clear mı yoksa elseve arjinin mi kızlar ?Clear mı loreal elseve mi daha iyidir kızlar ?
Clear
Loreal Paris Elseve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle benim tercihim clear men den yana ancak bayanlar için en uygun şampuanları loreal Paris elsev ürtiyor.Clear daha doğal takılanlar için uygun bir şampuan saçı boyasız,taramayı sevmeyenler,2 günde bir saç yıkayanlar ve şampuanı sadece temizlik için kullananlara göre kısacası erkeklere göre diyebilirim.Aynı şekilde head and shoulders da tam erkeklere göre şampuanlar üretiyor.
Kadınlar Dove veya Loreal Paris Elsev kullanabilirler.Kadınlara göre şampuanı dove üretiyor benim tanımca.Erkekler daha çok kepek veya saç dökülmesi için şampouan tercih ediyorlar.Dove'un ürettiği şampuanlar erkekler için ne kadar işe yara bilmiyorum!
clear saça parlaklık katıyor ve çok güzel kokuyor :)
Clear men çok güzel kokuyor.
Elseve tatlım. Özellikle Arginine serisi.
kullandınız mı?
Evet 2 aydır kullanıyorum. Saçlarım çok ince telli ve dökülüyordu. Şimdi yavaş yavaş hacim almaya başladı ve dökülmesi durdu. Bitkisel şampuanlar ilaçlar maskeler felan kullanmıştım işe yaramamıştı. Eğer böyle bir sorunun varsa kullan. Kokusu felanda çok hoş. Yumuşakta yapıyor saçı ve fiyatıda uygun :)
zaten şuan bende onu kullanıyorm bakalım işe yarıcak mı :))
Cevap
2Cevap
tabiki loreal elseve. yahudi malları her zaman iyidir. nedense
bitkisel şampuan öneriyorum piyasa malında uzak duracan ne kadar çok reklam yapılıyorsa o derece işe yaramaz oluyorlar
Elseve mis gibi kokuyor, ama ben dalinnen yıkanıp çıkıyorum. Ördişimi de alıyorum banyoya. Mis mis.
elsev canım harıka bı sampuan
neden harika saç dökülmemi durdurur mu ?
elseve kız şampuanımı
ben erkeğimde düşünüyom clear mı alsam elsevemi?
elseve arjinin var bende bir işe yaramıyo
loreal paris elseve
heden şovdırs
Head and soulders!
Loreal Paris Elseve
Loreal Paris Elseve
clear
loreal
En İyi Cevaplar