Kızlar ten rengi gibi bir oje arıyorum okulda falanda rahatça sürebileceğim bilen varsa markasını numarasını yazsın💋💋En iyi nude oje renkleriİstediğim renk tammm olarak buuu yok mu bilen bir el atın:((
En İyi ve Güzel Ten Rengi, Nude Oje Renkleri Nelerdir?
Oje sürmek bana terapi gibi geliyor :) Her gün farklı renk oje kullanmayı tercih ediyorum kıyafetime yakışmasını da önemsiyorum. Bazı renkler var ki her tarza uyum sağlayabiliyor. Bunlardan biri de nude tonları! Nude oje tonları en sevdiğim renkler arasında yer alıyor, tırnakları da çok çekici gösteriyor.
En İyi Ten Rengi, Nude Oje Renkleri Nelerdir?
1- Pastel Nude Oje 101
Ten rengi oje
Pastel markasının ojeleri gerçekten yoğun bir renk veriyor. Bu yüzden çok memnunum. 101 numaranın tonu da tırnaklarda çok hoş duruyor. Ten rengi oje arayanlar için önerebileceğim en güzel tonlardan bir tanesidir.
2- Beaulis Bare It Oje 141 Dust Rose
Belli olmayan oje renkleri
Belli olmayan oje renkleri arayanlar için bir diğer önerim ise; Beaulis Bare It Oje 141 Dust Rose. Beaulis ojelerini de severek kullanıyorum. Fırçaları ve renk yoğunluğu gerçekten çok güzel. Tek geçişte istenilen rengi verebiliyor.
3- Gabrini Nailpolısh Nude 02
Ten rengi oje numarası
Gabrini ojelerini kullanmaktan da mutluyum :) Ten rengi oje numarası olarak 02'yi öneririm. Belli belirsiz bir ton, tırnaklarda çok güzel duruyor. Fırçası güzel, kolayca sürülebiliyor. Tekrar tekrar üzerinden geçmek gerekmiyor.
4- Pastel Nude Oje 757
kemik rengi oje
Pastel'den favorim olan bir kemik rengi oje daha :) Pastelin nude olarak çok nefis tonları var. Nude tonlarında oje arayanların ilk olarak göz atması gereken bir seri. İstediğiniz nude tonunu bu seri içerisinde kolaylıkla bulabilirsiniz öyle diyeyim :)
5- Flormar Full Color Nail Enamel Oje FC06 Go Nude
Nude oje
Flormar tutkunlarını tabii ki de unutmadım :) Onlar için de bir favorim var elbette. Flormar'ın neredeyse her serisini kullanan biri olarak her renginde favori bir tonum vardır. Nude renklerinde de favorim kesinlikle 06 ♥
En İyi Cevaplar