Arkadaşlar bunu takmak için makine ya da iğne delimi farkediyo mu? Makineyle deldirmek istiyorum bunu takabilirmiyim sonra?
Güzel deldir
Kötü deldirme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Makinayla delinmez burun deldirirsen sürekli kanar şişer ve iltihapp kapar.. Bu piercing modeli kalın olduğu için iyi bir yerde iğneyle deldirmek zorundasın..
makineyle ilkten normal deliyolar ama 1 ay sonra falan bu takılıyo bldiğim kadarıyla
Makina deliminde kullanılan hızmalar kalitesiz oluyo.. Üsteli bu söylediğin halkayı iğneyle orantılı deliyolar.. Burnun biraz daha altına deliniyo. Ama makinayla delenler çukur kıSma yaptıkları için Piercingin görünümünü bozuyolar.. Saana tavsiyem güzel bir görünüm için iğneyle delen profesyonel bir yere git. Makina delimi sadece kulak memesi için yapılmış birşey. Burun için değil..
yalnız bu burundaki kalın piercing bunu makineyle deldirirsen takamazsın iğneyle deldirirsen takarsın
direk takmaktan bahsetmiyorum zaten 1 ay sonra falan
makina ile halkalı deldiremezsin. makine ile deldirmek istiyorsan nokta olanla deldirip 1 ay sonra değiştirirsin
1 ay sonra bunu takabilirmiyim?
takabilirsin 1-1.5 ay sonra falan
Cevap
3Cevap
Ben tabancayla deldirdim 9-10 sene oluyor hiç bir problem yaşamadım. Böyle çift toplu halkada takabiliyorum.
makine
Nerden biliyosun?
ben makineyle taktırdım iki tane iğne için güvenilir birini bulman lazım
Dövme piercingciler deliyo zaten makineyle normal deliniyo biliyorum ama bu fotoğrafta ki gibi iki uclu takabiliyomusun?
ondan 3 tane var bende sorun olmuyor
Peki sagol
yukardakiler deldiremezsin yazmış
kulak memesi nasılsa buda aynı
Bence burunda çok tarzım değil duruyor
kotu deldirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar