Gri boya hemen akıyor mu? Akınca kendi saçımın renginden mi yoksa sarı renk mi oluyor? Acil yardım lütfenn?
Arkadaşlar saçımın uçlarını griye boyamak istiyorum, buğday tenliyim kendi saçım köyü kahverengi. Ama hemen akar diyorlar ve sarı olmasından çok korkuyorum. Aslında sarı değil turuncu olmasından daha çok. Bilen var mı? Çabuk mu, akıyor mu gri boya? Akınca hangi renk olur?Gri Saç Aktınca Ne Renk Olur?
Gri saç rengi geçtiğimiz yıllarda çok popüler hale geldi ve şuanda da popülerliğini korumaya devam ediyor. Özellikle genç kadınlar tarafından çok fazla tercih ediliyor ve çok ilgi çekiyor. Fakat bakımının ayrı bir özen istediğini de söylemeden geçmeyeyim :) Saçlarımı 3 kez griye boyattım ve çok memnun kalarak kullandığım bir renk oldu. Zaten genel olarak küllü tonlar çok hoşuma gidiyor.
Gri saç kimlere yakışır?
Öncelikle çok klasik bir tarzınız varsa gri gibi uçuk bir renk kullanmanızı hiç önermem. Çünkü çok zorlama bir görüntü oluşturuyor. Tarzınıza güveniyor ve gri saç kullanmak istiyorsanız, her ten rengine uygun gri tonunun kolayca bulunabildiği müjdesini vereyim :)
Küllü gri saç rengi kimlere yakışır?
Küllü gri saç rengi kimlere yakışır?
Gri saç rengi zaten kendine has küllü bir tondur. Bunun ne kadar yoğun olması sizin istediğinize bağlıdır. Küllü gri saç rengi esmer tenlilere en uygun gri tonudur. Gümüş gri kadar dikkat çekmediği için, ten renginize de çok açık kalmayacaktır.
Gümüş gri saç kimlere yakışır?
Gümüş gri saç kimlere yakışır?
Gümüş gri saç da soğuk alt tonlu, beyaz tenlilere çok yakışmakta. Koyu renkler yüzü çok fazla öne çıkarıyor bu yüzden koyu grilerden uzak durmalılar. Gümüş gri saç rengi yüzünüzü denge altında tutacaktır.
En iyi koyu gri saç boyası hangisi?
Gri saç boyası Ben koyu gri saç boyası olarak Sea Color 0.01 Füme Gri, gümüş gri saç boyası olarak Sea Color 0.02 Gümüş Gri renklerini kullandım. Daha önce Neva Color'da kullanmıştım ancak Sea Colur'un diğer gri boya markalarına göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Üstelik renk de diğerlerine göre 2-3 kat daha kalıcı.
Saçlarınızı gri yapmak için öncelikle açıcı kullanmanız gerekiyor. Bu işlemin saçlarınızı yıpratmaması için Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı kullanmanızı öneririm. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçların yıpranmasını önlüyor, saçları besliyor.
Saç açıcı önerileri
Gri saç akınca ne renk olur?
Gri saç akınca ne renk olur?
Öncelikle kahverengi saçlarınızı direkt olarak gri yapamayacağınızı bilmenizi isterim. Boyayı boşa harcamış olursunuz. Saçlarınızı gri yapmak için açmanız gerekiyor. Yani boyanmadan önce alt tonu sarı olmuş oluyor böylelikle. Gri saç çok yoğun küllü ton içerdiği için akınca ortaya çıkan renk de küllü sarı oluyor. Çok koyu bir gri tercih ettiyseniz, akınca çıkan renk küllü kumral oluyor. Gri saç renginin çabuk akmamasını istiyorsanız mutlaka mor şampuan kullanmanızı öneririm.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gri saclar icin ozel shampuan var. Onu. kullanirsan hic akmaz hatta dahada parlatip bakimli gosteriyor. Platin sarisi saclarimi gri shaampuani kullanarak gri yapmistim
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama saclarim cok dokuluyor, bitkisel sampuan kullaniyorum eskisi kadar dökülmüyor artik, o şampuan döker mi saçlarımı?
En İyi Cevaplar