Kadınların yakından takip ettiği şeylerden biri'de moda sanırım bu senin modası şuymuş falan geyikleri dönüyor sırf bir marka vurup üzerine insanları kazıklama sanatıdır bence moda :)
Size göre moda nedir kendinize yakışanımı giymeniz yoksa en pahalısı en kalitelisi moda mıdır? #pilavüstü
Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır. Moda bununla beraber, İtalyanca'da değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür.
Tabiki Yakışanı Giymesi. Ayrıca Bu Yukarıdakinden Kat be Kat Beterlerini Gördüm Taksim'de Çalışırken Hani Bir Kıvılcım Yeterdi Ağızlarını Burunlarını Kırmam İçin Ama Hiç Denk Gelmedi..
Hep derim. Modayı takip etmeyin, modayı kendiniz yaratın. Size cuk oturan bacaklarınızı mükemmel uzun gösteren bir jean beni kısa gösterebilir. Giydikleriniz proporsiyonunuza uygun olmalı. Pahalı şeyleri giymek, takınmak moda olduğunu düşünmüyorum. Pazardan da alışveriş yapıyorum, en lüks en pahalı markalardan da. Ama hepsini bir kombinde birleştiriyorum :) Saygılar
Bana yakisan bir baskasina yakismayabilir ya da illede marka ve sekilcilik neymis uzerime cuk otursun kiyafet varsin semt pazarindan olsun diyenlerdenim
moda kesinlikle üzerine yakışandır, tabi pahalı ürünlerin yakışması da bütçelerimizi zorlayabiliyor :( neyse ki hem kendime yakıştırdığım hem de bütçemi zorlamayan güvenilir, kaliteli bir sayfa buldum kendime. hepinize tavsiye edebilirim mazibutik. com bakmanızda yarar var derim kızlaarr ben aldığım her şeyden çok memnunum :)
Kızlar, ben herkesin kendine yakışanı giymesi olduğunu düşünüyorum. Hatta moda parçalara da çok para vermeme taraftarıyım. Bunun için de özel günlerde yalnızca 1 kere giyilen elbiseleri Glamy'den kiralıyorum. :) Nasıl ama?
moda bence pahalı ürünler değildir kendine yakışanı giyerek kendi stilini yaratman demektir. Çok prahalı bir kıyafeti alıp üzerinde taşımasını bilmedikten sonra çok saçma
En İyi Cevaplar