Kadınlarda en sevmediğiniz özellikler nedir? Sadece erkeklere sormuyorum. Kızlar da devap verebilir.
Kıskançlık
Aşırı makyaj
Çok konuşmak
Ağlamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yürümeyi beceremeyip, topuklu ayakkabı giyenler,
Dekolte, mini giyip, oturmayı kalkmayı, beceremeyenler -yada inadına frikik verenler-
Aşırı uzun tırnaklı kadınlar. -istediği kadar temiz bakımlı olsun taharet ediyor mu acaba diye aklıma geliyor-
Saçına kuaförde bir sekil verip, günlerce onu kullanması, inatla o yağlı kokusmus saclarla gezmesi.
Şuh kahkaha atan kadınlar
Çocuğunu yol ortasında hırpalayanlar
Erkeklerle bağıra çağıra mahalle karıları gibi ağız dalaşına girenler
Önüne gelen her erkeğe aşkım hayatım, canım cicim böceğim gibi konusanlar
Epilasyondan bir haber olanlar, kollarındaki, dudak üstü gibi tüyleriyle gururla gezenler
..
Şimdilik bu kadar aklıma gelirse sonra yazarım :P
aşırı makyaj diye bişey yoktur makyaj yapmayı bilmeyen kadın vardır :) ve bu kadınların alnına beni yıka yazasım geliyor . en kıl olduğum hatun tipidir .
konuşurken ağzını yamultup konuştuğunu sanan ama aslında miyavlayan aşkummm diye konuşan tipler
ojesi çıkmış ama ısrarla o ojeyi silmemek konusunda direten ne amaçladıgını hala bulamadığım kadın tipleri
erkeksi tavır kılık kıyafete bürünen apaçi kızlar
bir erkek özel olmak. Özel hissetmek ister. Yanında kadın tarafından beğenilmek taktir edilmek ister. Mesela her zaman güçlü olmak zorunda olmadığınızı bilmelisiniz. Erkekler güçlü kadınlardan hoşlanmaz. Erkekler kavanozun kapağını açamadığında yardım isteyen ve kavanozu açıp verdiğinde güçlü erkeğim bakışı atarak onu öpmenizi ister. Her erkeğin içinde çocukken izlediği bir çizgi filmden kahraman vardır. İşte bu yüzden o kahramanı dışarı çıkartmaya çalışın. Konu alışveriş dahi olsa bir erkeğin fikrini alın, tabi sonra ne isterseniz yapın ama fikir sorulması bir erkek için önemsendiğinin kanıtıdır. en azından benim için
buket ne güzel yazmış
aşırı makyaj
çok konuşmak
ağlamak
kıskançlık bu biraz olsun kıskanılmak güzeldir.
Cevap
18Cevap
pasaklı olması pantolonlarının paçaları yerlere sürünüp leş gibi gezenler ,bi ton makyaj yapıp ter kokarak gezenler . erkeklerle sokakta trafikde ağız dalaşına girip küfredenler .topuklu ayakkabıyla yürüyemeyenler ve ısrarlar giyenler . ayakları ve parmakları çirkin olup sandalet ve açık ayakkabı giyenler .düşük bel pantolon giyip eğildiklerinde bellerindeki tüyden öte kıldan ziyade manzaranın çıkması . konuşurken samimiyet derecesini ayarlayamayanlar vb.
kiskanclik sevdiyinden dolayi yazik naaosin kalbine soz geciremiyor anlamak lazim/aglamak oda asiri duygusal ve hassa insanlarda oluyor yani bende cok aglarim biri xetrime deyen kimi.asiri makyaj desen yani normal olmali bence esas olan gozdur zaten oyumu cok konusmaya veriyorum ama oda ne konusulmasina bakiyor anlamsizcasina gevezelik yapmayi sevmem birde yuksek ses tonunu kadina yakistirmam
aglamakta sorun yok. hatta aglayan kızla sevismeyi seviyorum (fetiş bak bu da).
Sorun ksıkanclık ve gereksiz cok ve boş konusmakta:)
Mıy mıy konuşan, ukalalık yapan,kendini beğenmiş olan ve aşırı makyaj yapıp kendini kılıktan kılığa sokan kızları sevmem dünya üzerindeki gereksiz şahsiyetler olarak nitelendiririm.
çok konuşmak ve ekleyim yüksek sesle konuşmak yolda yürürken bazen ister istemez bir bayanın konuşmasını duyuyorum öyle yüksek sesle konuşuyorki mahalle duydu derler ya işte o. bir bayan yüksek sesle konuşmamalı.
Saçma sapan kapris, kapanmak bilmeyen çene, sadece kendinin doğru, dürüst düşünebildiğine inanan bir beyin. Almaya akıl edemediği bıyıklar... Daha sayayım mı?
E) Yapmacık olması..bütün insanlar için en nefret ettiğim özelliktir.doğal insanı severim yapmacıklığa tahammülüm yoktur.
Çok konuşması tabiki. Yerinde konuşması gerekli.
Bide çok yılışık sevigiliyide sevmem
Son olarakta patavatsızlığı hiç kabullenemiyorum. Öyle davrandığı anda bırakırım onu.
asiri makyaj sahte gosterir yuzu de bozar karsi tarafin yatarken marilyn monroe sabah kalkinca aysel gurel gormekten hoslancagini pek sanmiyorum
kesinlikle aşırı makyaz ne o öyle abarıtlı abartılı benim resim paletimde ki renkler bile daha güzel
fok balığı gibi konuşup sevimli olmaya çalışmak ,herkesin içinde "malmısın kızaım sen diyesim geliyor" ama gel görki...
Bir kadının en sevmediğim özelliği benim gibi çok konuşmasıdır:))
''Sigara içerken takınılan o anlamsız, gözler kısık ve umursamaz tavır''
Şlaak! diye beynime sıçrıyor kan..
Hepsi şıkkını koymamışsın fakat aşırıya kaçıldığında hepsi çekilmez olabiliyor. :)
Aşırı makyaja tahammül edemem öpeyim derken resmen elim yüzüm makyaj olur...ama söylesemde bu sefer kızıyorlar...
Ne yapalım
mıyy mıyy konuşanlara fitilim... delirtiyoo insanı boğazını sıkasım geliyoo o kadar yani...
çok makyaj yapınca kadını palyaçoya benzetiyorum kadın :)
genelde cok konusmalarından sıkayet ederler
yemediği halt kalmayıp namus bekçisi kesilmesi.
aşırı makyaj sonrada aşırı kıskançlık ...
dahası da var...bakımsızlık...
dünyada tek kadın kendisiymiş gibi davrananlar
kıllı olması.
güçsüz olmaları ...
e) hepsi:)))
aşırı makyaj
Aşırı makyaj...
Aşırı makyaj
Aşırı makyaj
ağlamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar