Saçımı 1 ay önce maviye boyadım sonra okulda sıkıntı Çıktığı için üstüne kestane renk boyadım ve açıcı uyguladım çok çirkin petrol yeşili bir renk oldu. Bu boyayı nasıl saçımdan akıtırım lütfen yardım hiçbir kalıcı boya yarı Kalıcı boyanın üstüne tutmuyor. 😕
Bende kızıldan dönmeye çalışırken yaşamıştım bunu, bir sayfada hacı Şakirin beyaz kalıp sabunlarının saç boyasını akıttığını okumuştum. Ama koyulaştırmıyo rengini açıyo ve sarıya benzer bir renk çıkıyor ortaya, ardından kremleyip keratin içeren bir saç spreyi kullanırsan biraz saçlarını kendine getirmiş olursun. Sonra da istediğin boyanın tutabileceğini düşünüyorum. Çünkü kızıl gibi zor akan bir renkten evde kendi başıma döndüm dene derim.
öncelikle okul tatil oldu açılana kadar hiç bir şey yapma :) çok kötüde durmuyor ya güzelliğin örtüyor saçtaki sorunları. kaldiki yüzünün dörtte biri bile gözükürken sorun kalmıyor
Evet akiyor ama baya yavas akiyor bir de benim saçlarim maviye boyadigim ilk donem yine yumusacikti ama o yesilimsi donemlerinde inanilmaz kotuydu keçe gibiydi yumusamiyordu taranmiyordu bir degisikti. Sonra sarisi kalinca yine yumuşadılar 😄 maviden cok cirkin yesil tonunu kullandim bir daha asla mavi yapmam 😄
En İyi Cevaplar