Ya kızlar, Instagramda Mac, Nude vb. birçok markanın satışı var. Bir sürü hesap var dün baktım çok ucuza satıyoRlar, ithal ürün diyorlar falan müşteri yorumlarına baktım çok memnunlar, acaba sizde bu tarz alışveriş yaptınız mı? Güvenilir kozmetik alışveriş siteleri neler?Instagram güvenilir makyaj siteleri
Evet ben kullanmıyorum tugilife adlı bir sayfa var ve bütün arkadaşlarıma önerdim hepsi kullanıyor ve cok memnun. Endişeniz olmasın hiç ürünler sanki birebir gibi tavsiye ederim 👍
Bilindik siteler dışında internet sitelerinden, Instagram sayfalarından alışveriş yapmak çoğu zaman güvenli olmuyor. Instagram makyaj sayfaları da genellikle toplu satış yapıyor. Örneğin bazı sayfalar 50 TL altı sipariş almıyor, bu durum da alışveriş yapanları endişelendiriyor elbette :) Ancak güvenilir Instagram'da güvenilir makyaj satış sayfaları da var. Ben de bir tanesinden alışveriş yaptım, ürünler genel olarak çok uygun fiyatlı ve ithal oluyor. Orijinalinin yerini tutmasa da memnun kaldığım ürünler oldu.
İnstagram'da Satış Yapan Güvenilir Makyaj Sayfaları, Siteleri Hesapları Hangileridir?
1- Seçkin Kozmetik
Instagram kozmetik sayfaları
Sayfa adını seckin_kozmetik olarak da aratabilirsiniz. İstediğiniz tutarda alışveriş yapabiliyorsunuz, güvenilir bir sayfa. Kargo ücreti 12 TL sabit. Makyaj malzemeleri dışında masaj aletleri, ağdalar, bakım yağları gibi birçok kozmetik ürünü bulunuyor.
2- Toptan Kozmetik
Instagram kozmetik siteleri
Sayfa adını toptankalitekozmetik olarak da aratabilirsiniz. 40 TL üzeri sipariş alıyor ve kargo ücreti 15 TL. Gerçekten çok seçenekli, çok uygun fiyatlı ürünleri var. Kozmetik sayfalarındaki set rujlara bayılıyorum, fiyatları çok uygun oluyor :)
3- Kozmetik Dünyası
Instagram güvenilir kozmetik satış
Sayfa adını kkozmetik. dunyasi olarak aratabilirsiniz. Güvenilir Instagram kozmetik butikleri arasında yer alıyor. 50 TL ve üzeri sipariş alıyorlar ve kargo ücreti 12 TL. Çok güzel makyaj malzemeleri, kozmetik ürünleri var sayfada.
4- İstoc Kozmetik
Intagram makyaj sayfaları
Sayfa adını istockozmetik olarak da aratabilirsiniz. 40 TL üzeri sipariş alıyorlar ve kargo ücreti 15 TL. Uygun fiyata çoklu makyaj setleri de bulunuyor. Makyaj malzemelerinin dışında saç bakım yağları, saç boyaları, düzleştirici gibi birçok ürünü de satıyorlar. Alışveriş yapanlar ürünlerin performansından oldukça memnun :)
5- Kozmetik Trend
Güvenilir makyaj siteleri Instagram
40 TL ve üzeri sipariş alıyorlar, kargo ücreti 10 TL. Mac, Kylie, Maybelline gibi birçok ünlü markanın ithal ürünlerini çok uygun fiyatlara satıyorlar. Toptan ürün almak isteyenler için harika bir seçim olacaktır :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
isaycosmetik var Instagram'da , sanırım Facebook'tada var sayfaları. Çok ucuz ve kaliteli ürünleri var ben hep oradan alıyordum , universiteye gidince alamicam diye çok üzüldüm ama internet üzerinden de satış yaptıklarını duyunca çok sevkndim tavsiye ederim baya iyi insanlar indirimde yapıyorlar 😁😁
Ben kozmatik miray dan sipariş verdim 200 lira tuttu ama Fondöten eyliner ucu çok sert far paletinin pigmenti hiç iyi değil rujlar deseniz içi boş gibi dudağa sürünce pembe gibi duruyor dudak dolgunlastirici da hiç bir etki yok Gül: Fondöten çok pütürlü yapıyor ve kapataciligi iyi degil Transparan pudra zaten esmer tenliler çok koyu kahve tonu aldığım fondötenle tonlarının alakası yok
Alışveriş & Hediyeler konusunda 869 cevap paylaştı.
Gamzenin guzellik rehberi 💕 dehset seyler var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oralardan alma onlar cakma urunler. Aliexpressten getirip satiyorlar. Bizim gratisten atiyorum 90 liraya aldigimiz the balm paleti o sayfalarda 15 lira. Vu imkansiz. Cildine zarar verme. Cakma urun kullanirim diyorsan pazarda da var aynilari zaten mac falan cakma. Ama kullanma. Uygun fiyatli urun satan markalar cok. Mesela essence fiyatlari cok uygun ve iyi bir marka. Wet n wild gratiste indirime denk gel allik 9 liraya dusuyor en basit ornek. En yakin indirjm sevgililer gunu sanirim orda olur. Anneler gununde olur. Arada hafta ici oliyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 386 cevap paylaştı.
Yapmadım yapmam da çünkü hepsi sahte, pazarda da görmüştüm hepside aynı ayrıca eğer kozmetik alıcaksanız kesinlikle paraya kıyın kimsenin sağlığı üç beş kuruş değil sonuçta😊
Mac’in bir rujunu 70 liraya alıyorum ben. tabi serisine göre değişir ama 12 tanesi asla 55 tl olamaz. Birde benim arkadaşım pazardan Kylie çakması ruj almıştı sürünce dudakları şişmiş ve uyuşmaya başlamış ben internetten alınmasını pek önermiyorum. Kendi şubelerinden almak daha mantıklı
Kozmatik Miraydan insta üzerinden sipariş verdim 200 TL tuttu. Fondöten eyliner ucu çok sert far paletinin pigmenti hiç iyi değil rujlar deseniz içi boş gibi dudağa sürünce pembe gibi duruyor dudak dolgunlastirici da hiç bir etki yok Fondöten çok pütürlü yapıyor ve kapataciligi iyi degil Transparan pudra zaten esmer tenliler çok koyu kahve tonu aldığım fondötenle tonlarının alakası yok asla ama asla tavsiye etmem ürünler çok iğrenç
Normal bilindik markaların malzemesini alabilirsin. Golden rose, flormar, maybelline gibi ama belirsiz şeyleri alma. Onun yerine gratis watsons gibi yerlere gitsen? Görerek deneyerek al bence.
Ya hic asli. yok su pazarlarda satilan iicnde ne oldugu belli olmayan salak sacma seyler onlari alip. yuzune surme sakin aldim ordan biliyrk ruju kendi kendine eridi🙄🙄
Ya Instagram'da beautymodelkozmetik diye bı sayfa var çok gerçekçi ama kaç gün oldu dorduzgun cevap alamıyorum aramalara da bakmiyolar ama ürünlerin toplu resmini attılar kargoya gidicem diye sayfayı bilen var mı guvenilirmi çok acil cevap verirseniz
ELİTS KOZMETİK DİYE BİR SAYFA VAR İNSTAGRAMDA BASİT Bİ SAYFA GÖRÜNÜMLÜ AMA MÜKEMEL ÜRÜN SATIYOR AKLINIZDA BULUNSUN ŞUANA KADAR TÜM AİLECEK ALIYORUZ SORUNSUZ TEYZELER KUZENLER FELAN BAYA KALİTELİ UCUZ ÜRÜNLER
yurt dışından en ucuza ve en güvenilir şekilde kozmetik ürün getirtmenin yolu Glocalzone dan geçiyor bence. ( ben bayadır kullanıyorum, hem hızlı geliyor hem de ucuza geliyor. Gezginlerden sipariş ediyorum, gezen kişi de para kazanmış oluyor.
Bende almıştım geçenlerde çok beğendim aslında biraz tereddüt ettim ama ürünlerde çok orjinal geldi ama havale veya eft yapmistim ondan tereddüt ettim ama gayet güzel di