Maybelline'nin rimellerinden öneride bulunur musunuz? Özellikle böyle tel tel ayıranlardan istiyorum.
!!! Özellikle böyle tel tel ayıranlardan istiyorum. !!!
Var mı şöyle; ''Bayılıyorum bu rimele, asla değiştirmem, üstüne tanımam.'' Dediğiniz bir rimel? Fiyatı ekonomik olmalı, bu nedenle sadece MAYBELLINE önerisi verin!
Maybelline One by One ve Loreal Paris False Lash Wings çok iyidir istediğin gibi. Kıl fırça tek tek ayırmıyor yoksa Maybelline colossal go extreme de güzel 😊
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maybelline One by One mi, yoksa Loreal Paris False Lash Wings mi?
Yoo zaten ben bundan önce de sarı ambalajlı colossal olanını kullanıyordum en memnun kaldığım favorim benim maybelline markasıdır bir de benim kirpiklerim normalde uzun ama çok açık kahve o açıdan memnunum kopkoyu yapıyo yapıştırmada yok
Watsonsda indirim zamanlarını yakalarsan 25 liraya aldım ben gümüş rengi bir kutusu var tam adını bilmiyorum rimmel scandal eyes kullanmıştım ama deborah max faktor ayarında
Yalnız resimdeki kızın kirpiklerinin tel tel ayrılmış haliyle rimel sürmeyi kessin bence , onlarda dökülürse kirpiksiz kalır mazallah:D bu kirpikler ayrılmamış, tam tersi yapışmış. Herhangi bir rimel ile bunu yapabilirsin, çok aramana gerek yok
ben lancome kullaniyorum sanada oneririm aninda kiviriyo ve uzatiyo, insanlar bana kirpiklerin ne kadar uzun ve guzelmis diyorlar halbuki o kadar degil
En İyi Cevaplar