Ya böyle kötü yorum yapmadan güzelce cevaplayın ama olur mu durduk eyre tadımızın kaçmasına gerek yok sonuç olarak O:) ay neyse ya kaşlarım çok mu kalın bu aralar çok rahatsız olmaya başladım kimisi iyi normal diyo kimisi de çok kötü diyo alsam mı almasam mı bilemedim
artık idonun kaşlar gibi gelmeye başladı sadşiksdaişksdaişsdka :D
kalınlığı iyi ama şekilsiz birazcık :) alttan kısa çıkanları toparlatabilirsin :)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya şey düşündümde ilk çıktığında çok çirkin duruyo dedim bir hiç ellemiyim böyle de çok gözüme batmaya başladı ama bazen öyle güzel görünüyor ki bide dediğim gibi yüzümde tüylenme sorunu var bide bu ççıksın istemiyorum başıma :I
kaldıkı 6 ay diye gittim 12 ay yaptım başımda nobetçilerle sınav soktu herif l*n 12 yapmak istemıyom dediki s.. m belanı geç sınavı gel dedi ne guzel 6 ay yapacaktım :D
Yoo bence iyi hiç gerek yok aldırmana ama rahatsızsan gerçekten sana kalmış fakat kötü durmuyor bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya teşekkür ederim bence de ama şu başlayan kısmı çok itici geliyo bana fakat bir yandan da kaş yeni çıkarken çok itici duruyo bir o aklıma geliyo bie şekli bozulursa diye korkuyorum bir yandan da yüzümde zaten tüylenme sorunu var bide bunla uğraşmak sitemiyorum :I
Ya zaten yeterince yüzündeki, vücudundaki kıllarla uğraşıyorsun bence bir de bunu ekleme, sonradan sürekli aldırmak zorunda kalıcaksın, hiç elleme kafaya da takma gayet hoş duruyor
En İyi Cevaplar