Merhaba, bir sorum var. Uzun zamandan beri uzun saç kullanıyorum ve saçlarımı kestirme kararı aldım, ama buradan birileri de kestirmememi söylediler, bende kararsız kaldım 😕
Saçlarımı çok seviyorum, uzunluğu falan iyi gibi. V kesim, üstelik bakımını da yapıyorum sürekli. Ama cidden artık yoruldum. Duşa girsem saatlerce çıkamıyorum, taraması, düzleştirmesi, örmesi apayrı bir dert.
Ama bir yandan da kıyamıyorum, pişman olursam diye korkuyorum.
Kestireyim mi sizce?
Birde uzun saç kullananlar hangi ürünleri kullandıklarını da yazarlarsa sevinirim ❤
İremcim saçların çok güzel ama ben bu kadar uzun saçı sevmiyorum, saçtan ibaret gözüküyor kadın, üstelik boyu kısaltıyor, şekil vermesi zorlaşıyor ve çok az şekil alıyor zaten. Benim nacizane fikrim; kestir derim.
Benimde öyle saçını kestirirsen yüzüne bakmam diyorlar :D 1 metreye az kaldı :) ben 2 günde bir yıkıyorum argan yağı ve saç ucu serumlarını kullanıyorum elseve mucizevi yağ öneririm :)
Ben de senin kadar kullaniyordum saçımı.. Yazın sonuna doğru ayhhh yetheeer diyerek omzumun ustunde kestirdim. Rahatladim yeminle.. Nasıl bir ferahlikti anlatamam. Yine uzuyor çok çabuk.. Bence kestir.
Saçların çok güzelmiş maşallah😍 Ne yazık ki bakımı çok zor oluyor seni anlayabiliyorum istersen biraz kestir sonuçta saçların yeniden uzayacak bir değişik yapmış olursun , daha farklı bir hava katar😃
Bence kestir uzun sac modasi gecti ve uzun saclar biraz basik gosteriyor. Xaten bakimini yapiyormussun bir bucuk seneyi alir en fazla duzenli bakimini yaparsan tekrar uzamasi bide v kesim de yaptirma o da bitti kut kestir duz
En İyi Cevaplar