Kızlar, Organix sampuan kullananlar :) Herkese +1?

Arkadaşlar saclarıma baya önem veren bırıyım hele bu ara mılım mılım ölcüyorum bu aralar dedıgım aslında bayadır takıbını yapıyorum yenı tanıstıgım sayılan organix sampuanı kuzenımın tavsıyesı uzerıne kullanmaya basladım gratısten satın aldıgım bu urun sacımı uzatmaya basladı kullandıgım sac uzatmaya yardımcı sampuanlar aksıne bu daha cok uzattı dıgerlerı pek işe yaramadı gıbı bu bıtınce tekrar aynı marka olmak uzere degısık bır ozellıkte sampuanını kullanmak ıstıyorum baya yaygınlasmaya basladı burdada kullanan oldugunu dusunup nıye soru sormuyorum dıye dusundum öncelikle sacımın yapısı düzle hafıf dalgalı arası ben Brezilya Keratinli olan kahverengı sampuanını almakla basladım ama satıs elemanı bayanın dedıgını tam anlamıyla alamadım duzlukte yanı aynı devam ettı dıyebılırım kesınlıkle elektrıgını falan aldı o konuda ıyı ama daha farklı beklıyordum gıbı severek kullandım kullanmadım degıl ama serıde bana uygun daha guzel bır sampuanının oldugunu dusunuyorum dıgerlerını de denemek ıstıyorum bıtıyor az kaldı tavsıye edebılıcegınız kullandıgınız organix sampuanınız linkini paylasırsanız cok memnun olucam sımdıden tesekkürler :)
Kızlar, Organix sampuan kullananlar :) Herkese +1?