+1 yılPiercing yaptırma fiyatları nedir?
Piercing ücreti genel olarak 70 TL'den başlar. Küpe fiyatları ortalama 20 ile 60 TL arasında olmakla birlikte, spesiyal modellerde ücret 100 TL'ye kadar çıkabilmektedir. Hızma fiyatları 50-60 TL olarak değişiyor. Ben geçen sene 50 TL'ye deldirmiştim.

piercing ne kadara yapılır Yaptıracağın yere ve bölgeye göre de değişiyor elbette. Hızma taktırdıktan sonra bir süre takılan o hızmayı değiştirmemen gerekir. Ve bir sürede burnuna su değdirmemeye çalış. Piercing takan kişi sana krem önerecektir o kremi düzenli olarak uygulanan bölgeye sür. Piercing taktırdıktan sonra ufak hareketlerle o bölgeyi canlandır, yani hızma yapışmasın burnuna.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben kendim deliyorum smiley piercing ve burun deliyorum. bijuteri gibi yerlere deldirdiginde 10 15 civarina deliyorlar fakat ben saglik acisindan pek guvenemiyorum gittigin yere dikkat et fazla para gidicek diye sağlığından olma :)
24 Yorumla- +1 yıl
Meraba siz Nerede delim yapıyorsunuz smiley ve ne kadar
- +1 yıl
Merhaba ben de smiley yaptirmayi dusunuyorum normalde boyle seylerin meraklisi degilim fakat smiley hoşuma gitti ama taekwondo yapıyorum acaba bir sakincasi olurmu diye supheye düştüm o çıkar istenildigi zaman dimi tabi belli bir sure gectikten sonra
- +1 yıl
@catisneveringrate ah evet tatlım maalesef sen daha çok hareket ettiğinde o daha çok sarkacak etin kopacsk ve kendini yenileyecek
ben 2 sene once kaşıma yaptrdım 180 lıraya.
36 Yorumla- +1 yıl
10 lira burun
piercing igne acilis fiyati 35 40 tl den basliyor diye biliyorum kupe tabancasiyla delindigi zaman kikirdak zedeleniyormus ve burun icinde sislik meydana geliyormus min fiyat 45 50 mac da 70 e filan yaptirabilirsin ama temiz sterilize bir yerde yaptirman kosulu ile
21 Yorumla
+1 yılBurun 75 tl dudak 100tl
11 Yorumla- +1 yıl
Ben 10a delirdim ama
Kızlar Ne Diyor
+1 yıliyileşme süresi yerine göre değişiyor temiz baktığında iltihap kapmadığında piercinginle oynamadığında iyileşme yavaş ama sorunsuz oluyor yani dışarıdan yara gözükmüyor ama takılı metaryali çıkarıp başka takacak onu oynatacak kadar iyileşmesi zaman alıyor haliyle. trabzonda cerrahi çelik 30 40 titanyum da 50 civarı oluyo ama yine piercingin türüne göre fiyatı da değişir
10 Yorumlanormal bir fiyat markasına falan bak ama daha pahalı olanları da duydum vücuda yapılan şeylerde para değil sağlık önemli olan fiyata acıma...
00 Yorumlaİğneyle deldirmeye dayanabilecek misin, ben tabancayla deldirdim hiçbir sorun olmadı ve daha ucuz...
08 Yorumla- +1 yıl
ben de araştırmıştım iğneyle delmek daha zor, tabanca birden olduğu için acı hissetmıyorsun dedıler, benımkını de uyuşturdular ama yine de hissedıyorsun biraz, aman ne düşünüyorsun bu kadar git 2 sn de tık dıye delıyorlar, 1 yıl oldu artık var mı yok mu unutuyorum, burnun minikse güzel de duruyor çok ;)
+1 yılArkadaşım dudağını 50ye deldirmişti kaş aynı mıdır bilmiyorum ama ortalama bu civardadır bence :D
13 YorumlaEvet. Ben de kıkırdağımı normal tabancayla 10 liraya deldirdim eğer piercing gibi iğneyle delse o da 50 liraydı küpeyle beraber. Belki fikir olur bu da :D
Normal, burnumu ilk deldirdiğimde 80 tl ödemiştim çelik piercing için
00 YorumlaNormal. İlk delinirken titanyum takarlar. Markasina da bak. Paslanmaz celigi kakalamasinlar.
00 Yorumlapiercinge göre değişir. aslında normal ben 35e falan almıştım mesela titanium.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldeldirmek için satın almalık değil
+1 yılbenim bulundugum yerde 10 tl ye hizma delen yerde var 50 tlye de var 60 ada var ama onemli olan sagligin ucuza kacma guzel temiz yerler 50 tlden basliyo parana kıy 50 tlye deldir bu arada tabanca tavsiye etmem igne tercihimdir :))
10 Yorumla
+1 yılkpürcük kemiği ve septum dudak harika fakat hızmayı pek beğenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kulagini deldireceksen kuyumcular 3-5 liraya deliyor zaten :D neresini deldireceksin kulaginin kikirdak kismini mi
04 Yorumla
Cevap sahibiO zaman kuyumcuda deldir piercing yapan yerlere bosuna 10 kati para vermis olursun. Kuyumcularda cok ucuza deliyorlar tabancayla.
Cevap sahibiCanim kikirdagi deldirmeyeceksin ki kulak memesini herkes tabancayla deldiriyor zaten sagliksiz bir tarafi da yok ayrica. Sen bilirsin yani 5 liraya yapilacak seyi 50 60 liraya yaptirmak istiyorsan ne diyim ki :D
Fiyatlari değişir. İlk basta bölgede reaksiyon gösteriyor.
00 Yorumla
+1 yılmikrop kapması senin için sorun değilse bu fiyat gayet iyi canım
00 YorumlaDudak üstümü deldirdim çok iyi bir cerrahta , 100 tl verdim .
00 Yorumlaşu zımbırtılara ne diye para verysnz , çöpe atrm o parayı daha ii
00 Yorumla
+1 yılBen dudak için aldım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesef ama biri ile konuşup ayarlamayı planlıyorum :/
00 Yorumlanormal bence dışarda daha pahalıya satıyorlar internette uygun bir site var ben oradan alıyorum aksesuarmodasi. com istersen bir bak derim.
00 Yorumlanerene yaptırdın? çok elleme ve teramisin sür
01 Yorumla
+1 yılDudak üstü ben de düşünüyorum bir sıkıntı oldu mu
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır dudak çevresi Burun ya da kaşa göre daha risksiz bir bölge. Steril bir ortamda naptını bilen birine taktırırsan bir süre oksijenli ya da tuzlu suyla temizlersen iltihap riskini azaltırsın. Bir mutlaka titanyum ya da cerrahi çelik kullan. ama titanyum tavsiyemdir. çünkü benim metale alerjim olmasına rağmen yıllardır sorunsuz bir şekilde titanyum piercing kullanıyorum.
septum deldir en guzeli bende var mesela kajdkkd
02 Yorumla- +1 yıl
acı hissettinmi
+1 yılKıkırdak kısma yaptırma da :D
01 YorumlaÜst dudaga gercekten cok yakışıyo 😍😍😍😍😍
01 Yorumla- +1 yıl
evet dudak da büyük ve güzel olunca
taa 2yıl önce 90a yaptırmıştım
04 Yorumla
+1 yılBende taktırmak istiyorum burunda efsane duruyo
00 Yorumla
+1 yılAnkara tattoo da 55 liraya yaptrdm ben
05 Yorumla- +1 yıl
40 45 den basliyodur ya kulak. internetten baksana bir sitelere
- +1 yıl
Hayirlisi
+1 yıl6 yıl önce 90 tl verdim.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldeldirmek için mi?
- +1 yıl
evet
+1 yılbenim kulagimda 5 tane ama tabancayla yapmisti
00 YorumlaTabancayla deldirdim soru cikmadi hic
00 Yorumladeldirme bir ay acisi gecmiyor
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl@Artesia biraz daha açıklayıcı anlatsanız güzel olur tabi bilginiz varsa bu yazdıklarımın hepsiyle :) bir riski var mı yani tehlike kıkırdak içinn
Gizli Soran+1 yılsizdemi kıkırdagı deldirdiniz? ne gibi sorun oluyor
60 tlye yaptırmış arkadaş geçen
01 Yorumlabence normal değil ...
00 Yorumla- Daha fazla (12)
Erkekler Ne Diyor
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. fiyat bilmiyorum ama gittiğinde söylersin araştırma yapım
09 Yorumla
+1 yılsaçma ya güzelim vücudu kirletme yazık bosverr öyle şeylere merak etme :) @soran
00 Yorumlakadiköy dream tattoo var hijyenik fiyatını bilmiorm şu ara ama
00 Yorumlagidip takacak olana sorsan daha mı mantıklı olur sanki
10 YorumlaMalzemesine bağlı. Bence bir kere alıcaksın pahalı ve kaliteli olsun yara falan olmasın.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldeldirmek için satın almalık değil
Gizli Soran+1 yıldudak :D
+1 yılfiyatını bilmem ama yakışmıyor bence genel olarak bayanlara erkeklerede
00 Yorumla
+1 yılnerene taktırıp sokturuyorsun orası önemli bölge :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldudak
- +1 yıl
ımm o zaman normal üst dudakmı alt dudakmı iki bölgede varda :D:D
- +1 yıl
alt dudaksa iyi :D
+1 yılİğrenç duruyor bence yaptırma
00 Yorumlapiercing itici duruyor yaptırma
00 Yorumla
+1 yılKaş bence daha iyi :)
09 Yorumla- +1 yıl
korkuyorum ya aslında yoksa yaptırmmayı düşündüm
- +1 yıl
dudak ve burundan kork :D
- +1 yıl
yaa öyle deme ama...🙄😊👏
- +1 yıl
Aslında dudağın büyük ve güzelse vee iyi bakacağını düşünüyorsan çok hoş durabilir :D
- +1 yıl
evet yani herkez öyle diyor büyük ve güzel
- +1 yıl
büyükse daha çok acıtır o zaman jahsdjhsf
- +1 yıl
off ya sende... kalxçaçldhahassdc😶
- +1 yıl
😃😃😃
- +1 yıl
:D :D :D
çok yakışmış hoş zamanlarda kullan 😆🙏
00 Yorumla
+1 yılBoynuna da tasma taktır.
00 Yorumlayok artık tahmin ettiğim yeremei :D
01 Yorumlataktirmisin burnuna :)
03 Yorumla- +1 yıl
diğerine hızma olarak
- +1 yıl
doğru
Önemli olan fiyat değil hijyen
00 Yorumla
+1 yılbedava verseler almam da. o fiyat da fazla yani.
00 Yorumla
+1 yılgöbeğine taksana çok tatlı olur :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. bir çılgın daha :)
013 Yorumla
+1 yılparana göre :)
00 Yorumla50 lira civarı.
00 Yorumla50 flandır
10 Yorumlabence normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeyine taktir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn fazla 10 tldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana 50 olur
00 Yorumla