Saçlarım o kadar inceldi ki neredeyse hiç saçım kalmayacak. Kırıklar çoğaldı ve saçım artık parlamıyor ve en önemlisi çok güçsüz. Ne yapmalıyım gürleşsin istiyorum saçım?Saçlarım gürleşsin istiyorum
Saçlarım gürleşsin istiyorum, saç bakımı ne yapmalıyım?
Gür ve hacimli saçlar tüm kadınların hayalidir. Gür saçlara sahip olmak için saçı hem içten hem dıştan beslemek gereklidir.
Gür saçlara sahip olmak için yapılması gerekenler
B vitamini açısından zengin ürünler tercih edilmelidir.
Magnezyum ve demir gibi besin takviyeleri kullanabilirsiniz.
Sağlıklı yağlar içeren çiğ fındık, badem gibi kuruyemişler tüketebilirsiniz.
Protein almaya özen göstermelisiniz.
Kalsiyum içeren besinlere beslenme düzeninizde yer verin.
Saçlarınızı mümkün olduğunda az işlem uygulayın.
Gür saçlar için şampuan önerisi
Benim gür saçlara kavuşmak isteyenlere önerim Elidor Avokado ve Üzüm Çekirdeği Yağı serisine ait şampuan. Kullandığımdan beri çok memnun kaldım. Saçlarımı avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile derinlemesine nemlendiriyor.
Elidor Avokado ve Üzüm Çekirdeği Yağı şampuanı
Özel içeriği sayesinde saç tellerini kalınlaştıran bu seri saçı güçlendirerek kırılma ve kopmaların önüne geçer. Kalın telli, gür ve hacimli saçlara sahip olmak isteyenler Elidor Avokado ve Üzüm Çekirdeği Yağı serisine ait tüm ürünleri tercih edebilirler. Ben bu serinin haricinde Elidor 1 Minute Süper Saç Kremlerini severek kullanıyorum.
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi
Benim kullandığım bu iki çeşidi. Saçlarımın ihtiyaçları mevsimsel olarak değişiyor. Bu nedenle saçıma kullandığım ürünler değişiklik gösterebiliyor. Saçlarımın çok yıprandığı dönemlerde Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremini kullanıyorum. Böylece saçlarıma hızla bakım yaparak toparlanmasını sağlıyorum.
Elidor 1 Minute Süper Saç Kremi
Saçlarımın nemini ve parlaklığını kaybettiğini düşünüyorsam Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremini tercih ediyorum. Böylece saçlarım neme doyuyor ve daha parlak, canlı bir görünüme kavuşuyor. Siz de saçınızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak kullandığınız bakım ürünlerini bu şekilde çeşitlendirebilir ve farklı sorunlara yönelik değişik ürünleri rutinize ekleyebilirsiniz.
kuafore gidip keratin yuklemesi yaptirabilirsin yada evde cok kullanisli bi onerim var bunu da bana bi hintli arkadasim soylemisti(hintlilerin nekadar gur canli ve guzel saclari oldugunu bilirsiniz) HINDISTANCEVIZI YAGI ve ZEYTIN YAGI
haftada birkere bu ikisini diplerle birlikte iyice yedir uclara kadar ve yarim saat kadar bekle.ardindan saclarini yikayabilirsin. gercekten gozle gorulur bi canlilik ve yumusaklik katiyor.
Panik yapma öncelikle uçlarından kestiriyorsun sonra tatlı baadem yağıyla bakım yapıyorsun. Sampuanına bal karıştırman da etkili olucaktır tavsiye ederim saçı besler ve güçlnedirir ilk yıkmada etkisini görüceksin ve sürekli şampuan değiştirme. Bu ara fönü falanda azalt.
mevsim değişikliği ve şampuan değişikliğide etkili oluyor dökülmeye tatlım şampuan ve saç kremini bir arada kullanma ayrı ayrı olsun . @enjoy bir kere yıka farkı gör sonra teşekkür için bir çayını içerim :D
Isırgan suyu ıle sabah ve aksam yıka saclarını. O kadar guzel olacakki ne guzel saclarım var dıyeceksın. Bak denedım sonuc aldım oyle soyluyorum havaya konusmuyorum yanı. Sac yapılarımız farklı olabılır ten yapılarımız farklı olabılır, ancak bu ısırgan suyunu kıme onerdıysem herkes aradı dua etti tesekkur ettıı onlarca kez. Sende dene. Hatta buralarda olsa arkadaslarıma yaptıgım gıbı zorla kullandırtım sana :p Cunku sac cok onemlıdır. Insanın psıkolojını etkılıyor.
Bahçeli evin olsaydı bahçeden topla kaynat derdim ama yoktur büyük bir ihtimal .İstanbulda isen kargo ile gönderebilirim. Pazarlardada satılıyor ancak onlar faydalı olurmu bilemem. Ben direk bahçemizden alıp yapıyordum cunku. Kaynatıyorsun suyunu pet şişe veya neye dolduruyorsan doldurp yıkıyorsun sacını ıyıce. Cok az koku yapar ama rahatsız etmez fazla.
Bunu erkekler yıllardır istiyor ama zor . Şampuanınızı sürekli değiştiriyorsanız bu sebep olmuş olabilir. Bir de saçınınız içeriğine göre şampuan kullanmanız gerekir. Sarımsak özlü ya da tavsiye edilen bitkisel şampuanlar kullanabilirsiniz. Bioxcin , Revigen ,Minoxil gibi şampuanlarıda tercih edebilirsiniz. Doktora gitmenizi tavsiye ederim büyük bir ihtimal kansızlık ve demir eksikliği teşhisi koyacaktır o sizi daha iyi yönlendirebilir.
Eczanede Priorin satılıyor. Fiyati pek ucuz olmasada tek care eden o. Ben kullaniyorum tavsiye ederim. 2-3 ay tavsiye edildigi gibi kullan ondan sonra hafta da 2 defa ya düs yoksa vücutta hafif tüylenme olabilir
benimde dökülüo bu aralar doktora gttm 3 losyon verdi ve bioxin kullan dedi bi dene istersen bende yeni başladım kullanmayı bu yüzden bilmiorum ama dökülmesi azaldı gibi ama fazla geçmeden doktora gt derim
Ben kullandim çam terebentin bu seferde saçin ona alisiyor biraktiginda daha cok dokuluyor. Illaki kullancm diyosan 1 kapak sampuanina dok kullan sampuanini sulandiracaktir. Fazla dokme bas agrisi yapar
benimde arkadan yani saçların birleştiği nokta acayip seyrekti çok rahatsızdım haftada iki kez kullandım iki saat bekletiyosun şu an gercekten gözle görülür ve elle tutulur net bir fark var hemde kırıklarada iyi geliyor
iki üç haftada faydasını görürsün çok sorunluysa en fazla iki ay kullansan bile sonuç şaşırtıcı olabilir ama düzenli kullanman lazım haftada iki unutma ve rica ederim :)
En İyi Cevaplar