Avrupalı kızların güzelliği mi doğulu kızların güzelliği mi?

Ne kadar garip aslında.

Herzaman insanların çoğu batı tarafın güzellik ideallerinin peşinden koşmuştur. Bizimkilerde çakmadan 'esmersen güzelsin ' diye takılıp sonra sarıya kanıyorlar :D

Ama bu güzellik idealleri yüz binlerce seneden beri var.

Bunların nedenide psikolojik (renk psikolojisi,cinsel psikoloji,...)

Peki sizce bu batılılı kızlar ,beyaz tenliler ve sarı saçlılar yada renkli gözlüler neden bukadar tutuluyor?

Ben mesela karIşIk bir tipim.Daha çok yabancıya benziyorum.Ama nedense içimde hep böyle bir arap aşıklığı vardı...Herzaman arap kadınları gibi simsiyah saçlarım ve gözlerim olsun istedim...Ama nerdeee

Boyatsamda gitmiyor arkadaş :D genetik olaylar

Tabikide herkesin zevki farklı ama gerçekçi olursanız sizde her türlü millete batı güzellik ideallerine doğru bir trend fark edeceksiniz.ve bu trend asirlardır var.

Benim bilmek istediğim sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz.

Batılı kızları beğenenler: En çok neylerini beğenirsiniz?Saç rengimi,ten rengimi?Kızların davranışlarınımı?

Batılı kızlardan daha çok esmer tipleri sevenler: Sizi ne çeker?Sizce esmerler batılılara nasıl fark atıyor?

PHer türlü araştırmada insanın tercihi n e olursa olsun ,erkeğin hep önce sarıya baktığı ve bayanın önce köyü erkeğe baktığı kanıtlanmıştır.

Lütfen hemen sağcı yada solcu yorumlara dalmayın :) Önce düşünüp sonra yazın yahu arkadaşlar.Hadi açılış başlasın :D
Avrupalı kızların güzelliği mi doğulu kızların güzelliği mi?