Arkadaşlar bu kremden aldım internette okudum cildi kıllandırıyor mus ama üzerinde yüze sürülür diyor kafam karıştı

cildim kuru demişssin benimkide çok kuru sadece vazelin düzeltiyor bunu denemedim bunuda deneyeceğim bakalım :)
Vazelinde cildi kıllandırıyor mus
Hım teşekkür yorumun için:) vazelin dudaklara iyi geliyor
o zaman keller kafalarına sürsün? böyle şeylere inanma ya :)
Teşekkür ederim:)
Bu kremden kaldımı artık ya :D evet tüylendirebilir
Evet var
Cevap
1Cevap
Cok yagli bu yuze surulmez ki
Yüzüm çok kuru anca bu nemlendirir üzerinde yüze boyuna omuza el ve bacaklara diz topuk ve dirseklere sürülebilecegi yazıyor
güvenle kullanabilirsin hiç öyle bir etkisi yok
Gerçekten imi yani emin misiniz teşekürler
Yuzune surme ya ne gerek var
Kuru cildim
Bepanten hametan sürdüm doktor kontrolunde soydu cildimi berbat etti
Ya olayı baştan anlatıyım normalde cildim yağlıydı sivilceliydi doktor krem ve hap verdi 1 haftada cildim mahvoldu kupkuru oldu tekrar gittik bekannten gibi şeylerde kullandım hem cildim soyuldu hem alın bölgemde bir tuhaflık oluştu son çare bunu kullanıyorum annem gençknde kullanıyormus onun cildi de kurı
Evet kurtuldum sayılır :)
kız kanka bakkalda satılıyo onlar internetle niye uğraştın :D
Evet bakkalda satılıyor. Beğenemedin mi? Ve bakkaldan aldım az önce kullandım birsürü nemlendirici denedim kup kuru olan cildime fayda etmedi ama bu iyi nemlendiriyor aşağılayıcı yorumunu al bir tarafına sok.
hadi küçüğüm hadi. terbiyeni takın büyüklere karşı. bide int sipariş verdim diyor ey allahım ya :D
he falan mısın? Önce okumayı öğren internetten sipariş vermedim internette yüze sürülürmü diye araştırdım soruyu tekrar oku sonra gel afra tafra kes.
Az önceki yorumun başı He falan mısın değil s. a. l. a. k falan mısın yazıyor ama ks paylaşmıyor!
küçüklerime saygım var. sen büyünce konuşuruz :)
dene gör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar