Arkadaşlar, kısa boyum nasıl giyinmeliyim? Giyinme konusunda çok sıkıntılıyım, sattlerce dolabıma bakıyorum sanki bir şey bulamıyorum yani ne giysem yakışmıyor, güzel giyinemiyorum gibi hissediyorum. 20 yaşım ama nasıl giyinme gerektiğini bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Sende benim gibisin anladığım kadarıyla açık giyemem. Etek falan rahat edemem zaten. Öncelikle kendine güven bence artık. Kısa boylu olmak gerçekten sıkıntı değil. Sen seviyorum bu durumu:) Sen kendini sevmezsen beğenmezsen kimse beğenmez. Ben giyim konusunda kasmıyorum kendimi. Rahat ettiğim kendimi iyi hissettiğim ne varsa onu giyiyorum. Belki de giydiklerin o kadar kötü durmuyordur. Sen kendini kötü olduğuna inandırdığın takıntı haline getirdiğin için öyle geliyordur sana.
09 Yorumla
Soran+1 yılAma kimse bana bakmiyo kimsenin dikkatini cekmiyoruk
Soran+1 yılVardı ama bu da insnlar sayesinde bitti artık özgüven de kalmadi
Soran+1 yılEskiden özgüven vardı ama insnlar hep beni ezmeye çalıştı gömordgm ortamlarda hep ezildm sonra hiç sevglm olmadı bakan bile olamdi sonra dedim demekki ben guzrl değilim zaten kısa boyluyum güzel olmdgmi doğrudan olmasa dolaylı olarak gösteren erkekler oldu mesela onlarla da anlaşmazdm yani guvenmem için bir sbep yok Galada sevglm yok dikkat ediyorum insnlar beni gormuyo bile boyu uzun bir erkek beni farketmiyo bile bakmiyo bile ben kendimi farkettircem yoksa yok yani bilmiyorum anladn mi yok güvenm bir de bana sen noramlsn ama bakımsızsin diye bişey duydum Hayır nasıl bakımsız in illa makyaj mi yapmam gerek öyle dedikleri için kıyafet mde bir sorun olduğunu usunuyorum tarzını değiştir diyen birkaç arkadaşım oldu ama benm tarzım bu ben abartmayi sevmem spor giyerim ya da klasik ya da elde olan şeyleri uyudururum ama artık kendi zevkinmede guvenmiyorum
- +1 yıl
Bak canım önce şunu söyleyeyim hani burada diyorlar ya bedeninde ki belli bölgeleri geliştir dikkatler oraya çekilir falan diye. Sakın dikkate alma bunu. Sen istiyorsan spor yap fiziğini daha da güzelleştir ama erkeklerin dikkatini çekmek için yok şuramı büyüteyim şuramı şöyle yapayım diye düşünme. Böyle birşey yok senin belli bölgelerine bakıp sana gelecek adam gelmesin. Zaten ben biriyle böyle bir sebepten dolayı sevgili olan erkeğe denk gelmedim. Bak canım ben senden üç dört cm uzunum sadece. Öyle fiziğimde dikkat çeken bir bölgem falan yok. Göz kalemi rimel dışında makyaj malzemesini yüzüme sürmem çok nadirdir yaparsam da yılda birkaç kere belkide. abartılı bir giyimim yok gayet normal. Yani erkeklerin ilgisini çekmemenin sebebinin fiziğin olduğunu düşünmüyorum. Ya da bilmiyorum senin çevrendeki erkekler farklı anlamadım. Yani ne kadar kötü giyinebilirsin ki kot falan o tarz giyiniyorsundur heralde
Soran+1 yılEvet kot üstüne de normal şey altada spor ya da normal ayakkabı ama çok çeşit giyinmem
Soran+1 yılYa bu dediklerin lise yıllarından felan şeyler ama bunlar özgüven mi kırdı hep ve hala üniversitedeym aynı bir tane bakan ya da seven erkek yok ta da benle sohbet etmek için yanıma geln
- +1 yıl
Aslında belki gelmemeleri daha iyidir. Geliyorlar da ne oluyor☺Bakım dediğin şey illaki makyaj değildir bu arada saçın falanda önemli. Hatta mesela onu değiştir istersen şeklini rengini. Bunun dışında hazır kışta gelmişken özellikle biraz topuklu giymeni öneririm. Çünkü mont palto giyince o insanın boyunu basıyor biraz.
En İyi Cevaplar
Kurtarıcın yüksek bel pantolonlar ve minik kazaklar badiler bu sene her yerde var mümkün olduğunca tek renk giyin boyunu kesmesin büyük çantalar kullanma sırıtır ayakkabı olarak topuklu giymelisin ama bootie kesinlikle giyme keser yani bilekli olmasın mümkünse bileğin üstü olsun ama bilek olmasın :) ve ispanyol paça yüksek bel pantolonlar aşırı derecede uzun gösterir bacakları. Tişörtlerin bol salaş ve uzun olmamalı minikleri tercih edersen mükemmel olur 👍🏼
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu tarz 10 numara kanka
www.stylekadin.com/.../...-pantolon-kombinleri.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılBu kız kısa degul ki
- +1 yıl
kısa be;topuğa bak
Kısa uzun Tesettürlü olsun da Hakkı'yla
Nasıl olursa olsun11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
39Cevap
Moda & Stil konusunda 586 cevap paylaştı. www.mynet.com/.../kisa-boylu-kadinlar-icin-kiyafet-ipuclari-1035234
Fizik yapını bilmediğim için bu linki yolluyorum sana dikkatli oku çok yararlı ve vücudunu tanıman çok önemli.00 YorumlaSıkıntılı durumlar ama vücut hatların güzelse onları belli edecek şeyler giyinebilirsin
115 Yorumla
Soran+1 yılDar mi yani
Soran+1 yılbenim 1.60 boyum yok 1.53 um kilom da normal sisko da değilim aşırı zayıf da değilim
Soran+1 yılSade kalca yla masil tavliyors:D
Soran+1 yılAma kız değil dikkat cekici olan kalcasi cinsel obje gibi öyle olacağına hoc olmasn
Soran+1 yılKavurmak derken? Ya ben anlamıyorum bazı kizlar hiçbişey yapmadı halde erkekler onlari Neden yaa
Soran+1 yılOnları buluyi
Soran+1 yılBişey dicem eğer gerçekten vücudum kivrimli olursa erkekler bakar mi bana boyum 1.53 mesela belini felan inceltsm baya göğüs um küçük ona yapcak bişey yok popo ve göğüs gider ama beli de gider beli incelten bakarlar mi ya bu uzun etekler beni gormuyo yaa cidden farketmiyolar bile:(
Soran+1 yılErkekler
- +1 yıl
Evet vucüdunu düzelt öncelikle boyunda kısa zaten biyerlerden pozitif yanların olmalı yüzüne felan belli bir aşamadan sonra bişey yapamacağından , fiziğin kalıcı ve hoş etkiler bırakır diye düşünüyorum göğüse belki yapılacak bişey yok ama kalçan üzerine spor yapmalısın. Sosyal bir kız olsan bu erkeklerin gelme konusu geçerli olur ya da iyi bir yüz ve fizik olmalı
Yüksek bel jean giy bol tişörtler giyme fazla ve topuklu giymeye çalış ama böyle hani kalın topuklu ya da ince şık botlar stilettolar giy platform kısa boylularda daha da kötü duruyo
00 YorumlaYüksek bel kotlar tercih et... bu bacaklarını (böylece de boyunu) daha uzun gösterir.
Bol, aşırı renkli ve tunik tarzı elbiselerden uzak dur ve boyuna göre normal kiloda kalmaya özen göster.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılamaaaaaaan sen neyi seviyosan nasıl mutluysan öyle giyin banada kısa boylusun saçını uzatma deiler senelerce ne malmışım dinledim:))
00 Yorumla
+1 yılpaçası bol pantalonlar giyme üstünü bol giyersin altın mutlaka dar olsun v yaka giyebilirsin diz altı etek giyme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacakların üst bedenine göre ne durumda? Uzun orta kısa? Bide kıvrımlımısın tahtamısın şişmanmısın zayıfmısın bilmiyoruz.
Eğer uzun kısa bacaklı değilsen ve abes bir bedenin yoksa normal herkes gibi giyinenilirsin.00 Yorumla
+1 yılKendinizi olduğunuz gibi kabullenmenin zamanı gelmişte geçiyor.
Kendinizle barışık olmalısınız. Boy&kilo takıntısı sizi depresyona sürükler.00 Yorumla
+1 yılTunik giyme uzun çizme giyme bot giy kaban mont tarzı şeyleri belinden giy kalçamın kapatan şeyler giyme boyunu keser topuklu giyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece boyuna göre yorum yapamam mesela göğüslerin omuzların bacakların yani ölçülerine göre göğüslerin iri ise mesela üzeri fırfırlı şeyler giyemezsin gibi...
00 YorumlaUzun gosterecek parcalar giyinmelisin mesela duz dizgili elbise boydan cizgili seni uzun ve zayif gosterir
00 Yorumla
+1 yılkısa elbiseler giy. uzun elbiseler giyme. ZUHAHAhHhHhHAAAAAAAAA :)
00 Yorumla
+1 yılben bu konuda yardımcı olurum ve en iyi modacıya taş çıkarım seni goren erkeklerın salyasını silmek için yanına birinide bul o kdr iyim :) dedımı yap eskıden elbisemı varmış modamı bsy gıymeden çık aynı anadan üryan ;-)
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
tunik ve çizme giymemeli. Belden aşağısı yok gibi oluyolar :)
00 Yorumlaispanyol paça yakışır. Topuklu giy. Uzun bel giymeye çalış.
00 Yorumla
+1 yılDar giyinince uzun duruyorsunuz sanırım ama zayıfsan dar giyinme normal giyin
00 Yorumla
+1 yılBence yakışıyordur ama sen kendine yakıştırmıyorsun
00 YorumlaKısalık uzunluktan çok vücut yapına göre giyinmelisin.
10 Yorumla
+1 yılUzun gösterecek kıyafetler giyin yüksek bel giyme daha da kısa oluyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBence Yüksel bel aksine bacak boyunu uzun gosteriyo
+1 yılBen kisa boylu kizlari daha cok begeniyorum. Bence ne giysen yakisir ozelden fotonu gonderirmisin bana
00 YorumlaSu gobeği açmalar falan.. Rica ediyorum onları giymeyin.. Zaten kısasın gobeği dısarı çıkarmanın ne anlamı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu havada zaten olmz
Bol değil dar vücuduna oturan şeyler herzaman seni güzel gösterir tabi kilonu bilmiyorum
00 YorumlaNasır giyenmek istiyosun açıkmısın kapalımısın ona göre soleyim
00 Yorumla
+1 yılya dert etiğin şeye bak kısa boyluya her şey yakışır uzun boylular düşünsun bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılAsil tam tersi :D Uzunlar yakışıyor kuşlara yakışmıyor onlar bir pantolon alsa ne kestiritolar ne bişey bn yaa büzulüp bilemem topluyoruz ta da kestiriyorum kıyafetler hep onlara göre
- +1 yıl
bak haksızın işte gerçekten bir uzun insanla bir kısa insanı yan yana köy bak hangi daha g, zeldır ama çok ta kısa olmıycak tabi ki de tam terzi sorunun var sadece başka yok uzunlara sadece takım elbise yakışır unutma bunu
Soran+1 yılBen çok kisayim benm boyum 1.53 🙈
- +1 yıl
hm ama yine güzel ben 1,73 ama kısa kızlardan hoşlanıyorum boyu uzunlardan hiç bir zevk almıyorum
Soran+1 yılValla kimse beni farketmiyo bile gormuyo bazen erkekler Uzunlar ozellikle
- +1 yıl
biz seni göre bilirmiyiz ben ciddiym eğer kabul edersen
Soran+1 yılYok burdakilere gostermem saol yinede
- +1 yıl
hhhhhhhhh neyse bizde teklif var ısrar yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa boylusan genellikle topuklu ayakkabılar ve mini etek tercih edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYüksek bel pantolon şık bir topuklu hafif kısa badi ve üzerine uydur birsey
00 Yorumladar bişeyler giymemelisin. direk roberto karlos gibi çıkar mazallah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırak uzun gozukmek ıcın gıyınmeyı valla :) bızım okulda sadece gıyınmek ıcın gıyınen var :))) hıcte yakısmıyor onlara onlar kendıne yakıstırdıgını gıy baskasına bakma
00 Yorumla
+1 yılPantolon üstü nede uzun birşey çok yakışır die tahmin ediyorum
00 Yorumlatişörtü içine sokabilir. böylece biraz daha uzun bacaklı görünür. ama yakışması lazım
00 Yorumla
+1 yılKısa ya da uzun ne olursan ol bence aklına ve kendine ne yakistiriyorsan onu giy
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim aklıma yakistirdhmi insnlar begenmiyo bende şimdi ne aklıma yarıyo onu da anlamıyorum hiçbişeyi yakistiramiyorum
- +1 yıl
Kısa ya da uzun gitmen bence sorun olmaz sadece giydigin kıyafetleri doğru bir şekilde kombine et ve vücuduna uygun olsun. Yani dar giyin değil ama en azından bol kıyafetler tercih etme
+1 yılbu dertten bende muzdaribim çok güzel bir noktaya parmak başmıssın umarım güzel cevaplar gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal giyin işte herkes sana bakıyo değilya sanki normal kot üste kazak giy en basiti
00 Yorumla
+1 yılboyun kaç keske senin boyunda olsam ben 172yim :/
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.53 um
Soran+1 yılNe güzel boyun var niye?
- +1 yıl
cok uzunum ya 165 olsam iyi olurdu
+1 yılEtek giymemeliler mesela bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Bacak boylari cok kisa kotu duruyor
Soran+1 yılBence eteğin boyu onemli diz üstü olursa hoş duruyo ama diz altı olursa kötü duruyo dediğin gibi
Soran+1 yılencrypted-tbn2.gstatic.com/images bence olmuş :D
talı ve sempatik kısa etekler falan
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm etekde hic giymyorum :/
kısa gıyınmeli bence , sor bir neden
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAnlamadm
Soran+1 yıl:/ kısa etek felab mj
+1 yılohhh 20 yaşında olduğunu okduum rahatladım
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyr?
+1 yılGiyinme sen. Çıplak gez.
00 Yorumla
+1 yılbilekte biten pantolonlar ve ayakkabilar giyme
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılcanın nasıl isterse öyle
00 Yorumla
+1 yılhafif göbek dekoltesi ile çok cici oluyolar. d
00 Yorumlamini ve dar şeyler giymelisin boyunu uzun gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalıysan sorun olmaz bence ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılo zaman. ne düşükj bel ne de yüksek bel pantolon tercih etme. normal giy. kaban mont vs. ya çok uzun olsun yere kadar. ya da kısa olsun ;)
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. yakıştırmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iste
+1 yılAçık giyinsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinme onu gec
- Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılUzun giyinmeli.
00 Yorumla Yakışanı giysin.
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel giyinmeli.
00 YorumlaBoyun kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 53
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor giy
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ama tarzını değiştir dedi bir arkadasim