Saç ve kaş rengimizin birbiriyle uyumlu olması yüzümüzün daha canlı, daha ferah görünmesini sağlar. Aynı zamanda çekici görünmemize destek olan bir uyumdur. Çünkü alakasız saç ve kaş rengi kişiyi oldukça itici hale getirebilir.
Siyah kaşlara uygun saç renkleri nelerdir?
Siyah kaşlara uygun olan birçok saç rengi bulunmaktadır. Bunların geneli koyu renklerden oluşur. Açık renk saç tercih etmek istiyorsanız, mutlaka kaşlarınızı da boyatmanızı öneririm. Siyah kaşa uygun saç renkleri arasında açık tonlar bulunmuyor çünkü. Peki siyah kaşa saç rengi nasıl seçilir?
1- Siyah
Siyah kaşa uygun saç renkleri
Kaşları siyah olanlar için saç rengi deyince şüphesiz ki akla gelen ilk renk siyahtır. Siyah kaş ve siyah saç uyumu çekicilikte nirvanaya ulaşabilir :) Üstelik siyah modası hiç geçmeyen, asil görünen renklerden bir tanesidir.
2. Dipleri siyah olan ombreler
Kaşları siyah olanlar için saç rengi
Gri, kızıl, sarı siyah saça en çok yakışan ombre renkleri arasındadır. Aynı zamanda mavi, pembe gibi uçuk renkleri de tercih edebilirsiniz. Dipleriniz siyah olduğu için, siyah kaşlar da sırıtmayacaktır.
3. Koyu kahve
Siyah kaşa hangi renk saç gider?
Koyu kahve tonları da siyah kaşlarla sırıtmayacak saç renkleri arasındadır. Açık kahve tercih edecekseniz, kaşlarınızı 1-2 ton açtırmanızı öneririm. Bu sayede yapay görünüm ortadan kalkacaktır.
4. Kızıl kahve
Siyah kaşa saç rengi
Alt tonu kahve olan koyu renkler siyah kaşa çok yakışıyor genellemesini rahatlıkla yapabiliriz. Çünkü kahve kızıl tonları da siyah kaşlarda oldukça doğal duruyor.
5. Koyu küllü kumral
siyah kaşa saç rengi
Koyu küllü kumral siyah kaşlara sahip olanların kullanabileceği en açık renklerden bir tanesidir. Dilerseniz saç uçlarınıza doğru ışıltı attırmayı da tercih edebilirsiniz.
Bende yaptımda köyü renkler daha çok boğuyor beni sarı tonları ya da açık tonların ombreleri kötü mu olir hiç denemedim cesarette edemiyorum kötü olur diye kuaförde dünya para istedi ve sarı için özel şampuanlar kremler bilmem neler var kararsız kaldm sürekli siyah , mavi-siyah ve kahve tonlarında takildim
Bende o renklerin ombrelerini düşündüm de çok mu itici durur bilemedm herkes koyudan gidiyor ve kişiyi yani beni daha çok boğuyor en azından açık renkler biraz yüze canlılık getirir diye düşünüyorum yakışmıym zaten dipten boya olmiyacak bilemedm yaa bende boyamak istiyirum ama nasl yapcam kararsizim hiç açık renkleri kullanmadım ve kuaför dünya para istiyor maddi olarak bakımı biraz masrafları ve ilgi isteyen sac rengi olur markette kahve tonları alıp boyatsam mı acaba😅
bal köpüğü ile siyahı birebir ölçü karıştırt saçların çok uzun değilse 2 ölçü siyah 1 ölçü bal köpüğü karıştırt saçlarını boyatmadan önce tester saç varsa ondan bak hoşuna giderse yaptırırsın ;)
En İyi Cevaplar