Kızlar aslında saç boyatma fikri aklımda yoktu. Bu saç rengini görünce, yanılmıyorsam karamel çok hoşuma gitti. Ya da tam olarak bu rengi bilen, boya numarası vs. yazabilirseniz çok sevinirim. Öyle güzel, öyle iç açan bir renk ki.. Fakat saçların mutlaka açılması gerekiyor. En korktuğum da bu zaten. Yani siyah saçları olup bu renge geçiş yapanlar var mı? Var ise nasıl yaptınız? Saçlarınız zarar gördü mü ya da her kuaföre bu konuda saçlarımı teslim edebilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ☺Siyah saç renginden karamel tonlarına geçiş
Siyah saç renginden karamel tonlarına geçiş yapmak saçı yıpratır mı?
Karamel tonlarını gerçekten çok tatlı buluyorum :) En çok bronz tenlilere yakıştırsam da aslında beyaz tenlilere de çok yakışan, modern duran saç renklerinden bir tanesi. Siyah saçın zorlukları maalesef var, dönüşü zor olabiliyor.
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı 7 tona kadar açma özelliğine sahip!
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı
Siyah saç renginden kurtulmak için önerebileceğim en iyi saç açıcıdır. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları besler ve yıpranmadan korur. Karamel tonunu elde edebilmen için öncelikle saç rengini açman gerekiyor. Bu saç açıcı ile berrak bir sarı sonuç alabilirsin, sonrasında da istediğin karamel tonunu uygulayabilirsin.
Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi koyu saçlarda bile etkili!
Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi
Normal saç boyaları saçı sadece 1-2 ton açıyor. 12 renkten oluşan Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi 2-3 tona kadar saç rengini açabiliyor, böylelikle koyu saç renklerinde bile etkili oluyor. Yine de siyah renkten geçiş için mutlaka açıcı kullanmak gerekiyor :)
Benim seçimim: Palette Deluxe 12-2 Titan Sarı
Palette Deluxe 12-2 Titan Sarı
Açık renk saç aşıklarından biri de benim, tercihim platin, küllü sarı tonları oluyor. Son kullandığım renk de 40 zengin renk seçeneğinden oluşan Palette Deluxe saç boyasının 12-2 numarasıydı. 4 tona kadar renk açma özelliği bulunuyor ve turunculaşma karşıtı etki sağlıyor. Bu sayede tam olarak istediğim tonu kolayca tutturabiliyorum :)
İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor. 8 haftaya kadar kalıcı ve canlı renkler ortaya çıkarıyor. :)
Saçlarım kalın telli ve gür. Aslında en ufak zarar görmesini bile istemiyorum, hergün düzenli sac bakım rutinim var. Ama yine bu saç rengi aklımdan çıkmıyor 😕
Hayır 1 sene oldu boyatali. Saçlarım zaten siyaha çok yakın bir renkte. Aktı boyası heves icindi. Fakat bu renk gercekten hosuma gitti. Resimdeki modelin kaşları da koyu renkte onu da göz önünde bulundurdum. Benimde kaşlarım koyu, bir an yakisabilecegini düşündüm
En İyi Cevaplar