Saç Bakım Kızıl'ın hangi tonunu kullanmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor saçımı kızıla boyayacağım. Şimdiki rengi kestane gibi çok koyu değil zaten. Beyaz tenliyim kızıl istiyorum. Kolestonun kızıl serisinden hangisini önerirsiniz?Ya da başka önerebileceğiniz var mı? Kızıl'ın hangi tonunu kullanmalıyım? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
papatya_ Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Bizim beyenicegimiz renk senin cilt rengine uyucakmi kendi reaminide atsan daha iyiydi bu sekilde dogru rengi bulamazsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aşağı yukarı işte Yorumla
-Eyll- Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Egzotik Kızıl iyiymiş Ben Aşk alevi kullandım, şarap kızılı da kulla dım onlarda güzel. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl memnun kalmadın mı sarı yapmışın Yorumla -Eyll- +1 yıl Sarı hastalık ya vazgeçemiyor insan.Aşk alevi çok iyiydi ama çok akıyordu saçımda açıcı olduğundan Yorumla
NeHaldeyiz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Açık kızıl, kızıl, koyu kızıl olarak 3 türden ilkini seciyorum 1 0 Yorumla
Everestt Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl çakma kızıl istemiyoruz :P 3 1 Yorumla Soran +1 yıl yapcak bişey yok :D Yorumla
Kartanesıimısin Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Erik kizilini cok begeniyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa duyuyorum Yorumla
Kızılsaçlıkıs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Koleston sonbahar kızılı kullan ben memnunum 1 0 Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. baştaki güzelmiş. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar