polo yaka tişört üzerine gravat takılır mı ? takılır ise nasıl bir gravat takılmalı dır ?
İnce bir gravat takmayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
İnce bir gravat takmayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?
polo yakaya kravat takılmaz. ancak kimi yakalar vardır serttir ve uzun değildir kaldırırsın yukarı boynuna da atkı takabilirsin. Veya bir gömlek üzerine giyilebilir. Kısa kollu polo yaka giyilerek spor bir gömleğin kolları direseğe kadar kıvrılıp çekilerek spor bir görünüm de elde edilebilir. Aber gömlek ve aber polo yaka ya da polo club polo yaka uygun bunun için.
Tak, foto çek, profile avatar olarak koy bakalımda biraz gülelim :)
Ama bak bu klibi izle bu tarz birşey fena durmuyor.
w w w.youtube.com/watch?v=OUyfQLd3bCs&ob=av2e (boşlukları sil w aralarındaki)
hayyyyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır bir facia olurrrrrr sakınnnnnnnnnnnnnnnn
hayir hic gitmez giyme sakin..
yok cidden kardes.. sen sordun bizde fikirimizi söylüyoruz darilma ltfn
Okis ozaman aynen öyle yapıyoruz :)
Cevap
8Cevap
Tak tak hatta erkelkerni hepsi taksın moda olsun bizde güleriz:))
Kesinlikle Olmaaaz
Rezaaaleeet diye bağırıp kaçarlar sonra :D
birde pantolon askısı tak tam olsun :)))))
rezalet bir durum.
gravat değil kravat.
ayrıca o nası bi ameleliktir. hayır takılmaz, vazgeç o hayalden @Hayalci.
eleamn ismail yk terk
Türkiyede metal muzik hakkettiği yerlere gelemediyse İsmail YK'nın hegamonyası yüzünden değil midir
kesinlikle. küçükken mahalle arasında futbol oynarken de hep şahsi oynadığı için ünlü bi futbolcu olamamış ve çareyi metalci olmakta bulmuştur.
Arabanın altına kaçan topu bile almazmış" üstüm kirlenir metalci kıyafetlerim yıpranır yeaa" diyerek köşesine çekilir zurnalık yaparmış
inşaata kaçtığında da aynı zurnalığı yapmış fakat bu kez yemeyince mecburen kaderine razı gelmiştir. "allah belanı versin" şarkısını da o yıllarda bestelediği rivayet ediliyor.
İnşaat travmasını atlattıktan sonra hayatına giren ilk kız için "canım yanıyor" adlı şarkısını bestelemiş ve kız "sorun sende değil ben de " diyerek bizim metalciye yolu vermiştir.
bu travma da ismail'de yeni bir çakranın açılmasına, daha hartkor stayl takılarak "bas gaza yavrum bas gaza" gibi şarkılarla gotik kızları tavlamaya çalışmasına neden olmuştur.
Kendi kendine yaptığı özeleştiri sonrası baktı hardkor metal kafa siko, ayık kafayla çekilmez lan bu diyerek hapçı olmuştur.. "Hap Gibi İçerim" parçasının düzenlemesi o dönemlere denk gelir sokurun
şirazesi hepten kayan ismayıl, "kimse beni tahkir edemez, önce susarım, sonra bozarım.yerin dibine sokarım, çünkü bu konuda ben; psikopatım, karar aldım.kim ne derse desin canım.budur benim gidiş hattım..ruh halime göre istediğim şarkıları dinlerim. bazen R&B, bazen hiphop, bazen türkü, bazen arabesk, bazen rock music, biraz klasik..kim ne derse canım, benim de bir keyfim var" gibi harikulade mesajlar içeren Psikopat şarkısı ile tüm apaçilerin gönlünde taht kurmuştur.
mavi ekran verdim,kendimi restleyip geliyorum
bi headbang yapsaydık bari gitmeden
hayır. olmaz. olmamalı. sakın öyle birşey yapma hayalci.
Gravat ne ya benim bildiğim kravat denir.
Ayrıca takma sakın.
sakın öyle bi hata yapma..
Gömlek üzerine tak bence
neden öyle birşey yapıcaksınki. gömlek giy madem?
asla asla asla asla asla
olmaz ya:) yapma bencede
hayal bile etmemelisin
Hayır kravat takılmaz
Nayır nolamaz.
Nayir nolamazz -.-
Hayır olamaz olmamalı. Yapma. Sakın.
Takılmaz hoş durmaz.
kusmak serbestmi :d
yakışmaz :)
Takma.
ne yaptın yaa