Antalya Jamaican Jeans Color bayi numaraları: 5362129108 5427241714 5326365758
Manic Panic vs Jeans Color?
Antalya Jamaican Jeans Color bayi numaraları: 5362129108 5427241714 5326365758

Türkiyenin manic panic sayfasindan online alabilirsin. Jeans color hakkinda kulaktan dolma bilgilere sahibim yalnizca ama manic panici bizzat kullaniyorum. Saclarina acici uygulayacagin icin istedigin rengin hemen akma sorunu yok en azindan pembe, kizil ve mavi tonlarindaki gibi 2. hafta feci bir renk tonu ile karsi karsiya kalmiyorsun..
Benim istediğim renk gri veya mavi. Platine kadar açılınca saçım zarar görür mü? Şu ana kadar saçımda hiç bir işlem boya falan yok ve kötü kahverengi
Sürekli islem görmemis sac bir acma islemiyle zarar görmez ama yine de bakimini yapmayi ihmal etme..
Peki kaç açma işleminde olur? 2 3 hafta o saçla dolaşmak istemiyorum,1 işlemde biter mi?
Saclarinda boya olmadigi icin ilk islemde cok güzel acilir. Actiktan hemen sonra boyayi uygulayabilirsin beklemene gerek yok..
Diyelim ki açıldı ve boyattim ben ve sonra o boya akınca yeniden açmadan farklı bir renk yapabilir miyim?
Evet ama iyice akmasini bekle ki rengi istedigin gibi olsun..
Ya ben Manic Panic Fuschia Shock kullandım, avatarımda da var. Fakat çok değişik bir şekilde akıyor. Boyandığı an iyi ama 2-3 hafta sonra korkunç bir hale geliyor.
Cevap
1Cevap
bir ara çok araştırdım ve manic panic daha kalıcı diye bir karar verdim ancak boyamaya cesaret edemedim
Jeans color hem daha ucuz hem de renkler Manic Panicten daha güzel bence
Manic Panic
B şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar