Arkadaşlar saçlarım kısa ve esmerim saçlarımı boyamak istiyorum boya haricinde saç nasıl boyanır bilen var mı ve gramafon kağıdıyla saç nasıl boyanır bilen var mı? Gramafon kağıdıyla saç boyamak? Krapon kağıdı ile saç boyama
Krapon kağıdı ile saç boyamak kısa sürede renkli saçlardan hevesini almak isteyenlerin tercihi oluyor. Hem kalıcı olmaması hem de uygulamasının basit olması sebebiyle bu yöntemi tercih edenler bir hayli fazla. "Grafon kağıdı, gramafon kağıdı'' olarak da bilinir. Kırtasiyelerden kolaylıkla temin edebileceğimiz renkli elişi kağıtlarıdır :)
Krapon kağıdı ile saç boyama geçici mi?
Krapon kağıdı ile saç boyama
Krapon kağıdı ile saçlarınıza istediğiniz rengi basit bir şekilde uygulayabilirsiniz. Bu uygulama geçicidir. Renk saçlarınızı şampuanlayıncaya kadar saçlarınızda kalır, sonrasında akar. Ancak renkli saç hevesi olanlar için müthiş bir yöntemdir, akana kadar hevesinizi almış olursunuz :D Dilerseniz uygulamayı sonrasında yine tekrarlayabilirsiniz.
Krapon kağıdı ile saç boyama nasıl yapılır?
Krapon kağıdı ile saç boyama nasıl yapılır?
Krapon kağıdı ile saç nasıl boyanır sorusunun cevabını da vermiş olayım. Saçlarımızı boyayacağımız tutamlara göre krapon kağıdını keselim. Çok küçük parçalar olmazsa daha rahat bir uygulama sağlanır. Yapısı nedeniyle krapon kağıtları suya koyulduğunda rengini çıkarıyor. Bu yüzden oda sıcaklığında beklettiğimiz suyun içerisine krapon kağıdımızı atıyoruz. Rengini iyice çıkarması için su içerisinde bir müddet bekletmemiz gerekiyor.
Bundan sonrasında 2 farklı yöntem bulunuyor. Dilerseniz nemli krapon kağıdını boyamak istediğiniz saç tutamına sarıp, boyanın geçmesi için iyice sürtebilirsiniz. Dilerseniz de saçlarınızı direkt akan renkli suyun içerisine sokup, bir iki dakika bekletebilirsiniz.
Krapon kağıdı ile saç boyama kaç gün kalır?
Saçlarınızı krapon kağıdı ile boyayacaksanız, saçlarınızın temiz ve kuru olması gerekiyor. Çıkan renk saçlarınızı yıkayana kadar sizinle kalacaktır. Saçlarınız zaten temiz olduğu için dilerseniz 3-4 gün yıkamadan kullanabilirsiniz.
Krapon kağıdı ile saç boyama nasıl geçer?
Saçlarınızı yıkarken bolca şampuan kullanarak krapon kağıdının rengini iyice akıtabilirsiniz. Çabuk akıyor olması gerçekten çok güzel, renkli saçlardan hevesimizi almış oluyoruz. İstediğimiz zaman da saçlarımızı doğal haline çevirebiliyoruz :) Saçlarınız açık renkse renkler çok daha iyi tutuyor :)
Gramafon kağıdı bazen tutmuyor ben denemiştim bende tutmadı ama saç tebeşiri kullanabilirsin sıcak suya biraz batırdıktan sonra kolayca saça sürülebiliyor kırtasiyelerde bulabilirsin farklı renk türleride var yaklaşık 1-2 hafta duruyor ayrıca kullandıktan spnra ben saçta her hangi bir yıpranma görmedim.
Gramafon kağıdı ile boyayabilirsin. Gramofon kağıtlarını sıcak suyun içinde rengi çıkana kadar beklet daha sonra saçını 10dk kadar beklet ve kurula 1 hafta kadar kalır. Sana tavsiyem esmer olduğun için mavi lacivert veya koyu renkler kullanman saçların kısa olduğu için bence uçlarını boya
@İr3mm saçın koyuluğuna göre degil her zan renk eğer saç telin kalınsa tutmaz inceyse tutabilir ama gramafon kağıdı tutmadıysa tebeşirin tutacağını sanmam
En İyi Cevaplar