bence herhangi bir plan yapma ve bunun üzerine kararlar verme,
Kendini olduğun gibi kabul et. İnsanlardan önce sen begenmelisin aynadaki görüntünü,
Güzel giyin, doğal ol ve akışına bırak :)
Erkekleri değil seni uzen erkekleri hayatından çıkar :)
feminist veya lezbiyen olacağım galiba bu gidişle :D
Yaaa off yaziyorum yaziyorum bosa gidiyor sanki :D
Umarm boy takıntını atlatrsn veya bunu aştıracak biri cikar karsina :D
tam beni ilgilendiren bir konu şahsen ben 1 80 boyunda 76 kilo fit bir vucudum partneriminde uzun boylu olması benim için önceliğimdir boyu uzun olan kızlar dikkatimi çekiyor bu benim vazgeçilmezimdir benim boyda olmasa bile bana yakın olanını istiyorum :)
kısa boylu birini asla sevmeyeceğini mi söylüyorsun? :/
ya yanlış anlama bu sadece benim kriterim hani tabiki yoksa aşk boy dinlemez hem gel bakim bana bir pas at özelden konuşalım seninle
bunu söyleyen tek kişi değilsin, gen en iyisini ister tabii ki. zaten toplumun uzamasının nedeni, insanların uzun partner seçmesi her zaman. araştırmalara göre kısa boyluların bekar ölme olasılığı uzun boylulara göre %35 daha fazlaymış.
sen bana bir pas atarmısın özelden rica etsem
tamam atıyorum.
Bence değil. Boy erkekte de kadında da güzellik kriteri olmamalı. Kenan Doğulu, Tarkan, Mel Gibson, Brad Pitt bunlarda kısa ama kızlar seviyor dimi.
eveeet :D kesinlikle haklısın :D
Cevap
47Cevap
sana yalan söylemeyeceğim, erkeklerin çoğu boyu oldukça önemser. ama bunun için üzülmek hayatında yapacağın en saçma şey olur:
-değerini başka insanların vermesini beklemekten vazgeç. sen değerlisin ve mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacın yok.
-seni prenses gibi hissettirmiyorsa, o senin prensin değildir zaten. belki de boyun gerçekten seni sevecek kişiyi bulmanı sağlayacaktır.
insan olalım da..
boyumuz kısa olsun.. kör&topal olalım..
aynen ya bu ne şekilcilik... kısa kızlar ölsün mü güzel değiller diye? :(
Kadının uzunu sokağa, kısası yatağa yakışır derler..
Yani herkesin bir avantajı dezavantajı var..
Çok takılma boy olayına..
Şimdi burda hatunlar "1.65-1.70 arası ideal" diyoda bu zügürt tesellisi..
Bende 1.75-1.80 arası ideal derim..
Yani herkes kendine yontuyo..
Takılma kardesım boy olayına.. Saglıgın yerındemı?
Gerısı tırıvırı..
sağlıklıyım da, konudan göreceğin üzere kimse kısa boylu bir kızı istemiyor. yanlız öleceğim galiba..
yani evet istiyor açıkçası. 170lik adam da 180lik kadın istiyor ve alabiliyor da. erkekler ergenlik zamanında kısa kızlara kalmamak için uzadıklarını söylüyorlar genelde.
Uzun kizim ve iyi bisey oldugunu soyleyemiyecegim hic benden uzun sevgilim olmadi. ya da bana denk gelmedi elbette var ama boyun onemi yok bence :) cok kisa olmamak sartiyla bir kriter degildir bence
bence güzellik kriteri çünkü kısa boylu olursa anca tatlı kız olur güzel diyemeyiz, güzellik boy yüz saç herşeyiyle bir bütün bence
kısa kızlar çirkin olduklarını kabul mu etmeliler?
hayır tatlı şirin kız olurlar niye çirkin olsunlar sırf boy yüzünden, boy herşey demek değil insanın içi güzel olacak ben 1.93 üm eski kız arkadaşım 1.57 falandı 3 sene birlikte olmuştuk mesela
dediklerin çelişti? :D
güzel diyemeyiz demiştin? :S
güzel demem ama çirkinde demem çelişen bişey yok. tatlı şirin kız derim güzel demem yani kısa kıza :) daha nasıl anlatayım
malesef haklısın. yani güzellik şartlarının diğerlerini yerine getirse de güzel olamıyor kısa kız. keşke bir çözümü olsa şu boy sorununun. 158 boyundayım ve kimse istemiyor beni.
sadece bir kusuru var diye neden bu kadar dışlanıyor kısa kızlar? :/
daha yaşın küçük olmaması daha iyidir belkide şuanda, boyuna tipine bakarak biri sevecekse hiç sevmesin zaten. eminim bir gün güleceksin bu hallerini hatırlayıp
insanların bir çoğu, aşk ilişkisinde fiziksel çekimi önemser. yani çekici bir kadınla olmak ister erkekler. aslında mutsuz olmamın nedeni erkekleri önemsemem olabilir. erkekleri hayatımdan çıkarmam gerekiyor.
18-22 yaş arası bende boyumu problem ederdim dalga geçerlerdi hatta uzunum diye, son 5 senede hiç önemsemedim ben önemsemedikçe insanlarında önemsemediğini daha iyi gördüm
önemsemeyebilirim, ama erkeklerle bir şansımın olmadığını da kabul etmem gerekiyor. sonuçta hayat aşktan meşkten oluşmuyor..
niye olmasın ben bu boyumla senden kısa kızla çıkmışım :) seni seven birsürü erkek çıkar o kadarda kısa değilsin zaten türkiye bayanlar ortalaması 1.56 ymış. erkek kuzenim falanda yok ayarlayayım sana :)
doğru aslında sonuçta seven erkek kusurları görmez yani en azından görmemeli :)
kusur yok ortada :) kusur senin kafanda fena takıntı yaptın gerçekten önemsiz bişey bu
neden bu kadar insan umursuyor o zaman peki? :( hepsi 165 ve altını istemediğini yazmış. beni bu şekilde kabul edecek kadar dış görünüşü takmayan biri bana denk gelir mi?
burdakilere bakma sen, aynaya uzun zamandır bakmamışlar 1.80 altı hep
bir erkeğin kısa boylu olması, kısa kızları seveceği anlamına gelmez ki? benim tanıdığım kısa erkekler de uzun boylu kızları çekici bulur. hatta erkeklerin ergenlik zamanında boyunu uzatmaya çalışması, kısa kızlara kalma korkusudur.
bende önceden senin gibi kafama takıyordum boy meselesini çok uzunum diye ama sonradan hiç sorun etmedim çünkü kafaya takılacak şey değil gerçekten büyüyünce anlıyor insan ki sen kısa da değilsin türkiye şartlarında iyi boyun
uzun olmayı kafaya takmak mı? iyi misin oğlum sen, kızların genel olarak uzun boylu erkekleri tercih ettiğini biliyorsun? :D ha türkiyede sıkıntı olursa Norveç gibi ülkelerde güzel bacaklı hatun bulabilirsin napıcan benim gibi 5 cm bacağı olan kızı. :D
aah sevinebilir miyim? :D
senin yaşlarındayken kızlar reddediyordu fazla uzunsun diye 193 boyum, şimdi durum farklı onlar geliyor teklif etmeye :) sendede eminim şimdilik bir takıntı var atlatacaksındır onuda birkaç sene içinde
zaten yetişkin olduğunda erkekler de fazla takmıyor boyu değil mi?
aynen öyle boydan tipten daha önemli şeyler ortaya çıkıyor karakter gibi
aynen ya benim içim çok güzeldir ama kimse merak edip öğrenmiyor ki, varsa yoksa boy tip...
şimdilik böyle insan gençken kendine mükemmel birisini istiyor ama mükemmel zaten yokki, bunu anlayana kadar yaşlanıyor ya da bazı şeylerden feregat istiyor boy güzellik gibi. en önemlisi insanın içi
o zaman ben bekleyeyim biraz :D
senin kalbin temiz konuşmalarından falan belli kardeşim acele etme olur sevgilinde. ben gibi yüzlercesiyle gezeceğine ve bulamayacağına bir tane olsun öz olsun
aynen ve o da benim iç güzelliklerim için beğensin. içim güzeldir hiç dışım gibi değildir sldjflksd. ya aslında dışımda da boyum dışımda bir kusurum yok fiziğim iyi gibi kumsaati. ama erkekler ille de boy diyor Scarlett Johansson olsan bile kısa boylu kız istemiyorlar.
Kısalar sevimli ve şirin, uzunlar estetik ve dikkat çekici olur.. ama boy kriteri tek başına anlam ifade etmiyor.. Fizik yapısı önemli..
Boy ve güzellik cok alakasız bence 1.50 boyunda tanidigim cok guzel bir kiz var ama benim icin biraz sikintili 1.88 boy olunca biraz secici olabiliyor insan :)
kaçın altında ise reddedersin?
direk red mi? :/
o da doğru ama kısa olması bir handikap sanki.
1.55 1.60'a göre 1.65 1.70 olan erkekler nası size göre itici ve çirkin oluyosa kısa boylu kızlar da otomatikman çirkin oluyor.
kim sana itici dedi ya
itici diyen milyonlarca kız var
s. et onları. sen başkalarının sana biçtiği değeri kabul etme. her insan özeldir ;)
edilmiyor işte ede ede elimizde kız kalmıyor sonra yine yalnızlık
benim de elimde erkek yok :D boşvveeer hem kedilerim var benim onlar yeter bana
olur olur da kısa erkeklerdir onlar kesin dimi?
seni kim incitti bu kadar?
Türk kızları
türk erkekleri çok mu farklı affedersin? onlar da kısa kızları aşağılıyorlar hatta kısa kızlar daha çok aşağılanıyor.
aşağılayan kimler peki? 1.80 üstü erkekler genelde dimi? 1.65 1.70 olan erkeğin aşağıladığını gördün mü sen hiç bugüne kadar? hayır tabi ki ben sürekli kısa kızların peşinde koştum ama onlar naptı beni kısayım diye aşağıladı.
sorun seni aşağılayan kısa kızlarda. salak onlar ya. kısa erkekleri aşağılıyorlar sonra uzun erkekler onları aşağıladığında da gelip burda ağlıyorlar. insanları şekilcilikle suçlayan birinin önce kendisi şekilci olmamalı.
Şimdi bunu sen diyosun da aynısını sn yapıyorsun
boy değil her kadının bir güzelliği var eğer kullanamıyorsa isterse basketçi olsun
Ben minyon tipli kizlari seviyorum ya :) cok sevimli seker oluyolar :)
165 in alti benim kistaslarima uymaz... benim boyum 1.80 neticede 1,65 lik adam 1.55 lik kizla takilabilir tabi
165lik adam yok ki hiç. yanlız öleceğim galiba kimse istemez 158 boyunda bir kızı.
yanlsiin var ben birsuru taniyorum
165 altındaki erkek mi? ortalama174 diye biliyorum, nadiren varlar ama bana denk gelmediler. onlar da ister mi ki 158 boyunda kız?
evet 2-3 tane evli var etrafimda... ben okulda uzun oldugumdan en arkada oturudum en on sirada cuceler otururdu...10-15 tane kadar genelde 7 aylik dogmuslar vs hepsi evli su an durum bu
sorun şu ki kadınlar erkekte boyu, erkeklerin kadında olduğu kadar takmazlar. erkek zengin olduğu karizmatik veya zeki olduğu sürecek sorun değil o açığı kapatıyor. ama erkeklerin geneli senin gibi, 165 altını çöpe atar. bunun nedeni erkeklerin güzelliğe bakması.
boyum 1.80 yanimda 1.55 lik bir tavuk dusunsene--opmek icin zurafa gibi egiliyorsun vs.. sadece seks kolay yani nezaman oturdun ozaman sartlar biraz esitlendi demektir
ben mesaj attım bu arada.
ben de 170-175 e bakarim ama 1.65e kadarda razi olurum topklu ile kurtarir cunku
bir cok arkadas sana ornek vermistir mesela tarkos-kenan dogulu-serdar ortac-brad pitt-robert de niro-alpacino vs yani kisa erkekde cok9devamini ozele yazdim ordan devam)
ben umudu kestim erkeklerden açıkçası.
bu yastami pes-------------ozelden yazdim oku yazdiklarimi ozaman...
haha evet bu yaştı :D baksana kısa boylu kız isteyen yok. dış görünüşü hiç takmayan birini bulursam belki ama o da bana denk gelmez.
Kriter değildir ama fiziği ve yüzü güzel olur aynı zamanda boyu da uzun olursa çok daha güzel olur.
neden ülkemizde uzun boy güzelliğe eşit?
Yani boy da olsa iyi olur hani şimdi realist baktığımız zaman öyle
sadece bir artı mı yoksa zorunluluk mu? kısa bir kadının şansı var mı güzel olmak için?
kaç boyunun altı olmamalı?
boyum 158, bunu sorun etmeyecek erkek var mıdır sence?
ben tam emin değilim :D ölmeden önce en azından bir tanesiyle karşılaşmak istiyorum
1.60 ve yukarısı olsun da nasıl olursa olsun :) Fazla önemli değil benim için.
158.. :/
kadın dediğin minyon oluru kim demiş, kimse minyon sevmiyor.. :D
konudaki erkek yorumlarını okur musun bir . :D tabi bu konuya yorum bırakanların, bütün erkeklerin sadece minyonlardan nefret eden kısımdan oluştuğunu ve dışarıda bunu sorun etmeyen erkeklerin olduğunu umut ediyorum. ya da çok düşünüyorum ya, erkeksiz ölsem de olur :D
çok kötüsün :(
Bence evet. Kendi boyum 1,55 bu yüzden kendimi eksik hissediyorum
@thestrain bilemiyorum artik.
158, ben de eksik hissediyorum.
kesinlikle değildir, kısa kadınlarda çok güzel kızlar da var
Benim kriterim kadında boy kilo oranıdır. Her kadından öte bence her insan güzeldir.
tabikide ama ufaklar ban d daha sempatik geliyor :D
Tabiki olablir ama her daim uzun boylylar goze carpar
1.75 üstü genelde sıkıntı. 1.87 yim, 1.75 üstü sıkıntı oluyor. 1.70 altıda sıkıntı. Yani bir kriter.
her anlamda senin için mükemmel ama 158 boyunda bir kadını reddeder miydin? (dürüst ol, kimsenin seni tercihinden dolayı yargılayacak hali yok. :)))
tamamdır teşekkür edeirm :) ama ne bileyim, kişiliğim falan daha önemli olsa da dış görünüşünü beğenmediğin birinin içini de merak etmezsin, değil mi?
bence de takılmamak lazım :)
uzun olursa kıyafetler güzel durur 165 170 arası ideal giydirilebilecek kadındır benim için.
tabiqi mesela bende boy yok ses var görüntü error 😞
Minyon tipli kızları tercih ederim. Kucakta sevişirken rahat oluyor.
Bence kriter uzun boy daha avantajlı olur hep
peki kısa kızın güzel olma şansı çok az da olsa var mı?
Kısa kız tatlıdır sevimlidir
sen kısa boylu ama mükemmel bir kızı boyu yüzünden reddeder miydin? :/
Hayır benim öyle boy takıntım yok :/
sevindim, bazı insanlarda bu takıntı yok. mutlu olabilirim :) ama uzun boylu sevdiğini söylemiştin?
Kısa boyluyum damarıma basmayın be 😂 😂
çok kırıcılar ya :(
Ben hiç bakmıyorum boyu uzun mu, kısa mı diye.
sen adamsın.
Kısa boylular bana güzel gelmiyor
kimseye gelmiyor :/
Kalça önemli
aynen :D
biz kısalarda kalça olur genelde ;););););)
kısrak deriz
bilemedim iyi mi
Herkesin anladığı güzellik sıfatına bağlı
Güzelik olmadigi sürece boy bir dikime yaramaz
boy olmadığı müddetçe güzellik bir dikine yarar mı? :D
Çok uzun ve çok kısa olmadıktan sonra değildir.
çok uzun kaç çok kısa kaç
150 180 arası olması lazım kızın
iyiymiş en azından o aralığa girmişim :D
hayır.
güzellik belirli kalıpların dışındadır.
Bence bir kriter değil
165im sevgilim 190 di ama sorun etmiyodu 😄
Tombul olsun da boy önemli değil
Manken misali boy varsa podyumda var ;)
176 işte ne kadınım bak şimdi yine iç geçirdim :D
Bacak uzunluğu diyelim boy yerine evet krtierdir.
peki kısa boylu birinin güzel olma şansı hiç mi yok? :(
içim çok güzel ama boyum kısa. :(
var mıdır sence boyumu sorun etmeyecek birileri?
peki kısa boy bir kusur mu?
ama diğer kusurlar düzeltilebiliyor... bu kusur ise kalıcı ve sırf bu yüzden istenmiyorum..
158. ben de düşünüyorum o ameliyatı. ama riskleri çok varmış, kötürüm kalma riski falan.
21. emin ol, çekeceğim hiç bir acı Şu an çektiğim acı kadar değildir..
istediği kadar güzel bir yüze sahip olsun, kim kısa boylu bir kızla beraber olmak ister ki?
sen az önce uzun bacaklı kızları seviyorum demedin mi? :D
iyiymiş, yani tipe çok bakmayan birisin. bunu sevdim, keşke herkes senin gibi olsa.
yoo, çoğunluk için dış güzellik iç güzellikten önemli.
tabii ki olur. yıllarca bu boyla kadın yerine bile konulmadım... okurum teşekkürler.
evet
Önemli olan barışık olmakdır
Boy ile güzellik alakasız kavramdır.
Bana muhim degil boy minyon tipliler daha tatlı 😛
Bence güzellik kriteridir.
194 boyunda birine göre 😢😢😢
sen kısa kız sevmemekte haklısın :D
Tesadüfe bakki sevgililerim hep kısaydı 😂
kısadan kasıt 175 mi? :D
160 😢😢😢😢
ne kadınlar var dunyayı sallayan kısa boylu.
e burdaki erkekler niye kısa kız diyince öğğğ diyor? :(
1.60 1.65 arası iyidir
155-160 çok sorun olur mu? :(
hehe iyi o kadar da umutsuz değilmişim :D ama kısa kızda neyin fiziği olacak ya. s
Benim de boyum kısa 😐 ama neyse ki yüzüm güzel.
erkekler bunu sorun ediyor mu peki?
Bilmem. Ama uzun kızlar genelde daha erkeksi oluyor. Kısalar daha tatlı ve çekicidir. Yani bilmiyorum ama bana biri 'bu güzelliği gören boya mı takar ya" demişti. Çok hoşuma gitmişti unutamadım.
keşke benim karşılaştığım erkekler de bakmasalar...
Bakıyorlar mı?
hem de nasıl... sırf boy yüzünden reddediliyorm.
İş aslında bir topukluya bakıyor. Çok zor değil. Yani düşün artık ben senden bile kısayım ama topukluyla falan 1.65 oluyorum
topukluyu çıkarınca gerçek boyum anlsşılıyor ama
Olabilir. Ama en azından bir süreliğine kısalığın göze batmıyor. Hem boşversene bak mesela Ariana Grande 1.52 cm, sonra Lady Gaga 1.55 cm ve Nicki Minaj 1.57 cm. Dünya starları bile kısa ama hepsi topuklularla oluyorlar 1.70
erkekler onları bile kısa boylu diye beğenmiyor.
Sen öyle san. Hepsi bayılıyor onlara. Aslında boyumuzu uzun göstermek için bazı hileler yapabiliriz kıyafetlerimizde. Zaten bir de topuklular oldu mu boy sorunu kalmıyor
evet evet boyumuzu da zaten 2-3 santim uzun söyledik mi... yani yalancı gibi hissediyorum ama boyuma 158 dersem hayır, 160 dersem olabilir derlermiş gibi geliyor.
22 yaşından sonra boy uzatma egzersizleri hakkında ne biliyorsun? şöyle 2 cm uzamam lazım.
İnternete yaz karşına birsürü şey çıkacak. Ama mesela ilk olarak dik durmayı alışkanlık haline getirirsen 2-3 cm ue kadar uzarsin.
seni hiç bir erkek red etti mi boyun yüzünden?
Hayır. Ben reddettim. Ama yine de bu durumdan rahatsızim. Erkekler yüzden kurtarıyorum diye bu durumu çok takmıyor ama kız arkadaşlarım şakasına da olsa dalgamı yapıyorlar
vay canına... kısa kızlardan nefret etmeyen erkekler de varmış... sen niye reddettin?
Çünkü evlenene kadar sevgili yapmak falan istemiyorum. Eşime özel kalmak istiyorum.
bence degil yüz daha önemli
Kısalar daha güzel sevgilim 158
kısa boylu kız tatlılığı.
ayy bizim de sevenimiz varmııış. <3
<3 <3
Boy önemli
kaç altı olmamalı
en az 1,65
158, güzel olsa da en azından idare eder olma şansım hiç mi yok..
158 çok kısa ama seven vardır bilemem
seven yok :D
sırık gibi hatun çok itici be...
Yoo at gibi suratsız çok var
alakası yok boy önemli degildir
biraz evet
Olmazsa olmazım
daha önemli kriterler yok mu?
Benim için öncelikli kriter boy meselesi, daha doğrusu benden kaynaklı bir durum bu..
Nasıl kaynaklı diyecek olursan Benim boy "had bee, cidden, oha" diyebileceğiniz bir boy olduğu için öncelikli olarak hak Vereceksin hemen
Bu sebepten ötürü benim için ilk olan şey boy meselesi
boyun 190 üstüyse normaldir evet. yani ben eski kafalıyım, gerçek aşka fiziksel özelliklerin mani oldabileceğini düşünmeyen tiplerdenim. hep masallarla büyüdüm bu da beni hep çocuksu yaptı. insanların aşkta fiziksel özellikler arayabileceğini aklım hiç almadı.
elbette yargılamıyorum seni. kimseyi. insanları kısa kızları veyaerkekleri kabul etmeleri için zorlayamam. uzun boylu kadınları beğenmek erkeklerin biyolojisinde var olan bir şey sonuçta. burada suçlu sen değilsin, seksüel seleksiyon.
wow.
boy avantajtır
hep boyum yüzüden bakmıyor erkekler :(
boy avantajdır dediğine göre sen de istemezdin kısa birini. :D
ne avantajı var uzun boyun kızda?
kısa boylu kızlar beğenilmiyor mu peki genel olarak? öyleyse de ne yapabilirleer? herkes dış görünüşü önemsiyor çünkü
herkes dış görünüşü önemser ama tek kriter bu değildir aslında dış görünüşün birini sevmekteki etkisi yüzde 10 geçmez kısa kızlar genelde uzun kızlara göre çok daha sevimlidir boy komplkeksi erkeklerden çok kadınların kompleksi tabi erkeklerinde şakaları bu konuda kadınları etkiliyor değiştiremeyeceğiniz özellikleri gören ve bunları sorun eden insanlar aslında sevilmeyi hak etmez uzak durmanız gerken kişilerdir hatayı yanlış yerde arayıp kendi kendinize bu konuyu takıntı etmeyin
aynen. hata onlarda. ilk görüşte dış görünüş önemli ve bu yüzden kısa kızların bir dezavantajı var ama dediğin gibi önem yüzdesi sadece %10muş yani kişiliği güzelse dış görünüşünü kapatabilir
ama az önce demedin mi uzun boy daha estetiktir diye?
daha estetik bir duruş sağladığı doğrudur ama kısa bir kızın güzel hatlara sahip olamayacağı çekici olamayacağı anlamına gelmiyor üstelik sevmek sadece göze hitap etmez ki kısa ve çirkin olmak ayrı kısa ve güzel olmak ayrıdır sevilecek yönleri olması oda daha ayrı bir konudur senin boy takıntının nedeni ne aşk boya tabi değildir seni üzecek bir şey mi yaşadın
genelde reddediyorlar boyum yüzünden. bir de bu sitedeki yorumlar da gösteriyor zaten genelde kısa boylu kız sevilmiyor. kısa boyluların genel olarak bir dezavantajı var aşk hayatında.
157 falan..
erkekler uzun boylu kızları sever zaten de, bazıları için kriter, bazıları içinse daha önemli şeyler var
çok kısa bir boyda değilsin ülke ortalamasındasın neden bu kadar takıntı ediyosun ki sen insanı güzelleştiren diğer yönlerini gelişir o genelllemenide boşver erkekler uzun kızları falan sevmez bazılarının bu konuda takıntısı vardır bunun doğru olduğunu çevrene bakarsan anlarsın
"insanı güzelleştiren diğer yönler" mesela? çevremde de hep uzun boy önemliymiş gibi aksettiriliyor. şuana kadar karşılaştığımda da bu takıntı vardı.
dış görünüşte belli kriterler vardır kişinin orantılı güzel çekici bir görünüme sahip olması kendine bakması gibi bu dış güzellik özellikleri hepimiz bunları biliriz diğer konular kişinin karakteriyle ilgilidir aslında buda bilinir yalan söylemeyen sözüne güvenilen biri olabilmek önemlidir samimiyet aşırı bencillikten uzak kalabilmek klasik şeylerdir aslında iyi insan olabilmek bunlar bir insanı diğerlerinden ayırır işe yaramıyor bu devirde gibi sözlere aldırmamak lazım her zaman bu özellikler işe yarayacaktır konu kafamda dağıldı toparlayamadım :)
iç güzellik her zaman daha önemlidir de, dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin?
keşke önemli olmasa ama. belki de boyum dış görünüşe önem veren insanları filtreleyecek bir özelliktir?
bende neyin önyargısı var ki? asıl şekilcilik önyargıdır. :) biri ile sırf kısa boylu diye ilgilenmeyen biri önyargılıdır.
evet benim? onların yaptığı ön yargı değil mi? dış görünüş aldatıcıdır nasıl olsa insanın kendisi ile ilgili hiç bir işaret vermez.
bakmayı bilene çok şey söyler orası ayrıda kısa boy birini tanımada bir kriter değildir üstelik sen bir tek boya konusuna takılıp kaldığın için karşına her çıkanın seninle ilgili bu ayrıntıyı düşündüğünü sanıyosun buda senin önyargındır neden bu kadar takıntılısın boy konusunda
çünkü erkeklerin tamamında bir uzun boylu kadın aşkı var. kısa boylu bir kadına hiç şans vermiyorlar ki kişliğimizi karakterimizi gösterelim...
bence dediğim gibi, bir kadında dış görünüş arayan erkek zaten benden uzak dursun.
dış görünüş illaki aranır tamamen görmezden gelinemez lakin senin takıntı ettiğin kadar önemli değildir dış görünüş karşı taraf için çekici geliyorsa sorun yoktur bu ne boyla ilgilid rnede yüzü gözüyle ilgilidir bakan insanın gözüne çekici görünmüşsen dış görünüşün işi bitmiştir o saatten sonra kişinin kendi ile başbaşa kalırsın ki ilişki o zaman başlar sevmek sevilmek bu noktadan sonra anlam kazanır
çok önemli değilse sıkıntı yok. :)
Kesinlikle uzun boy kadini cazip kilar
Evet
evet
kısa bir kız güzel olamaz mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar