- Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılherkez modaya ayak uyduruyor
yalnız modaya ayak uydurmak için falan değil direk tahrik ve teşhir için giyenlerde var. onlarda ''yanıyor bu kızlar'' seçeneğinin bir diğer versiyonu :D
benim anlamadığım bu kızların giyimiyle erkekler neden bu kadar uğraşıyor.
sanki bazen amaç onların ne için giydiğini öğrenmek ona göre hareket etmek belli bir davranış biçimi geliştirmek.
tayt sadece pantolunun altına giyilir diye bir kural ben duymadım zaten. isteyen istediği şekilde giyer. eleştirmek çok anlamsız oluyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir kadının cinsel organı dışardan belli olurmu artık oluyor herşeyini görebiliyorsun çıplaklardan tek farkları renkleri gerisi aynı, tamamen ahlaksızlıktan başka birşey değil tayt ile sokağa çıkmak ben nasılki sokakta şeyimi göstermiyorsam kimseninde poposunun kıvrımlarını şeyinin arasını gösterme hakkı yoktur bence yasaklanmalı
50 Yorumla
Bazı insanlar var taytı rahat olduğu için giyiyorlar fakat üzerine bol ve uzun bir tunik giyerek popo kısımlarının gözükmesini engelliyorlar buna gayet saygı duyuyorum sonuçta pek de bir yerleri gözükmüyor. Ama bazı insanlar varki taytı giyiyorlar üzerine daracık bir tişört giyiyorlar popo kısımları oldukça belli oluyor bunları teşhirci olarak görüyorum..
link mesela bu teşhircilik değil de nedir?
link bu da bahsettiğim gibi düzgün bir tayt giyimi..819 Yorumla- +1 yıl
2.link çok güzel
- +1 yıl
eyelinerseven kız rumuzlu arkadaşım insanlar yobaz mal kelimelerini kullanmanız sizin karakterinizi gösterir. Ben yobaz biri değilim taytı poposu tamamen gözükecek şekilde giyenlere teşhirci demiyim de ne diyim.. Biraz mantıklı olursanız sevinirim. Hakaret etmeyi size yakıştıramadım.. Daha uslüplu konuşabilirdiniz..
- +1 yıl
teşhircilik değil işte sanat bu :)
- +1 yıl
Zaten taytlar çabuk kirleniyor dımdızlak giyildiğinde :D bir toz moz oluyo hele ki başka yerlerine mendille orayı silerken hallere giriyolar :D boş boş uğraşıyorlar ya. Biri de bişey deyince sanane ne bakıyosun diyolar :D Bizim okulda baya var böylesi çünkü sivil gidiyoruz ve yasak normalde okulda.
- +1 yıl
Eteyelinersevenkız ayıp yazdığın yoruma bak yazık olsun
- +1 yıl
şikay etttim şimdi kalırılır sende şikayet et boş ver doğru söyleyeni taşlarlar zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazılarında utanma duuygusu kalmadığı için ve erkeklere gösteriş:)
simdi eksileyin226 Yorumla- +1 yıl
benden herkese +1 sana +%100 ;)
Cevap sahibi+1 yıleksileyen kimler merak ediyorum :) lafım dokunmuş olmalı
Cevap sahibi+1 yılgeri kafalılıkla ne alakası oldugunu sen açıkla önce? ama dur önce ben açıkliyim. 2 kat pantolona gerek yok bitaneside yetiyo :) utanmakla alakası yok ayrıca UTANMAMAKLA alakası var. giyildiğinde bacakların ve diğer özel bölgelerin belirgin dar olması ve kızların onlara bakıldıgında bundan deli gibi hoşlanıyo olmasıyla paralel bir gercek. çoğu kız gerçekten sevdiginden ziyade erkekler begensin dikkat ceksin diye giyer.Bu gizli bir sebeptabi herkes açıkça söyleyemez ama açıkça giyer.
- +1 yıl
Peki bu hoşlanma duygusunun soyut mu kalmasını istersiniz yoksa somutlaştırmak mı istersiniz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarbiden yani en doğulusu en müslümanın diyeni bile gidiyor Rusya'ya Ukrayna'ya Türkiyeden evlenecek olsa namuslusu diye aranır durur da ama oradan evleniyor ne taytı onların girmedikleri şekil kalmıyor ki çoğusu evlenincede müslümanda olsalar açık giyiniyorlar elbette kapalılığı tercih edenleri de oluyordur da ben genelinden bahsediyorum ama adamlar kıçlarında pervane.Türk kızlarına gelince hemen kaşar damgası biraz insan olun gerçekten adam akıllı tarafsız bakın olaylara tayt elbiseya da tuniklerle giyilince kalça bölgesi kapalıysa gayet normal duruyor öteki türlü kalçalar açıksa çok hoş değil bu yakışmıyor ama tayt rahat ayrıca düzgünce giyilecekse giyilir yani.
325 Yorumla- +1 yıl
bu soruda rusları kattın ya helal olsun sana diyecek söz yok :)
Cevap sahibi+1 yılaslında gerçekleri kattım oraya :D :D bu konuda çok doluyum ifeniimm yani patladım :)
- +1 yıl
rusların gözde olması olayı ne biliyomusun kendi açımdan söyleyeyim mi sana ?
Cevap sahibi+1 yılsöyle tabi ki.
- +1 yıl
türk kızları (genelleme yapmıyorum) çoğunluğu kendilerini dünyanın merkezi sanıyorlar, en çirkinleri bile paris hilton modunda, en aptalları bile aynştayn modunda, naz bizim kızlarda ukalalık bizim kızlarda erkeklere hakaret sıfatları takmak bizim kızlarda şımarıklık bizim kızlarda kapris bizim kızlarda ee rusya da başka bir yabancı kızlarda bunların hiç biri yok benim romen sevgilimde olmuştu ondada yoktu bu türk kızları türk erkeklerine ruslara gidiyorlar diye kızacaklarına kendilerine kızsın
Cevap sahibi+1 yılBen Ruslara gidiyorlar diye kızmıyorum ki ama dediğimi iyi anla dostum :) ben namus bekçisi diye ortada geziniyorlar kıyafet yüzünden bile kaşar damgası vuruyorlar Türk kızlarına ama iş Ruslara geldi mi dipleri düşüyor giyimleri birden önemsiz bir hal alıyor çok değerli oluyorlar herşeyleriyle baş tacı oluyorlar bahsettiğim nokta burası.
- +1 yıl
türk kızlarının giyimleri farksız mı sence ?
Cevap sahibi+1 yılBu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor yani insan.
Cevap sahibi+1 yılKonumuz sadece tayt bak düşün o bile nasıl bir polemiğe dönüşmüş ;) Rus kızı bikiniyle fotoğrafını koysaya da seksi iç çamaşırlarıyla yine lafı olmaz bizimkilerde.Maşallah derler kaşara bak diyen duymadım hiç.Nadirdir.
- +1 yıl
birde şunu diyebiliriz aradaki fark için mesela;
türk ün bir ananesi adeti var biz bunlara alışmışız ama yabancılarında adetleri ananelerini biliyoruz artık beynimize işlenmiş türk mutaassıp giyinir yabancı rahat bu beyne nufus ettiği için onların rahat giyimi pekde nlamlı olmaz erkek için... ama türk kanımdandır ki zira kanımdan olduğu için giyimi kuşamı gözüme batar yadırgarımya da onaylarım kendimce bilmem anlatabildim mi ?
Cevap sahibi+1 yılAnladım da çok büyük yanılgı bu.O da insan Türkte insan. Hatalarda insanlar için. Sıktıkça beter olduk.Evet müslümanız biz onlar hristiyan ve ALLAH c.c emri kapalılık ama herkesinde günahı kendine kimin ne günahları var yargılamak bize düşmez kimseyi ya ben buna sinirleniyorum zaten. Ruslarında Türk erkekleri tarafından yargılanması gerektiğini söylemiyorum ben insanları giyimiyle şusuyla busuyla hiç kimse yargılamamalı diye söylüyorum Türk Rus farketmez.Sende beni anlayabildin mi ? ;)
- +1 yıl
ben seni çok iyi anladım ama sen kız olarak bir düşün bir rusuya da avrupalıyı farketmez giyimi nasıl olur diyeceksin ki rahat giyinirler ama aynı şeyi türk için düşün hemen aklına ilk gelen giydikleri değil giymesi gerekenlerder değil mi? çünkü 1400 yıldır bizim genlerimize işlenmiş bu 1400 yıllık işlenmiş olguyuda bir anda atamazsın anladın mı beni ;)
Cevap sahibi+1 yılYargılanacaksa da illa ikisi de yargılanmalı ayrım olmamalı.Şu bir gerçek onlar çok güzel bir millet genel itibariyle bizimkiler hayır diyemiyor ama Türk kızı daha basit sıradan geldiğinden ben bundan daha iyisini de bulurum bunu niye kabul edeyim olacaksa daha iyisi olsun diyor.Temizi olsun her anlamda.Aşırı bencil ve egoist çoğusu herşey erkeğeymiş gibi yaşıyor Türk kızlarıyla iletişimlerinde.Ama ruslara vs. dipleri düşüyor işte hemende evleniveriyolar giyim miyim geçmiş şu bu hiç sallaaaa ;)
Cevap sahibi+1 yılanladım ben seni ama cidden çok geriliyorum o düşüncedeki şahsiyetlere ben.Çok dolmuşum açıkçası bu konudan müzdarip oldum bilhassa kendim ;)
- +1 yıl
sen hiç anlamamışsın ki yazdıklarımda hala ruslar açık giyiniyo türk erkekleri bizi yargıladıkları gibi yargılamıyor diyosun ahh be arkadaşım bir okuduğunu anlasan yazdıklarımın ahh ahhh :)
Cevap sahibi+1 yılya anladım kültürel farklılıktan bahsediyorsun ama sen beni ne kadar anlıyorsun şuan mühim olan o :)
- +1 yıl
:))) nasılsın iyimisin bu arada ben o hırslandıklarından değilim özgür irade taraftarlarındanım ;)
Cevap sahibi+1 yıliyi olmaya çabalıyorum :) iyi sevindim onlardan olmamana...
- +1 yıl
sen rus için terk mi edildin ? istemiyosan cevaplama tabi
Cevap sahibi+1 yılyok başka sebepten ;)
- +1 yıl
hımm peki :) birde gizli olmanızın gayesi nedir ? çok merak ettim bu sitede bunu :))
Cevap sahibi+1 yılo da bende kalsın :) :)
- +1 yıl
o bende şu orda bana söz kalmadı iyi akşamlar bol eğlenceler sana ne diim artık :))
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ben konuna fikrimi sundum artık beene müsadeee :D teşekkürler sanada bol bol eğlenceler diliyorum ;)
değişen moda değişen insanlık değişen herşey yüzünden.. tayt uzun tşörtlerin altına giyilirdi ama kısa tşörtlerin altınada giyiliyo nedeni yok insanların zevkleri renkleri ve modası... :) 2013teyiz...
54 Yorumla- +1 yıl
Moda & Stil konusunda 642 cevap paylaştı. Biz pantalon altina giydiklerimizi gösterdik sira sizde ;)
link97 Yorumla- +1 yıl
İÇLİK ? :D
- +1 yıl
maviş aynı şekilde sokaklarda tayt ile gezen kızlarda ıyykkk iğrenç popo araları görünüo
- +1 yıl
Bizimkiler yıllardan beri görünüyor da siz farkında değilsiniz sanırım
+1 yılÖnceden tayt pantolonun altına giyilirdi, şimdi pantolon olmadan da giyiliyor. Bu mantık üzerinden yola çıkacak olursak iç çamaşırı önceden pantolonun altındaki taytın altına giyiliyordu. Şimdi tayt yalnız basına giyildigine göre Hedef 2023'te Tayt olmadan iç çamaşırı...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedeni yazın şort giysek bakıyonuz etek giysek bakıyonuz pantolon sıcak oluyor bizde tunik altı tayt giyiyoruz daha serin ve rahat sizde giyin çok rahat bakmamayı deneyin bize bakıcağınız açın bir p*rnog*tgörmeye çok meraklıysanız görün daha rahat olurr ha?
20 Yorumla
+1 yılben hala pantolonumun altına giyiyom hemde çorapımında içine sokuyorum
73 Yorumla- +1 yıl
oldu canım hayırlı gecelerrr :))
- +1 yıl
Sıcaklarda pek sağlıklı değil.
+1 yılBırakın artık şu taytı tuytu anasını satım, kadınlar donsuz gezin artık ne giysek sıkıntı.
102 Yorumla- +1 yıl
harbiden ha çok güzel fikir
+1 yılmoda olduğu için ottoman bende sevviyorum şık duruyor ara ara giyorum bende:)
27 Yorumla- +1 yıl
üstünde paralansın meyraa ;)
- +1 yıl
heheeh saol canımm benim teşekkür ederim hatta üstümde avrolansın falan mümkünse:D
- +1 yıl
sence ben bu güncellemeyi her sorumda yapmam hiç bir anlam vermiyormu her sorumun altında ciddi ciddi tartışanlar var zira benim sorularım hep saçma :))
- +1 yıl
anladım canım he sen saçma cevap bekliyosun taytmı oda ne hani şu içimize giyilenmi aha oldu şimdi bassınlar eksiyi umrum dışı:):)
- +1 yıl
yanlış kişiye sormuşum oldu canım iyi akşamlar sana :))
- +1 yıl
hehehe
Bazılarının kaşarlık içine işlemiş oramı buramı nasıl göstersem diye uğraşıyo. Kıyamet kopucak yakın :D İnsan gibi giyenlere lafım yok tabi rahat oluyo
60 Yorumla
+1 yılyakışanı da var yakışmayanı da ... ama herkesin tercihi kötü görünmek isterse giysin yakışmayan da... ama niye bu kadar uzadı tayt mevzusu ahh bir bilsemm
20 YorumlaBu sorudaki bu mantık beni yıkdı :D hiç böyle düşünmemiştim :D hahah nedeni insanlar yeni arayışlarda moda yani bu :))
30 Yorumla
+1 yılRahatlk ıcındr ne olacak ya ...:) erkekler süper giyiniyo ya sanki kızlarn her şeyi göze batsın tamam ben de sevmem tayt mayt ama neticede herkes özgür isterse donla gezsn
10 Yorumla:D bencede D :D
Ahahahah :D)) Kürsel Isınma değil o belli :D Bedensel dıycem Sadece Alt kısımla ılgılı bır durum :D
bundan dememdirki Ateş Paçayı Sarmış :D Ahahaha10 Yorumlapantolon pahalı dedim:) 2 kere masrafa ne gerek var diye düşündüklerini düşünüyorum:))
16 Yorumla- +1 yıl
taytta masraf dimi ? :))
- +1 yıl
Neysek o'yuz saklamaya gerek yok! Yok Zara dan alıcam yok orjinal Adidas alcam uğraşmayın para cepte kalsın da cep yok :D:D
ruslar gıyse yakıstırırsınzda bu türk kızlarınla nedir alıp veremedıgınz arkidiş :D
40 Yorumla
+1 yılEskiden terlik tuvalette giyilirdi, simdi erkekler neden disarda giyiyor? Kuresel isinma? Ayakkabi pahali? Erkekler krolasti?
54 Yorumla- +1 yıl
Oha kadinda topuklu ayakkabiyi da elestireceksen git intihar et.
- +1 yıl
oha terliği bile eleştiriyorlar ya.
+1 yılsadece tayt giyen kızları görüp iğreniyorum. Hele birde şişmansa kusmaya kadar gidiyorum. arkadaşlar giymeyin şunu bütün hatlarınız belli oluyor. külotlu çorapla dışarı çıkmaktan farkı yok.
10 YorumlaBaydı bu tayt olayı devlet meselesi haline getiriyosunuz iyice ha yeni trend konulara yönelin biraz :)
20 Yorumla
+1 yıldamdan aşağı atlamak moda oldu desen dama çıkıp aşağıya atlamak için sıraya girecekler... başka ne diyim iğrenç taytlar hayatta giymedim
54 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
teşekkür ederim:)
tayt 80 modasıydı sonrasında içlik olarak giyilir oldu ve 2010la tekrar normal kıyafet olarak moda oldu lütfen kavramları karıştırmayalım
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü tunik denen bir giysi çıktı. Taytsız giymek yasak ayıp olur diye de olabilir. Güzelse vücutları giysinler, toplu bayanlarda güzel durmuyor gerek yok mide bulandırmaya
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 807 cevap paylaştı. Yanıyor bu kızlar dedim. Kızlar beni taşa tutmasa bari :D
52 Yorumla- +1 yıl
birsey yapamazlar ben burdayım :D ( Yem attık ama olsun )
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pantolon pahalı :/ Cepsizlerini tunikle ceplilerini normal bluzlerle giyiyorum bence güzel tayt modası ben sevdim
32 Yorumla- +1 yıl
American horror story hayranımısın?
Tayt'i dunya meselesi haline donusturen zihniyetlere artik biri dur desin.
61 Yorumla- +1 yıl
hahaha çok iyi ya:D
Elbisenin altına hiç bir şey giymeseler daha mı iyiydi yani, hiç olmazsa tayt var arkadaş :)
22 YorumlaGüncelleme: (not: sorduğum sorularda bana hakaret eden, sorularımı ciddiye alan, amacının gülüp geçmek olduğunu anlamayan herkese ve cevap veren herkese selamım +1 dir bundan öncede böyleydi bundan sonrada..)
00 Yorumlaorta asya daha soğuktu be abi. pantolonsuz olmuyodu. şimdide enflasyon falan bilion mu
10 Yorumlastreçe sarılıp kızartılmak için hazır bekleyen tavuk etine benzemek istedikleri için olabilir..bu sözüm yakışmadığı halde dar tayt giymekte ısrar edenlere.
10 Yorumlapek tercih etmiyorum herkes tayt giyiyor basit ve sıradan bence tabii
40 Yorumlakesin Amerikanın İsrailin işidir bu ) AKP den de kaynaklanıyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden erkeklerde pembe giymezlerdi şimdi pembe dar pantolonlar giyiyorlar.Sebebi tabiki moda.Ama yakışmıyor tabii
22 Yorumla
+1 yılHep bu küresel ısınma yüzünden herkesin ateşi başına vurdu.
20 Yorumla
+1 yılgösteripte elletmemek bu oluyo işte ne kadar rahatsız oluyoruz deselerde bizim onları yiyecekmiş gibi süzmemiz acayip hoşlarına gidiyo
10 Yorumlayemin ederim bu tarz sorularda verdiğim cevap senin sorunun ilk cümlesidir.. süper soru süper açıklama +5555
10 Yorumla
+1 yılÇok acayip bir şey bu kızların ne giyimde dikkat şeksin diye uğraşmalından başka bir şey olarak görmüyorum sorunu beğendim :D koptum gülmekten al 5 yıldız :D
10 Yorumla
+1 yılSeksi göstermesi ki bazılarını gösteriyor,bir de moda..
10 Yorumladevir değişiyor artık korkuyorum yakında çıplak gezecek millet diye
20 Yorumlabu tayt olmasa kizlar ne giycekti hep merak etmisimdir saol bu soruyu sordugun icin :))))
10 YorumlaModa dediğimiz şey öyle ilerliyor ki. Yakında taytın altındakiyle dolaşılır
11 YorumlaAga maksat dikkat çekmez. Tayt giyerek küresel ısınmaya dikkat çekiyolar :D
20 Yorumla- 13 Yorumla
Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. eskiden havalar daha soğuktu, yeni trend erkeklerde içlikle dolaşacak:D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün taytlı kızlar adına utandım.ben tayt giymiyorum tabi dee
20 Yorumla
+1 yılbende akıl erdiremedim eskılerden olupda gene moda olucak kımbilir daha ne var :D
10 Yorumla
+1 yılKeşke hala pantolonun altına giyilse.geyikli taytlar :(
10 Yorumla
+1 yılbüyutulecek bisey değil bu kadar tunikle giydikten sonra
10 Yorumlagüzel şeyler karıştırmaya gerek yok :D sonuçlara da ayrı bittim :D
10 YorumlaEskiden tayt pantalonun altına giyilirdi, şimdi pantolonsuz giyiliyor. Nedeni ne olabilir..?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bir tanesi standda duruyodu zaten kocaman poposu var bir de tayt giyince ister istemez dikkat çekiyor sonra biz sapık onlar mağdur :D
10 Yorumlavalla nıye gıyıyolar bılmıyorum ama cok sexi oldugu kesın :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazilari bana yakistirmiyo ama yine de giyiyorum iste hIh :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışana yakışıyo da şişman hatunlar giymezse erkekler olarak memnun oluruz.
11 YorumlaYoo 80lerde gayet modaydı tayt..
30 YorumlaBu tespiti nasıl yaptın çok merak ediyorum :)
30 YorumlaModa & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. teşhircilik çoğununki..
20 Yorumla
+1 yılPeki bu hoşlanma duygusunun soyut mu kalmasını istersiniz yoksa somutlaştırmak mı istersiniz.. çözemedimde? Asfdsff ☺
00 Yorumlakişisel ısınma
101 Yorumla
+1 yılpantolonu olmayan tayt giyiyor diyebiliriz
10 Yorumla--------seksilik ----moda
10 Yorumla
+1 yılBunu bu kadar dert etmeyin dostlar.
20 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat