Sizce 19 yaşında erkek nasıl giyinmelidir. Ben şimdiye kadar hep rap tarzında giyiniyordum. Artık değişiklik yapmalıyım diye düşünüyorum.
Fikirlerinizi alabilir miyim?
Fikirlerinizi alabilir miyim?
olum rap ne lan :)) rapçi mi olcen başımıza :)) . Boşver rap dinle, sev ama o tarzda giyinme emin ol hiç dikkat çekmiyor tamam farklılık güzeldir ama emin ol beğenilmiyor. Yaşına uygunluğu boşver takım elbise ile dolaşacak halin yok. Al kot pantolon kendine normal veya slim fit olabilir zaraya girebilirsin pull and bear'a bakabilirsin little big falan işte. T-shirt veya spor bir gömlek giyebilirsin kareli olabilir gömleğin gibi gibi.
teşekkürler :))
dostum özenti olma kendin ol derim her insanın ayrı bir karakteri olmalıdır . birilerine özenerek giyinmek veya hareket etmek karaktersizliktir . ve toplumdaki insanlar kızlarda olabilir karaktersiz özenti erkekleri sevmezler. kendin ol yeter..
bi erkek rap tarzından uzak durmalııı
kot giy, kotla güzel bi gömlek üstüne spor bi ceket falan filan hoş olur. bi de öyle muşamba gibi deri ceketlerden uzak dur güzelini , iyisini giy. hadi kolay gelsin :)
Kot pantolon-gömlek . keten pantolon-gömlek ya da tşört ama salaş degil.
Zara erkek giyim tarzı ideal diyebilirim. ama senin icin büyük bi degisim olur.
pull and bear ayakkabıları da hoştur
önerileriniz için teşekkürler :)
Cevap
1Cevap
Rap tarzı ne ya? Zenci tarzı o bir kere. Nigga..
Böyle giyin sen link sade :)
zenci tarzı diye bişey yok hiphop kültürünün giyim tarzı var o da rap tarzı nigga :)link için saol
tamam tamam tamam :)
Rapten hemen kurtul çok itici bir tarz. Rap giyinme de naparsan yap :D erkeklerde klasik-spor tarzı giiyimi seviyorum. krem rengi bi pantolon üstüne açık mavi bir gömlekkk buuww ;:D
senin çevrendeki yaşıtların nasıl giyiniyorsa onlar gibi giyin.
kot deri ceket gömlek yada tshrt bnce ideal . dans edyrsa dans aykkabıları weya convers kışın ise bot
önemli degl :)
dockers pantolon, dockers bot, siyah t-shırt ve üzerine mavili beyazlı kareli gömlek olabilir.. Son olarak mont onuda sen seç.
spor ve kalsik giyimi karıştır bence
nasıl yani?
Spor gömlek icine sivit tisört . Kot pantolin cok bolda degil cok dar da degil. Spor ayakkabi.
Rap hariç her şekilde :D
Spor giyinmeli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar