Saç Bakım Görümce oluyorum :( Saçımı nasıl yaptırsam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 7 şubatta nişan var. Elbiseyi ayakkabıyı hallettim saç konusunda çok kararsızım. Topuz yaptıracağım büyük ihtimalle saçlarım baya uzun ama ince telli. Şunlar nasıl sizce aşırı kararsızım :( Görümce oluyorum :( Saçımı nasıl yaptırsam? Cevapla Ayakkabı Soruları Nişan Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sternschnuppe Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl biraz elbisene bagli sac modelin bence sadece topuz dusunme acin uzunsa güzel baska modeller de var 1 0 Yorumla
eiendreams Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl 1. model güzelde elbiseyi görseydik daha güzel yorum yapabilirdik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sanki bize ne :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fikir alayım diye şey ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 daha guzel digerleri cok sade orgude yaptirabilirsin nisanda dugunde guzel bir topuz yaptirirsin 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,2b cevap paylaştı. ben de kayın oldum :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun :) Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. güzell modeller 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar