arkadaslar pazar günü sevgilimle buluşcam sizce ne giymeliyim nasıl bir makyaj yapmalıyım ne renk oje sürmeliyim :) görüşlerinizi bekiyorum canlarım
Cevabın nedir?
sakın koyu renklı bır oje surme hatta hıc surmesen bıle olur.. ama ıllakı surecem dersen pembe ve tonlarını tavsıye ederım nerede yasadıgını bılmıyorum ama eger orda havalr soguksa ıcıne ne gıydıgın onemlı degılde ustune yıne acık renklı bır mont tarzı bırseyler gıy.. alt tarafada kot pantolon gıyebılırsın. etek gıymenı tavsıye etmıyorum.. saclarınıda bıgudelerle bukle bukle yapabılırsın eger uzunsa. yok kısaysa duz taramanı tavsıye ederım.. haa montuda boyun kısmı hafıf tuylu olanlardan tercıh et boyunda uzun sana cok yakısır.. hadı bol sanslar :)
16 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence normalde nasılsa öyle giyin ek çaba gösterme aşırı makyaja kaçma dar giyme sonuçta senin makyajlı halini değil seni seviyor nasıl görünürsen görün gerçekten seviyorsa sorun yok..
111 Yorumla- +1 yıl
O zaman hiç gerek yok benim sevgilim başlarda yapıyordu süsleniyordu bi gün çektim konuştum süslenme dedim sonuçta benim beğenmem gerek dedim ben seni her halinle beğeniyorum bir daha makyajı aşırı kaçırma dedim şimdi uğraşmıyor bir kızın en güzel makyajı gülüşüdür ..
- +1 yıl
Erkek fazla makyajı ve dar kotu sevmem :)
- +1 yıl
Türkiyede yaşıyoruz abaza dolu çarşıya çıkıyoruz dar kotlu kızlara bakıyorlar yanımda kız arkadaşıma bakıyorlar olay karakolda bitiyor hiç bir şeye acımam günümüz mahvoluyor ..
- +1 yıl
Ben sevgili olduk 3.gün karışmaya başladım çünkü ilişkiye başlarken açık açık söledim sen benim namusumsan seni kıskanırım her işine karışırım beni böyle kabul ediyorsan ben seni bir ömür sevebilirim dedim oda senin için herşeyi yaparım dedi Mutluyuz :)
- +1 yıl
Allah cümlemizin mutluluğu daim etsin :)
+1 yılCanım bence hiç açık giyinmemelisin çünkü genelde erkekler açık giyinen kızları sevmezler kullanırlar tertipli giyin mesela pantolon giy üzerinede dekoltesiz bluz altında spor ayakkabı bence hem sade hem tertipli sana tavsiyem açık giyinmekten kaçın biraz ağır ol cıvık olma
51 Yorumla
+1 yılToprak tonlarında bir makyaj yap. Siyah panyolon bej kazak toprak tonunda bir ince kaban ve bilekte biten hafif botlar... Oje olarak da siyah veya nüd tonlarında bişey.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
+1 yılKıskandım ama ya :(( nese konuya dönelimm :) tarzın nasıl yani kot giyip gitme salaş görünme, bide böle bordo kırmızı oje değil de daha janjanlı bi oje sür :) gençsin ya her türlü yakışır :D
05 Yorumla- +1 yıl
Kot yerine streç bi pantolon veya siyah bi pantolun üzerine krem tonlarında bişeyler ojeler kırmızı da olabilir tabii :)
- +1 yıl
ayyyy iyi geçsin inşş :) tü tü tü nazar değmesin :D
+1 yılönce şunu sorayım hangi renkleri daha çok seversin?
011 Yorumla- +1 yıl
tamam o zaman söyle yapalım öncelikle ya french yap tırnaklarına yada kırmızı bordo arası bişler sür:))) makyajın çok ağır olmasın düğüne çıkmışsında uğramışsın sanmasın böyle bir likit eyeliner yeterli birde aydınlatıcı süreilrsin...renk olarakta siyah ve ya beyaz krem bir bluz gyebilrsin altına siyah pantolon:)))) iyi bir kombin olur:))) şık olursun bence sçarınıda baktın makyajı ağır yaptın düzleştir eğer hafifse mkyajında kıvırcık yap:))))
- +1 yıl
rica ederim...:) gisilerin klasik mi olacak klasik olacaksa kırmızı kaşe spor olacaksan spor mont
- +1 yıl
o zaman kaşeyi giymelisin:)))
- +1 yıl
iyi eğlencelerr:))))
- +1 yıl
:)))
:) Bence bi etek giymelisin üstünede siyah biseyler :) bunun yanı sıra ojelerin saks mavisi olabilir :)
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMini etek giy, göğüs dekoltesi fazla olsun, kilotlu çorap seksi bir renk olsun, bide dudağını kırmızıya boya, fondoten sür bayılır sana eminim. Ama mütasıpsa çocuk 2 gün sonra ayrılırsınız ama söyleyim 😀
00 Yorumla
+1 yılSade makyaj yap dogal guzelligini gorsun mesela sadece hafif ruj sür kadınsılıgı artırir bide saclarina fön cek yeterli biz kadindaki dogal guzelligi gormek isteriz her zaman makyaj olunca perde arkasindan konusiyo gibi hissediyoruz
00 Yorumlaİlk defa buluscaksınız sanırım, fazla açık giyinme yeterli😂
00 Yorumla
+1 yılRutin günlük kıyafet takıl makyajı abartma fazla ojeyi Siyah sür
00 Yorumla
+1 yılaçık saçık hazırım der gibi gitmelisin hadi dersen iş tamam zaten
00 Yorumla
+1 yılher zamanki gibi giyinmelisin ve normal bir makyaj yapmalısın
088 Yorumla- +1 yıl
seni beğenecekse öyle beğenmeli
- +1 yıl
öyle yapacaksın o zaman. daima doğal olacaksın
- +1 yıl
canım cicim diyeceksin. ben senden ayrı asla yaşayamam diyeceksin
- +1 yıl
öyle düşünürsen bu ilişki asla yürümezzz
- +1 yıl
aferin sürekli hayatım de ona eşim dee
- +1 yıl
asla utanmamalısın ondan o senin kocan olacakk
- +1 yıl
sakın utanma ondan ve gerekirse öpüşşş
- +1 yıl
sen öpmelisin. daha önce hiç öpüşmediyseniz sen kızarsın diye öpemez o
- +1 yıl
o yapamaz çünkü sen ters bir cevap verirsin diye korkar
- +1 yıl
seni seviyorum dediği zaman öpebilirsin
- +1 yıl
sen ona diyor musun peki?
- +1 yıl
sen benim hayatımın anlamısın de ona
- +1 yıl
sensiz ben bu hayatta yaşayamam dee
- +1 yıl
onun gözlerinin içine bak her zaman
- +1 yıl
utanman senin önceden kimseyi sevmediğini gösterir. sarılıyor musun ona?
- +1 yıl
otururken elini beline at. ayakta sarıl onaa
- +1 yıl
mutlaka dene ve bana ulaş yarın
- +1 yıl
tamam saol. başka neler öğrenmek istiyorsun?
- +1 yıl
nasıl yani? ?
- +1 yıl
güler yüzlü olmalısın, dediklerini yapmalısın, onun daima kolunun dibinde olmalısın, yanağından öpmelisin
- +1 yıl
bu arada yaşlarınız kaç?
- +1 yıl
dediklerimi mutlaka yapmalısınn
- +1 yıl
mutlaka yapp
- +1 yıl
ona seni seviyorum diye hitap et. onunla öpüşmeden önce makyajını tazele ve ruj sür
- +1 yıl
ona beni makyajlı halimle beğeniyorsun yoksa doğal halimle mi diye sor
- +1 yıl
her halinle beğeniyorum seni demesi lazım
- +1 yıl
bu arada onunla öpüşmeden önce tuvalete gitmen lazım
- +1 yıl
pedini yerleştir. çünkü zevk suyu akabilir
- +1 yıl
kızdınız mı bana?
- +1 yıl
lütfen cevap verin kızdınız mı bana?
- +1 yıl
bunu sizi sadece uyarmak için söyledim. bazen hormonlar tavan yapabiliyor
- +1 yıl
tamam birdaha böyle şeyler demem kızmayın
- +1 yıl
şimdilik aklıma başka birşey gelmiyor
- +1 yıl
birşey değil durumlardan haberdar edersiniz beni
- +1 yıl
yardım edeceğim sana ve çok mutlu edeceğim sizi. inşaallah bende mutlu olurum sizin gibi
- +1 yıl
vardı sana anlattığım her şeyi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve peşimden koşuyor şimdi
- +1 yıl
6-7 ay koşarsa o zaman barışacağım
- +1 yıl
kaç ay zorlattırayım peki?
- +1 yıl
sizi dinleyeceğim
- +1 yıl
mutlaka uygulayın
- +1 yıl
onca şeyler konuştuk hiç tanışmadık. bu arada ben harun
- +1 yıl
memnun oldum. yaşım 20.
- +1 yıl
nerelisin elif?
- +1 yıl
bursa. izmirin kızları çok güzel diyorlar doğru mu?
- +1 yıl
:)))
+1 yılBence en paçoz halinle git
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
saçlar düzleştirelecek ojeler kırmızı olacak aga:)
03 YorumlaNasıl bir buluşma olacağına bağlı
00 Yorumla
+1 yılNe yapacağınıza bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartma bence kendin ol yeter
00 Yorumla
+1 yılGelinlik :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş boy kilo kaç
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama ama sade bi t-shırt giyin ama biraz dar olsun makyajı çok ağır yapma hafif olsa yeter
Cevap sahibi+1 yılö.d ama t-shırt dediğim gibi biraz dar olsun göğüslerini belli et bi miktar
Cevap sahibi+1 yılvücut ölçülerini öğrenebilir miyim bu arada elindeyse biraz da açık giyin
Cevap sahibi+1 yılçok demiyorum sadece göğüslerini olduğundan daha büyük göstermeye çalış daha çok dikkat çeker ölçüleri söylemedin hala
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman göğüsler daha büyük ve dikkat çekici kalçanı da daha büyük göster saçlar uzunsa sırtına gelişine at birazı göğüs üzerinde ve ince bel varsa ok:)
Cevap sahibi+1 yılt-shirt ne renk giyecen veya t-shirt mü giyecen
Cevap sahibi+1 yılspor giy üzerine yapışan kazak gerekirse sütyeni küçük giy veya sütyenin içine takviye yap daha dikkat çeker
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilimle buluşmaya giderken ne giymeliyim, nasıl bir makyaj yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler