Saçınıza iyi geldi mi?
Şimdilik saçlarım bir tuhaf duruyo, şampuanıma alışmıştı. Sizce devam etmeli miyim zamanla sabuna alışır mı?
Ben orijinal olanini kullandim besledi ve gurlestirdi. Ayrica yaralarim vardi artik yok. Yuzune de kullanabilirsin
Peki bu sabuna durunca bir şey olur mu acaba? Bizde var ama bir kaç sene önce alınmıştı yani. Bayatlama gibi bir şey olmamıştır dimi? 😃
Sabuna asla bir sey olmaz kaynatilarak yapiliyor :)
Bir de ilk uygulamaya başladığında saçın bir tuhaf oldu mu? Zamanla mı alışıyor?
Ilk basta kuruttu ama sonra iyi oldu ben defne sabunu seviyorum en iyisi
Devamlı uyguluyorsun yani kimyasal şampuanlardan vazgeçtin? Bıttım sabunu tek bir çeşit olmuyor mu ki😱
Defne sabunu ayridir. Sampuan krem ve serum kullanıyorum saclarim hem cok gur hem de belimde
Maşallah diyelim
Cok tesekkur ederim
Afedersin bir sualim daha olacak. Orjinalini nereden aldın? Bende bıttım sabununa benzer bir sabun var. 1-2 sene evvel Denizli'den alınmıştı. Fakat bıttım sabunu mu bilmiyorum. Anneannem doğal sabun diye almıştı. Emin olmak istiyorum😱 Çok köpürmüyor, kokusu da çok az, ve sert bir sabun.
Herhangi bir zararı yok hatta daha faydalı annem guzellik uzmanı ordan biliyorum
Cidden mi... Faydalıdır o zaman kesinn :))
Zeytinyağıyla saçlarıma bakım uygulamaya başladım. Aşırı seyrekler ve saç derim gözüküyor. Psikolojikmen çöküyorum. Bir kadın olarak saç çok önemli zira.😒 Gür saçlı kadınlaraaa sinir oluyorum buradan.😂
Teşekkür ederim. Normalde Gliss'in ince telli saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. Fakat zeytinyağı tamamen doğal olduğu için, acaba kimyasal içeren şampuanlar o etkiyi azaltır mı diye düşündüm. O nedenle doğal olan bıttım sabununa alışmaya karar verdim. Yani tamamen saç sprayi, şampuan gibi ürünleri bırakmak istiyorum da onları kullanmayınca da saçlarım şekilsiz duruyor sanki ve tabi güzel kokmuyor. 😃
Şampuan sevmiyorum ben Sabun hep.. zararı var mı bilmiyorum Zararla ziyanla bisey olacak diye takılmıyorum ben
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar