Benim boyum 1.95 sizce nasıl giyinmeliyim? Zayıf değilim kilolu da değilim. Kumaş pantolon diktirmek istiyorum şahsen hafif İspanyol paça olur mu? Ya da kot ve kumaş pantolon, gömlek olarak sizce nasıl giyinmeli uzun boylu erkekler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim benim boyum 1.88. Önceden ne giysem yakışmıyordu daha sonra biraz vücut çalıştım omuzlarımı genişlettim biraz kilo aldım ve vücudum oturaklı bir hal aldı. Şimdi ise siyah lacivert krem rengi koyu kahverengi koyu gri renklerde hafif dar keten pantolon giyiyorum ve üzerine v yaka tişört giyiyorum. Saat bileklikle de destekleyince şık olduğumu düşünüyorum ayakkabı olarak tek renk olan spor ayakkabı giyiyorum. Bu arada tüm kıyafetlerim tek renk daha çok yakıştığını düşünüyorum. Kışları ise gömleğin üzerinden kazak giyiyorum bazen de örgülü kazak giyiyorum sana bunları tavsiye edebilirim. Bir de param çok olunca iyi spor ceketler de giyeceğim tişortün üzerinden ama şimdilik hem çok param olmadığından hem de yaşadığım yerleri değiştirirken ceketleri taşımak zor olduğundan pek tercih etmiyorum. Sende böyle problem yoksa ceket de giyebilirsin.
Uzun boylu erkekler iyi giyindiğinde çok şık oluyor ama giyimine özen göstermediğinde berbat bir hal alabiliyor...43 Yorumla
SoranEyvallah kardeşim teşekkürler. 👍
Cevap sahibi+1 yılBen de teşekkür ederim👍
- +1 yıl
Uzun boylu erkek hele bir de kaslıysa hic giyinmemeli
En İyi Cevaplar
kanki içinde rahat olacağın kıyafet her zaman senin için ve estetik açıdan daha iyidir modayı falan gibtir et kendine en çok yakıştığını düşündüğünü ve içinde rahat olduğun parçaları giy inan çok daha etkili olacak benimde vücudum senin gibi şu anki giyiş tarzım altta ayakkabı yüksek tabanlı olması daha iyidir çok yüksek olmayacak ama nike air max 2015 tarzı idealdir ve inan bu tip ayakkabıyla daha rahat yürüyeceğini düşünüyorum pantolon olarak dar kesim kot kullanıyorum ben mavi den aldığım jake ve marcus modellerini önerebilirim üstte tişört ve gömlek kullanıyorum şimdi bak burası önemli geniş omuzluysan vücudun o kadar geniş olmasa bile önü açık olacağı için 2xl gömlek bile kaldırabilir vücudun ama omuzların geniş değilse sakın o işe girişme üstüne tam oturacak bir cup idealdir tahminim sana large olabileceği kanaatinde bide kol saati kulanıyorum bu kadar renkeleri düzgün kombinlemen önemli burda ona çok dikkat etmelisin kolay gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kardeşim.
www.resimbul.com/.../colins-jeans-kimin-8c7f8b.jpg
www.menfashionhub.com/.../114.jpg
uzun boylu erkeklere her şey yakışıyor bence44 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. ☺
Soran+1 yıl@Coffein kesinlikle 👍
+1 yılispanyol paça giyme bence ama giyimine dikkat et uzun boylu erkekler dikkatli giyinince çok çekici oluyor
101 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İspanyol paça Tarık Akan'dan kalma bir izlenim tabi o kadar geniş paça değil. Senin önerin var mı peki? Kot ve kumaş pantolon, gömlek olarak. Takım elbise yine?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
54Cevap
img.wennermedia.com/.../...9-90ab-2c3885c2a6a7.jpg
bu olabilir veya bu
media.salon.com/2016/01/barack_obama_2016sotu5.jpg
aaa pardon bunu unutmuşum
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...0b900efe7d.jpg11 Yorumla
Soran+1 yıl👍😅
+1 yılg01.s.alicdn.com/.../..._JpXXXXcvXXXXq6xXFXXX7.jpg bunun gibi olabilir
blog.suvari.com.tr/uploads/filemanager/uzun.png bunun gibide olabilir
encrypted-tbn3.gstatic.com/images bu da çok hoş =D10 Yorumlawww.google.de/search
herseyi giyebilirsin sen o boyla😄 yolladigim linke bak mesela12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Gerçekten istediğim bir tarz. Çok sağol. ☺ 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağı da sana laf atıp durmuşlar terbiyesizler ama aldırış etme lütfen bence 1.95 çok çekici bir boy deve gibi falan degil olsa bile kimsenin öyle deme hakkı yok onlara ne oluyo? Benim amcamda 1.95 aşırı uzun durmuyo ki çekici duruyo. Benim boyumda 1.70 aslında ideal bir boy bir kız için ama yinede amcam şaka manasında arada aşağıda havalar nasıl diye soruyo :). İstediğin gibi de giyin boşver milleti nasıl istiyosan öyle giy
22 Yorumla
Soran+1 yılDin kardeşine gıyabet eden, lakap takan, arkasından konuşanlar cehennemde lakap taktiği, arkasından konuşup gıybet ettiği kişinin etini yiyecek. Onlar düşünsün..
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel söyledin. Bencede.
Siyah kot uzunlarda çok güzel durur. Ayrıca içine baskılı tişört ve üstüne ekose gömlek de çok şık durur. Ayrıca her zaman aksesuar kullanmalısın. Saat veya bileklik olabilir. Ayakkabi konusunda düz taban değilde eğimli taban seni daha havalı kılar. Pantolonun ne çok bol ne de çok dar olmasın. Ve son öneri kesinlikle kısa bol pantolon giyme. Saçlarında yumuşak ve salaş olmalı.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle bir modacı olarak 180 ve üstü erkekler kendilerine dikkat etmelidir. Siyah bir pantolon slım fıt keten veyahut kot tarzı giyine bilirler gömlekte parlament mavisi gibi renkler giyine bilirler yani alacağını şeyler dar paça ve slım fıt olsun beyaz da çok yakışır.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Hocam benim boyumda 1 94 ve senin dediğin model düz paçadır. Giyiyorum gayet memnunum çevremden de olumlu tepkiler aldım. Bize dar paça gitmiyor , soytarı gibi duruyoruz. Üstüne güzel bir gömlek veyahut düz tişört giyersen düz paça pantolon ziyadesiyle iyi duruyor. Saat ve bileklik gibi aksesuarları da kendine göre ayarlarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kardeşim aynen katılıyorum sana. Bacak boyumuz uzun olduğundan dar gitmiyor acayip bir hal alıyor. Tavsiyene uyacağım teşekkür ederim.
+1 yılNeredeyse aynı boydayız. ( ben daha uzunum 😅) Ben de bu olayı birçok arkadaşıma sordum, araştırdım takıntılıydım bir ara. Şu an Nasıl giyiniyorsun dersen, koyu renk kot veya keten pantolon, mavi deki Marcus kesimin 34-36 sı olacaktır sana anlattığına göre. Güzel duruyor. Olumlu yorumlar aldım.
10 Yorumla
+1 yıl
+1 yılDar paça siyah pantolon tercih etmelisin ama tayt gibi veya kiz modeli gibi durmamalı magazalarda yardımcı olurlar zaten
Ustune ise bana kalirsa daha cok v yakalı tisortler ya da omzunu on plana cikaracak ustler sec
Ne dar olmalı ustun nede fazla bol birde eger orgulu kazak tarzı kazaklar kullanırsan yakisir ama modern durmali komsu huseyin amcaya dönme sjjsjsj20 Yorumlaispanyol paça giyeceksen kendine önce bir hippi komünü bul derim. kot iyidir. standart kot ya da siyah vb koyu renkler olabilir. kumaş pantolon ben şahsen hiç sevmiyorum. ha yazları şort falan çekersin dizde. oduncu gömlek altına tişört ve kot abi. bu zaten bir erkeğin giyebileceği en havalı şey zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak arkadaşım sevgilimin abisi 1.97 bol tişörtler giyer defacto gibi mağazalarda bulabilirsin hemde çok uyguna. dar gömlek çok yakışıyor ve pantolon çok dar olmayacak şekilde üst kısmı dar diz ve altı geniş olacak. tabi bu görünümü birde kirli sakal tamamlıyor :)
31 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak ben. ama benim kardeşim yok :/ sevgilinin abisine saygılar, boydaş stildaş daha ne olsun 😂
https://i.hizliresim.com/nMEpQ5.jpg
1;94 boyundayım 105 kiloyum zayıf değilim. ben bu tarz giyiniyorum. bazen takim elbise giyiyorum. bazen kırmızı gömlek altına baskılı beyaz t-shirt giyiyorum.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaga benim boyumda 190 civarı felan git maviye üzerine yakışanı al çık veya defactoya veya vakikiye git yakışanı al ben öyle yapıyorum rahat oldugun kıyafeti giy geçen gittim adam dio senin boyun uzun dar paça alsan dar pantalon alsan yakışır bişi demedim rahat hissettigim aynadan baktıgımda güzel gördügümü aldım çıktım sende öyle yap yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardeşim teşekkürler.
o boya mutlaka ayakta büyüktür kaç numara giyiyorsunuz ve onun içinde küçük göstermesi için özel yollar söyleyebiliriz isterseniz
12 Yorumla
Soran+1 yıl44 numara giyiyorum.
- +1 yıl
Abi ben de 44 numara giyiyorum ayakları nasıl küçük gösteririz tüyo verir misin ayaklarım çok büyük değil ama bazı ayakkabılarda büyük gözüküyor tavsiyelerine açığım.
+1 yıltarzın nasılsa öyle giyin
https://hizliresim.com/57Yz5R
https://hizliresim.com/j3BRkr
https://hizliresim.com/v5Z71v
bence bunlar çok hoş :dd10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/bDyr2j.png
böyle ideal.
Uzun erkeklere bayiliyorum her giydikleri yakisiyor.16 Yorumla- +1 yıl
Uzun tshirt, dar pantolon , uzun bot ve cizme
Soran+1 yılBunu giyeceğime çıplak gezeyim daha iyi ne bu böyle...
- +1 yıl
Anlasilan tarz kiyafetler sevmiyorsun.
- +1 yıl
Aslinda tarz degilki normal kiyafwt anlamadim gitti
Soran+1 yılBabam zincirle döver vallahi bunu giyersem
- +1 yıl
Hahahahaha bu kiyafette ne var anlamiyorum ama neyse 😂
Benimde abim 1.92 kumaş pantolon felan giyme bence abim kot keten vs giyiyor mesela salas tisortler gömlekler spor ayakkabi cok yakisiyor bence sende öyle giyinmelisin kumas pantolon ispanyol paca felan giyme bence 😊😊
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki. ☺
slim fit dar paça kot rengi önemli değil , çok dar olmasın paçadan kıvırma jeanler uzun boya çok yakışır salaş bir t-shirt gözlükler ve dağınık saç sakal bıyık ayarlanmış kaşlarda bakımlı olmalı birde parfüm olarak aqua di cio
20 Yorumla
+1 yılSiyah kot ve v yaka düz beyaz tişört delikanlı adamın moda anlayışı budur hem fiziğinede çok yakışır v yaka erkeklere çok yakışıyor bence renkler düz olmak şartıyla mesela siyah beyaz falan
12 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi düşünüyorum. Çok abartı renkleri giymeyi zaten sevmiyorum. Genelde pastel renkler ve tek renk.
- +1 yıl
Bencede gayet pratik bir şey ve karizmatik gösterir vücudun iyiyse
+1 yıl724kadin.com/.../
Bu insansa ötekiler ne yaw10 Yorumla
+1 yılVücudunun altin orana uygunluğu da çok önemli. bence giyim konusunda profesyonel yardım almalısın. Ispanyol paca daha da uzun gösterir zaten çoook fazla uzunsun. Allah başka dert vermesin. Dev gibi insan korkar senden. Alinma ok.
10 YorumlaBence bir kere pantolon duz paca olmali erkekte en guzeli. Ispanyol paca bilemedim. Gomlek de ten rengine uygun renklerde olmali mesela. Kendine giden renklerde
10 Yorumlamaşallah ne güzel boy o öyle !!! bütün pakete bakmak lazım. aslında ispanyol paça pek moda değil erkeklerde.. ama eğer güzel ve uyumlu giyinirsen hersey olur.
10 Yorumlaispanyol paca giyme bence kot giy koyu renk uzerine vicuduna oturan bir gomlek giy mesela lacivert kotla beyaz gomlek kombinleyebilirsin ozellikle biraz esmersen cok yakisir
10 Yorumlaİspanyol paça giyersen baya uzun gözükürsün vazgec bundan ve boyun fazlaymış biraz uzun boylu gösteren enine çizgilerden pantolonun içine gömlek koymalardan uzak dur
10 YorumlaHafif ispanyol paça mı? Bence tarif etmek istediğin şey düz paça. Düz paça güzel her erkeğe yakışır bence üstünede oduncu gömlekleri veya düz koyu remk tişörtler alabilirsin saat falan da güzel olur
10 Yorumla
+1 yılKardesım bak millet deri diyorda deri ceket herkese yakışmaz.
Sen klasik takıl. Kot ceket kot pantol giyin birazda dar giyin. Pişman olmassın emın ol11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Deri ceket pek sevmiyorum bende.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyuma 1.88 boy uzatma kitabıyla 1.95 filan olmayı planlıyorum memnun musun boyundan?
11 Yorumla
Soran+1 yılMemnunum tabi.
+1 yılDostum bu bahsediceğim tarz genelde benim tarzım zayıfsın belliki bol xl bir tshirt altına dar bir pantolon çokda dar değil siyah giyerim genelde ben öyle yap üstünede panço ayağınada basket ayakkabısı mütiş.
10 Yorumla
+1 yılispanyol paçayla palyaçoya benzersin o yüzden dar paça ya da normal takıl. Tshirt gömlek kot ya da kumaş dar kesim
10 YorumlaBu yaşa kadar çıplak mı geziyodun anlamadım ki :D , giyindiğin gibi giyin
21 Yorumla
+1 yılDostum gomlek olarak duz cizgili giyme sakn cizgili modeller uzun boylu insanlarda dahads sirik gibi gosterir pantolonda italyan boru paca takil modaciydim eskiden
20 Yorumla
+1 yılMillet seni giydirmek için seferber olmuş resmen 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅
+1 yılBen de 185 im genelde takım elbise giyiyorum iş hayatından dolayi
22 Yorumla
Soran+1 yılBende takım elbise giymeyi çok seviyorum kardeşim. Takımlar daha iyi duruyor biraz kumaş ağırlıklı seçmem de bu yüzden.
- +1 yıl
Çok sexy oluyoruz gerçekten keten siyah hafif parlak slım fıt takım elbise harika ya :D @LastFarfann
keten pantalon giy bence
siyah kot da çok iyi olur21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru bir yorum.
+1 yılDar paça ustune tam oturan lacivert koyuavi kotlar giyilmeli
10 Yorumla
+1 yılBol paça giyinme o ne öyle ne bol olsun ne dar. Bul işte ortasını 😕
10 YorumlaBence uzun boylu erkeklere hersey yakişiyor.
Yani gömlek kot pantolun, takim elbise..10 YorumlaBoyum 1.83 keşke 88 falan olsaydı ya cok farkediyor boy ya
10 Yorumla
+1 yılhay maşaallah 5 cm daha gelir mi acaba? :D ya kardeşim sana yakışanı giy :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKumaş panaltolan giyilmez kot giy keten giy düğün haricinde olmaz hele İspanyol paça asla ya dar kesim ya da normal kesim belden giy mavi bence uygun yabi mağaza olan mavi yasin da uygun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arsa boyun nasıl uzadı ne yaptın
- +1 yıl
Ben yediğim yoğurda bağlıyorum. Basketbol voleybol vs oynamadan 197 yim. Onu da oynasam mazallah 🙄
Cevap sahibi+1 yıl@sanagöresevmeler ne yoğurtu o😃
+1 yılSiyah dar pantalon kullanabilirsin, uzun boylulara oldukça yakıştırıyorum..
10 Yorumla
+1 yılBurak ozcivit, murat boz, christian bale uzun boylu unluler onlarin tarzina bak.
Uzun boylulara kisa ve dar jean yakisiyor mesela. Ustune de gomlek tisort ceket vsvs.10 Yorumla
+1 yılUzun boylu erkek candır :) 174 üm benle aynı boydalar hep erkekler
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi erkek uzun olunca sen de rahat rahat topuklunu giyersin 😅😅
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun boylu erkek deyince aklıma jensen ackles ve jared padelacki gelir. Dean & şam karakterlerinin tarzına bayilirdim bence öyle olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyimiş boşver kesinlikle kilo al ve kas yap beğenmeyecek kız tanımıyorum.
Bu boydaysan avantaja çevirmek için tek şansın kas22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doom2 senin çok çok kas yapmaman lazım mesela :) zayıf olma sarkacak yağlara sahip olacak kadar şişman da olma kalıplı ol. Klasik kotun üzerine oduncu, kareli, normal istediğin gömleği ya da baskısız tişörtü giy çok yakışır.
+1 yılAllah rızası için benimkilerden dar pantolon giymeyin
20 Yorumla
+1 yılEğer zayıfsan özellikle bacaklar. Bol kesim giyinmen lazım. Yok kilo normal ise istediğin gibi giyinebilirsin. Ama uzun boylulara takım elbise daha çok yakışıyor.
10 YorumlaPantolon fark etmez ama dar olmamalı. Üzerine bol uzun tişört giymeli bence.
10 YorumlaDar paca daha iyi , ispanyol biraz demode oldu. Kot ve v yaka düz tişört ya da gömlek
10 Yorumlaispanyol yaptırma usta kot yakışır keten de yakışır ama kumaşın modası geçti sanki
10 YorumlaEsnek dar kesim siyah diyorum ve yüksek müsaadenizle burayı terkediyorum efeem
20 Yorumla
+1 yılispanyol paça erkek pantolon diye bişey yok 90 lı yılarda değiliz.
30 Yorumla
+1 yılnormal erkek gibi giyinmeyi düşündün mü hiç? bir tişört bir kot giyi çık olum nie bu kadar kafa yoruyon
20 YorumlaBacak boyun daha uzunsa dar paça pantolonlar güzel durur.😊
10 YorumlaModa & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Kendine ne yakistiriyorsa onu giymeli bir insan boyu kilosu farketmez
10 Yorumla
+1 yılTakılsın kafasına göre
#BulutlarınÜzerindeSonSesDansEdelim10 Yorumla
+1 yılKemikleri yamuksa cok komik duruyor uzulerek soyluyorum bacaklari duzgunse dar paca bile efsane
10 Yorumlabence dar paça giyinmeli paylonça gibi duruyorlar bol giyinci moruk :9
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem