Hiç sivilcem çıkmazdı 2 hafta yüzümü sivilce bastı ve böyle kırmızı lekeler oldu. Doktor sivex losyonla isotrexin verdi ama onlari sürünce yanaklarım acıyor ve daha kırmızı oldum sanki. Nasil gecirebilirim?

1 bardak ılık suya geceden 10-15 tane nohut ve 1 tatlı kaşığı zerdeçal atın karıştırın ve üstünü kapatıp sabaha kadar bekletin. Sabah suyunu gözleriniz ve dudaklarınız haricindeki yerlere sürün çünkü zerdeçal azıcık acıdır. Ben tesadüfen kendim keşfettim bunu ve o gün yüzümde bir sivilcye sürmüştüm hemen 10 dk da şişliğini indirdi ve iyi geldi. Sabah öğle akşam sürün. Açık yara ve sivilce varsa sürmeyin yakabilir. Bu benim uyguladığım bir teknik sivilceler için. Bana bir zararı olmadı ama başkasına olur mu bilmiyorum sonuçta klinik deney sonucu ortaya çıkmadı.
Lekelere etkisi var mı
Akneler icin standard tum doktorlar sivex verir. sivex cildin nenli kalmasini ve akne dibindeki yaglarin erimeaini saglar. diyer krem use antibiyotik bazlı ilaç biraz kaşındırır ama sabah akşam ikisini birer mercimek kadar parmak ucunda karıştırırsan verim alırsın. bu sırada iyileşmeden maske kil gül suyu flan surme azdırırsın
www.kizlarsoruyor.com/.../q4382127-sivilce-akne-cil-problemi
burada paylaşmıştım faydası olur sende dene istersen:)
Cevap
3Cevap
Bir alerjiniz olabilir veya kuruyemis falan yediyseniz , yagli seyler neden olabilir
Doktor sınav stresinden dedi
senin bırakman lazım bazı şeyleri
Sigara falan kullanmıyorum
Sabunla yıka :)
Lekeler gecer mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar