Hangisini tercih ediyorsunuz? Mayokiniyi görüntüsü dışında kullanışsız buluyorum bikini tercihim. Bazı bikiniler de çok işli, ipli oluyor güneş izi olur diye alamıyorum. Sizin tercihiniz ne ve güneşlenirken sorun yaşıyor musunuz özellikle bunu merak ediyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Beyler siz hangisi yakıştırıyorsunuz kadınlara?
Yazı çok seviyorum bikinili kızlar ve kadınlar görebildiğim için. Hayatımda isterse bir top model olsun hiç farketmez. Özellikle yanları ipli ve dar kesimli bikiniler favorim. Kızlar bikiniden şaşmayın. Bence desensiz düz renkleri kullanın. Beyaz veya siyah veya herhangi bir renk desensiz olarak özellikle. Eskiden yanları zincirli bikini modası vardı çok severdim. Ama şimdi modası geçti herhande giyen yok. Ama yanları ipli olsun lütfen kızlar...
Bence kesinlikle mayo tercih edilmeli. Bikinide hem kalça hem göğüslerde iz kötü kalıyor ve ayrıca herkesin fiziği düzgün değil. Benim kız arkadaşım mayo giyiyor, hem kendi rahat ediyor hem ben.
Kesinlikle yüksek bel bikini harika. Hem çok rahat hem çok şık hem de rengarenk! Birkaç tane aldım önümüzdeki ay tatile gideceğim. Mayo da iyi ama biraz zorluyor yüzerken, o nedenle bikiniyle daha rahat ediyorum ben. Tercihen ipleri olan bikini tercih ederim çünkü çözüp güneşlenebiliyoruz.
zaten esmer olduğum için mayokini, bikini ve mayo giyebiliyorum yanma açısından sorun olmuyo bende hiç. bi de vücut hatlarım kum saati gibi olduğundan bazı mayolar belime oturmayım dümdüz aşağı iniyo sinir oluyorum.. o yüzden ilk terciğim bikini ve mayokini. beyaz ve sarı tercihimdir :D
bikini iyidir. ne yanlış bronzluk derdi var ( ne kadar bembeyaz olduğumdan bronlaşmak yerine pancara da dönsem) ıslaklık hissi var. püfür püfür rahat rahat geziyorsun. sahilde gezerken de çek pareonu ya da artık ne kullanıyorsan bikini üstüne takıl işte. :D bikini akar :D
Ne dediğimizin bi önemi yok, ne dedğinizinde bi önemi yok, Allah aşkına biz erkekler bir deniz şortunu 3 yıl giyeriz, ama sizin bir takımla bir sezon geçirmeniz...imkansız.
otelden sahile inerken bile kocaman çanta götürüyorsunuz, şu sigarayı-çakmağı koyuver diyoruz hemen - yaaa öfff sen taşır mısın o zaman...fffffasdasdasd
ha bir de şu plaj şemsiyesi olayı... güneş geldi eğ, yanamadım çek... birde erkeğiz ya, gururumuza baskı, ama napayım girmiyor işte yerine girmiyor batmıyor kuma,onlamı uğraşacağım.offffff. yüzmeye giderim, derine gitmeyelim, neden? yüzme biliyorum ama ayağım yerime değmezse korkarım. Bu ne mantık yaaa.
mayokinin çok şık durduğunu düşünsemde bikini tercih ediyorum enazından düzgün bronzluk adına ama şık bi mayokinide ara ara değiştirilerek kullanılabilir
yanana kadar bikini yandıktan sonra mayokini çünkü yandıktan sonra mayokini izi kalmıyo hemde mayokini giyen yok çok fazla hemde şık druyo ama yanana kadar bikini
bence güzel bir mayo hepsinden iyidir. mayokini saçma sapan bronzlaşmana sebep olur, bikini de herkeste iyi durmuyor ve iyi dursa bile sudan çıkınca oranı buranı çekiştire çekiştire düzeltme hissi ve bunun sebep olduğu görüntü hiç hoş değil. hem kendin rahat değilsin hem görüntü kirliliği.
Bana farketmez, benim amacım belli. Ne giyerseniz giyin, ben havuzuma-denizime girer çıkarım. Senin açından yorum yaparsam, en rahat olanını giy derim.
Aynen mayokını sadece gorsel olarak ıyı kullanıssız mayo desen goruntu de ıyı deıl hem de ıslak kıyafetle dolasıyorsun hıssı verıyor o yuzden tercıhım bıkını hem estetık hem de rahatlık olarak
allahım nasıl bir memleket yani erkekler çogunlukta, resimlerini koyacağını mı sandılar ? yoksa kendileride mi gidiyo bikini filan ? buraya takılan erkekler aslında evet aslında birer crossdressing mi ?
En İyi Cevaplar