Işıl ışıl ve sağlıklı saçlara sahip olmayı her kadın arzular. Saç kremi kuru ve cansız görünen, zor taranan, sert saçların anında imdadına yetişen yumuşacık saçlara kavuşmaya giden yolda olmazsa olmaz parçalardan biridir. ❤️
Şampuan ve saç kremi aynı marka mı olmalı?
Şampuan ve saç kreminin aynı marka olmasında fayda vardır. Çünkü bunlar birbirlerini tamamlayıcı ürünler oluyor. Sadece saç kremiyle alacağınız sonuç daha az olabilir ama şampuan ile desteklendiğinde aynı marka ve aynı içerikte olan ürünlerin faydalarını çok daha fazla görebiliriz. Saç bakım rutinimde farklı marka şampuan ve saç kremi kullanmaktan ise seri kullanmayı tercih ediyorum.
Elidor’un yeni Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi keratin+melanin içeren formülüyle koyu renkli saçlarıma göz kamaştırıcı parlaklık kazandırıyor ve bakımlı olmasını sağlıyor. Kömür siyahı saçlara sahibim ve benim gibi koyu renkli saçlı kadınların en çok yakındığı konulardan birisi de saç renginin matlaşmasıdır. Esmer Parlaklık Serum Bakım kremi hem saçlarımın parlaklığını ortaya seriyor, hem de saçımdan hızlıca durulanıp hiç ağırlaştırmıyor. Ayrıca Elidor Esmer Parlaklık şampuanı ile birlikte seriyi kullanıyorum saçlarımın nemini koruyarak, saç rengimin matlaşmasını engelliyor. 🖤
Clear kepek önleyici şampuan kullanıyorum. Neredeyse bütün şampuanları denedim saçlarımı mahvetti. İnce ve dalgalı bir saçım olduğu için çabuk kabarıyor ve kuruyor. Yaprak yaprak kepek dökülüyordu nemlendiricidir spreydir kullandım falan işe yaramadı sonunda clear aldım saçlarımı uzun olduğu süre boyunca 2 yıl falan ilk defa yağlandı. Kafam 1 kupa bardak zeytinyağı döktüğüm halde kepek oluyor ve kuruyordu. Artık hep clear kullanıyorum. İşte insandan insana değişiyor şampuan.
Bir ara urban care markasının aşağıdaki ürününü kullandım. Ciddi bir durulama sorunu yaşattı. Ne kadar durularsam durulayayım sanki arınmadı.
Ama aynı markanın keratin serumu muhteşem. başka şey kullanmıyorum uzun süredir. durulanmıyor. nemli saça uygulanıyor. elektriklenmeyi önlüyor ve saç uçlarını açıyor.
hepı topu zaten sekız on marka var.. bılınen markalar.. hangısının nesıymıs cokta seyetmem o gun rafta hangısı ucuzsa onu alırım.. geneldede su kadar alısverıse su sampuan 10 lıra olayına atlarım..
En İyi Cevaplar