Merhaba Cansız ve yıpranmış saçlar hemen hemen herkesin muzdarip olduğu konu dışarının etkenleri saça uygulanan kimyasallar maalesef saçlarımızı cansız kuru ve yıpranmış hale getirmekte. Doğru bakım yöntemleri ile bu sorun aşılabilir.
Saç bakım yağlarından yardım alınmalı
Cansız saçlar için menekşe yağı kurumuş saçlar için birebirdir. Badem yağı içerisinde bulunan E vitami ile saçları besler. Ayrıca biberiye yağı saçlara hacim kazandırmakla birlikte, ihtiyacı olan nemi de karşılıyor.
Isıdan uzak durun
Bir süre saçlarınıza zarar veren fön vb şeylerden uzak durun saçlarınızın kendine gelmesi için. Isıdan uzak durarak saçlarınızın daha canlı olmasını sağlayabilirsiniz.
Saç maskeleri kullanın
Saçlarınızı besleyecek canlı hale getirecek saç maskeleri kullanın. Haftada iki ya da üç kez yeterli olacaktır. Düzenli olarak yapıldığında sonucu fark edeceksiniz. - Yumurta + zeytinyağı maskesi; kuru ve cansız saçlar için bu ikili harika bir maskedir. - yoğurt + bal + elma sirkesi; adeta doğal nemlendiricidir. - avokado yağı+ zeytinyağı+badem yağı; saçlarınızı besler saç kırıklarına birebirdir. -Muz + Hindistan cevizi yağı + zeytinyağı + bal; daha yumuşak ve parlak saçlar için
Doğru saç bakım ürünleri ile saçlarını canlandır! Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan
Yeterince beslenmeyen saçlar zamanla yıpranır, parlaklığını yitirir ve mat ve cansız bir hal alır. Saçlarının bu durumundan sen de rahatsız isen, iyi bir saç bakımı banyodan başlar. Bu nedenle şampuan ve saç kremini iyi seçmek gerekir. Bu yüzden benim tavsiyem ve kullanıp çok memnun kaldığım Elidor Güçlü ve Parlak serisi serum saç bakım kremi ve şampuanıdır. Serum Bakım Kremi İçerisinde bulunan keratin ve makedamya yağı sayesinde saçlarını besler. Ve ayrıca şampuanında bulunan B5 vitamini ile geliştirilmiş formül sayesinde, saçları yıpratan ve matlaştıran dış etkenlere karşı saçının her bir telini UV Koruma teknolojiyle güçlendirir. Saçlarının her kullanımda göz alıcı ve parlak kalmasını sağlar.
Benim de saç tellerim seninkiler gibi ince, kendi kullandığım şampuanlardan önereceğim. Saçlarının güçlü bir yapıya sahip olmasını istiyorsan Loreal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil' i öneririm. Kokusu da güzel saçını toparlıyor da. Eğer saçım kuru, cansız diyorsan da parlamaları için Gliss kullanmanı öneririm. Hem saçını yumuşacık yapıyorlar. Banyo yaptın diyelim, saç kremi de kullan hem koku verir hem saçını parlatır hem de şekle sokar. Saçlarını sakına sakın düzleştirme. Daha çok yıpranırlar düzeltmen zorlaşır.
ben yıpranmalarım içim liquid keratin botoks setini aldım içerisine bulunan sülfatsız şampuan çok güzel hem dökülmeler iyi geldi hem de sağlıklı görünmesine yardımcı oldu sana da öneririm
En İyi Cevaplar