Arkadaşlar bacılarım! takmayın şu saçma zımbırtıyı artık, takanı da sert ifadelerle uyarın lütfen. 90larda kaldı o pis şey ve hiçte yakışmıyo.. Lütfen lütfen lütfen güzelim kızlar rezil ediyo kendini o aygıtla lütfen diyorum..
ben insanları aşağılamayı değil sırf insan oldugu için sevenlerdenim. bunun için nereli odugun nerde dogudun önemli değil , eğer sırf kendin istedigin için yapmıyorsan bazı şeyleri o zaman kendi hayatında bile söz sahibi değilsindir. bundan bu cıkıyor. kötü bir durum.
@murattg hakedene lafımı söylerim bunu aşağılamak olarak görüyosan zaten aşağılık kompleksine sahipsindir demektir ki sende bu açıkça farkediliyo zaten, sırf kendisi istedi diye yakışmayan kötü duran bir şeyi giymişse biri onu uyarmakta benim insanlık görevim, burada kendi hayatında söz sahibi olup olmamakla alakalı bir durum yok zevkli - zevksiz olmakla bir şey var
@murattg iyiden iyi sıçtın sıvadın sırf cevap yazmış olmak için yazdın bunu da yol al kardeşim hadi küçük çocuklar gibi davranıyosun şu an ayna aynaaa önce ben dedim tamam mı asjkdhasjkd
En İyi Cevaplar